TomTop rekomenduoja įspūdingų galimybių išmanųjį laikrodį už tokią kainą, kad privers šypsotis: Bluetooth skambučiai, galimybė įsikelti norimos muzikos, deguonies kiekio kraujyje bei kraujo spaudimo matavimas ir dar daugiau („Zeblaze GTS 2“ išmanusis laikrodis, Video)  ()

„Zeblaze GTS 2“ - fantastiškai gero kainos ir kokybės santykio išmanusis laikrodis. Jis nuolat matuoja širdies ritmą, sugeba išmatuoti deguonies kiekį kraujyje bei kraujo spaudimą, 15 sporto režimų, nuotolinis muzikos grotuvo valdymas bei vidinė atmintis, tad galima įsikelti norimos muzikos, ir daugybė kitų šaunių funkcijų už juokingai žemą kainą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Zeblaze GTS 2“ išmanusis laikrodis:

Pabrėžiama, kad visus mokesčius sutvarko TomTop, tad pirkėjams niekuo rūpintis nebereikia. Kokią kainą matote užsakymo pabaigoje, tokia ji ir yra galutinė.

Plačiau apie pirkimą iš TomTop galite paskaityti čia.

Šiuo metu galima rinktis iš trijų „Zeblaze GTS 2“ laikrodžių spalvų: sidabrinės, auksinės ir juodos.

O pakuotėje be laikrodžio rasime jo baterijai skirtą įkroviklį ir daugiakalbią naudojimosi instrukciją.

Kuo pasižymi „Zeblaze GTS 2“?

Tiesą sakant, kaip už tokią, tai čia turime net labai šaunų išmanųjį laikrodį.

Gamintojas teigia, kad jis pagamintas iš aukščiausios kokybės medžiagų: metalo, ABS + PC plastiko ir TPU dirželio. Pastaruosius galima keisti.

Laikrodžiai atitinka IP67 standartą, tad yra atsparūs dulkėms bei vandeniui.

Turime šone valdymo mygtuką ir taip pat spalvotą bei į prisilietimus reaguojantį 1,68 colių dydžio ir 240 * 280 raiškos ekraną.

Laikrodis palaiko įvairias kalbas: anglų, rusų, vokiečių, ispanų ir kt.

„Zeblaze GTS 2“ pasižymi puikiomis fizinės veiklos stebėjimo galimybėmis.

Šis išmanusis laikrodis seka miego kokybę, 7/24 režimu širdies ritmą, taip pat geba išmatuoti deguonies kiekį kraujyje ir kraujo spaudimą. Puikios galimybės.

Ir be to, kad jis nuolat skaičiuoja nueitą atstumą, žingsnius, sudegintas kalorijas ir kitus bazinius rodiklius, „Zeblaze GTS 2“ palaiko 15 sporto režimų, tarp kurių yra krepšinis, futbolas, važiavimas dviračiu (lauke ir ant treniruoklio), bėgimas, stalo tenisas, joga, darbas treniruoklių salėje ir kt.

Prie visų šių galimybių pridėkime ir tai, kad „Zeblaze GTS 2“ informuoja apie gaunamus skambučius, SMS, programėlių bei socialinių tinklų žinutes, primena, kad metas pajudėti, atsigerti vandens, yra orų prognozė ir nuotolinis kameros bei muzikos grotuvo valdymas.

Puiku ir tai, kad į „Zeblaze GTS 2“ galima įsikelti norimos muzikos ir taip Bluetooth 5.0 ryšiu patį laikrodį suporavus su ausinėmis klausytis muzikos. Labai šaunus dalykas.

Be to, „Zeblaze GTS 2“ turi integruotus mikrofoną bei garsiakalbį, tad taip - jis palaiko Bluetooth skambučius ir tiesiog su paskambinusiais žmonėmis galite kalbėti per patį laikrodį.

„Zeblaze GTS 2“ Bluetooth 5.0 ryšiu poruojamas su Android bei iOS telefonais ir tereikia įsidiegti Funkeep programėlę.

Taip šioje programėlėje bus pateikiama visa išsami fizinės veiklos informacija, galima keisti ekrano atvaizdavimus ir atlikti kitus įprastus veiksmus.

Galiausiai, baterija. Gamintojas teigia, kad „Zeblaze GTS 2“ baterijos užtenka iki 15 dienų. O pati baterija yra įkraunama per maždaug 1,5 val., tad rezultatai labai geri.

Apibendrinus, už tokią žemą kainą „Zeblaze GTS 2“ siūlo ypatingai daug. Jau vien Bluetooth skambučiai ir galimybė į patį laikrodį įsikelti norimos muzikos yra ypatingai naudingos funkcijos, kurios daugeliu atveju vis dar sutinkamos tik ženkliai brangesniuose modeliuose. Tad „Zeblaze GTS 2“ yra labai geras pasirinkimas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(1)
(2)

Komentarai ()