5800 pirkimų vos per kelias dienas nuo anonso: geidžiamiausios 2021 vasaros ausinės iš „Xiaomi“ - apžvalgininkai įvardijo, už ką šias ausines visi šluoja kaip pamišę, ir net išardė ausines iki pačių smulkiausių detalių („Redmi Buds 3 Pro“ apžvalgų suvestinė, kuponas, Video)  (0)

„Redmi Buds 3 Pro“ - ką tik oficialiai pristatytos naujausios kompanijos belaidės (TWS) ausinės ir šluojamos tiesiog masiškai. Vos per kelias dienas jų jau nupirko tūkstančius vienetų. Kuo pasižymi šios TWS ausinės ir ką apie jas sako pirmieji apžvalgininkai? Išsiaiškinkime.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

​„Redmi Buds 3 Pro“ yra tik prieš kelias dienas oficialiai pristatytos kompanijos belaidės ausinės ir jau sulaukė milžiniško populiarumo.

Vos per kelias dienas šių ausinių oficialioje pardavėjo parduotuvėje AliExpress nupirko daugiau nei 5 800 vienetų. Įspūdingi skaičiai tiesiog perpildytoje ausiinių rinkoje.

Kuo pasižymi „Redmi Buds 3 Pro“ ausinės?

„Redmi Buds 3 Pro“ išsiskiria ne tik dailiu dizainu, gera kaina, bet ir svarbiais techniniais sprendimais.

Štai šios itin priimtinos kainos ausinės yra belaidės, TWS tipo, tad jas galima naudoti tiek po vieną, tiek abi iškart.

Taip pat gamintojas tvirtina, kad dėka naujausio Bluetooth 5.2 techninio sprendimo jos itin greitai poruojamos su įvairiais įrenginiais, užtikrinamas labai stabilus ir didelio diapazono duomenų perdavimas, visiškai minimalus garso vėlinimas (tik 80ms), kas kritiškai svarbu žaidimų mėgėjams, ir tuo pačiu itin efektyvus baterijų energijos naudojimas.

Pliusas ir tas, kad vienu metu galima prisijungti prie dviejų skirtingų įrenginių bei nuo vieno įrenginio prie kito persijungti automatiškai, vos tik ausines išimsite iš dėkliuko.

Ausinės valdomos liečiant jų korpusą ir atitinka IPX4 standartą, tad yra atsparios prakaitui bei vandens purslams.

Kalbant apie baterijas, tai „Redmi Buds 3 Pro“ tikrai turi kuo pasigirti.

Gamintojas teigia, kad vienu įkrovimu muzikos galima klausytis 6 val., o su dėkliuko baterija net iki 28 val. Puikūs rezultatai.

Pridėkime dar ir tai, kad „Redmi Buds 3 Pro“ dėkliuko bateriją galima įkrauti ne tik per USB C-tipo jungtį, bet ir belaidžiu būdu (su Qi sertifikuotu įkrovikliu).

Ir vos 10 min. įkrovimo užteks muzikos klausytis visas 3 val. Ir visa tai už tokią žemą kainą. Įspūdinga.

Aukščiausios klasės garsas ir ANC sprendimas

Gamintojas labai akcentuoja ir tai, kas ausinėse yra kritiškai svarbu - garso kokybę.

„Redmi Buds 3 Pro“ aprūpintos 9mm diafragmomis, aktyviu aplinkos triukšmo slopinimu (ANC iki 35dB), skirtingais veikimo režimais ir net DI, kuris automatiškai slopina aplinkos triukšmą.

Tad galima rinktis, jog ausinės pilnai blokuotų pašalinius garsus, šiek tiek jų praleistų ir taip būtų patogu kalbėtis su draugais net neišėmus ausinių iš ausų, arba palikti darbuotis dirbtiniam intelektui.

Gamintojas tvirtina, kad trijų mikrofonų triukšmo slopinimo techninis sprendimas labai prisideda prie visiškai švaraus ir aiškiai girdimo pokalbio kam nors paskambinus.

Įdomus ir naudingas sprendimas yra tas, kad ausines išėmus iš ausų - automatiškai sustoja grojusi muzika - įstačius ausines atgal į ausis - muzika vėl automatiškai pradeda groti. Šaunus dalykas.

„Redmi Buds 3 Pro“ yra net labai patrauklios belaidės ausinės. Su puikiais techniniais sprendimais ir už stebėtinai žemą kainą.

