TomTop rekomenduoja: su kuponu išparduodamas labai šaunus „Xiaomi“ ekosistemos žibintuvėlis - puiki kokybė, kompaktiškas, atsparus vandeniui, skirtingi švietimo režimai, galima naudoti kaip išorinę bateriją ir puiki kaina („Youpin ZMI LPB03“ žibintuvėlis, kuponas, Video)  ()

„Youpin ZMI LPB03“ - aukščiausios kokybės, plataus funkcionalumo ir puikios kainos žibintuvėlis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Youpin ZMI LPB03“ žibintuvėlis:

Šiuo metu iškart užsakymo pradžioje galite matyti prierašą "Inclusive of VAT", kas reiškia, jog prekei jau yra priskaičiuotas PVM mokestis.

 

Pabrėžiama, kad visus mokesčius sutvarko TomTop, tad pirkėjams niekuo rūpintis nebereikia. Kokią kainą matote užsakymo pabaigoje, tokia ji ir yra galutinė. Ir šiuo metu su kuponu šis žibintuvėlis kainuoja tik 25,49 €.

Plačiau apie pirkimą iš TomTop galite paskaityti čia.

„Youpin ZMI LPB03“ žibintuvėlis yra „Xiaomi“ ekosistemos produktas ir  gamintojas tvirtina, kad tai aukščiausios klasės žibintuvėlis su papildomomis naudingomis savybėmis.

 

Pradėkime nuo to, kad „Youpin ZMI LPB03“ žibintuvėlis pagamintas iš metalo su plastiko elementais. Jis yra kompaktiškas: 137,3 x 28 x 28 mm. Sveria 206 gramus. Pilnai atsparus vandeniui, atitinka IPX6 standartą.

Trumpai tariant, puikios pagaminimo kokybės kišeninis žibintuvėlis.

Ir gamintojas tvirtina, kad „Youpin ZMI LPB03“ žibintuvėlį taip pat galima pritvirtinti prie dviračio vairo ir taip naudoti, kaip dviračio priekinį žibintą.

Tvirtinama, kad žibintuvėlis maksimaliai užtikrina 500 liumenų švietimo ryškumą ir apšviečia iki 100 metrų esančius objektus.

Įdomu yra ir tai, kad žibintuvėlis palaiko skirtingus švietimo režimus ir yra specialus SOS režimas, kas pravers kritinėse situacijose.

Žibintuvėlio gale, po kokybišku dangteliu, rasime dvi jungtis: USB ir USB-C tipo. Tai reiškia, kad šis žibintuvėlis veikia ir kaip išorinė baterija.

 

„Youpin ZMI LPB03“ žibintuvėlis turi įkraunamą 3.63V 12.16Wh (3350mAh) bateriją ir jos energiją galima naudoti išmanaus telefono ar kito įrenginio įkrovimui, abiejų jungčių atveju palaikomas 5V 1A krovimas.

Tad „Youpin ZMI LPB03“ ne tik puikiai pagamintas, dailaus ir kompaktiško dizaino žibintuvėlis, bet ir tuo pačiu išorinė baterija. Puikios kainos įrenginys, kuris pravers įvairiose situacijose.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(2)
(0)

Komentarai ()