Ką apie „Redmi Buds 3 Pro“ ausines sako pirmieji apžvalgininkai?

Iš gamintojo pateiktų specifikacijų, tai atrodo fantastiškai gero kainos ir kokybės santykio ausinės. Už tokią kainą net labai puikių specifikacijų. Ir pirmieji apžvalgininkai „Redmi Buds 3 Pro“ ausines vertina net labai teigiamai.

Šis apžvalgininkas (anglų kalba - išsami apžvalga, su testavimų rezultatais aut. past.) teigia, kad „pagaliau Redmi kompanija pristatė savo pirmąsias TWS ausines su ANC technologija. Ir šios ausinės ne tik pagamintos puikiai bei atrodo dailiai, bet ir funkcionalumas yra toks, kad prilygsta rinkos ANC ausinių flagmanams. Jei esate Xiaomi, Redmi fanas ir dar turite šių kompanijų telefonus, tai tada net labai rekomenduoju Redmi Buds 3 Pro ausines.“

Šauni apžvalga rusų kalba ir jos autorius „Redmi Buds 3 Pro“ ausines dar papildomai palygina su kiniška jų versija „Redmi AirDots 3 Pro“ (beje, šiuo metu parduodama būtent globali „Redmi Buds 3 Pro“ ausinių versija) ir skirtumai yra visiškai minimalūs bei neesminiai.

„Šiuo metu Redmi Buds 3 Pro kaina yra priimtina ir per išpardavimą įsigyti šias ausines yra verta. Daugiau mokėti už jas nesutikčiau, bet kai tokia kaina, tai tada viskas gerai.

Pop muzikos mėgėjams šios ausinės labai patiks. ANC veikia gerai, ir būnant metro tai duoda naudos. Tas slopinimas iki 35dB nėra pats geriausias rezultatas rinkoje, bet kaip tokioje kainų kategorijoje yra gerai ir veikia kokybiškai. Mikrofonai normalūs, žaisti žaidimus ir žiūrėti Youtube malonu - vėlinimas visiškai minimalus. Vertos dėmesio ausinės.“

Dar viena puiki apžvalga rusų kalba ir jos autorius teigia, kad „iki šiol aš puikiai žinojau, kokios yra Redmi kompanijos ausinės ir nors jos pigios, bet man nepatiko. Tačiau su Redmi Buds 3 Pro yra visai kita istorija. Taip, jos brangesnės nei kitos Redmi ausinės, bet vertos kiekvieno sumokėto cento.

Man labai patinka Apple AirPods PRO ausinės ir manau, kad jos yra geriausios rinkoje, bet akivaizdu, kad ne kiekvienas gali už TWS ausines sumokėti daugiau kaip 200 eurų. Tai nejau niekada gyvenime neturėsi gerų TWS ausinių? Tikrai ne!

Aš neįsivaizduoju, kaip Xiaomi pavyko, bet Redmi Buds 3 Pro yra fantastiškai geros ausinės: puiki pagaminimo kokybė, nuostabi garso kokybė, niekuo nenusileidžianti AirPods PRO. Super geri žemi tonai, detalizacija, sklandžiai veikiantis ANC, greitas įkrovimas per USB C-tipo jungtį bei belaidžiu būdu.  

Iki šiol, jei norėjai gero garso, turėjai pirkti Apple ausines, o jei neleido piniginę, tai kokias nors kopijas. Tik ten nei buvo gero garso, nei pagaminimo kokybės, nei apskritai ausinės sėdėjo ausų landose taip, kaip priklauso.

Pagaliau Xiaomi, o tiksliau Redmi, pavyko pagaminti brangioms Apple ausinėms alternatyvą. Realiai kokybišką alternatyvą už juokingą kaina.

Netikite manimi, kad Redmi Buds 3 Pro yra puikios ir su nuostabia garso kokybe? Nueikite į vietinę parduotuvę ir išbandykite Redmi Buds 3 Pro ausines. Iškart suprasite apie ką aš kalbu.“ 

O čia labai neįprasta ir specialiai gykams skirta „Redmi Buds 3 Pro“ ausinių apžvalga (rusų kalba).

Jos autorius didžiausią dėmesį skiria ausinių pagaminimo ir surinkimo kokybei ir ausines bei jų dėkliuką išardo iki pačių smulkiausių detalių ir aptaria praktiškai kiekvieną jų elementą:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(2)
(1)

Komentarai (0)