Super pasiūlymas iš AliExpress: įspūdingos CES21 apdovanojimus šluojančios „Xiaomi“ ekosistemos ausinės, dar geresnės nei AirPod - štai kokį stebuklą sukūrė net 4 GRAMMY apdovanojimus pelnęs inžinierius Luca Bignardi („1More Comfobuds Pro“ ir „1More ComfoBuds 2“, Video)  ()

„Xiaomi“ ekosistemos kompanija „1More“ į garso įrangos segmenta įsiveržė, kaip uraganas. Ir šiais metais CES21 parodoje pristatytos „1More Comfobuds Pro“ belaidės ausinės sulaukė milžiniško susidomėjimo. Šios ausinės jau yra pripažintos, kaip geriausią triukšmo slopinimo technologiją turinčios TWS ausinės 2021-aisiais. Ir tai dar ne viskas, kuo jos pasižymi. Ir dabar „1More“ pristato naują modelį - „1More ComfoBuds 2“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„1More Comfobuds Pro“ ausinės jau spėjo būti įvertintos daugybe apdovanojimų ir susilaukė milžiniško susidomėjimo, kai buvo pristatytos per šiais metais vykusią didžiausią pasaulyje technologijų parodą CES21.

Be to, kad „1More Comfobuds Pro“ pripažintos, kaip geriausią ANC sprendimą turinčios ausinės tarp TWS modelių, jos taip pat įvertintos ir už belaidį veikimą/duomenų ir garso perdavimą bei jo kokybę.

„1More Comfobuds Pro“ jau ir dabar daugelio apžvalgininkų vadinamos „AirPods Pro žudikėmis“ ir geriausiomis ANC ausinėmis iki $100.

Ausinės palaiko 4 ANC režimus (35-40dB) ir taip labai patogu priderinti ausines prie skirtingų aplinkybių. Yra visiškas aplinkos triukšmo slopinimas, šiek tiek jo praleidžiama, atskirai skirtas slopinti vėjo keliamam triukšmui.

Prie ausinių aukščiausios garso kokybės prisideda 13.4mm dinaminės diafragmos ir tikro meistro, 4 GRAMMY apdovanojimų laimėtojo, inžinieriaus Luca Bignardi ilgametės patirties įgyvendinti sprendimai.

Su „1More Comfobuds Pro“ ausinėmis kompanija žengė į visiškai naują lygį.

„1More Comfobuds Pro“ apžvalgininkų giriamos už ANC veikimo sklandumą ir plačias jo panaudojimo galimybes, fantastiškai gerą garso kokybę, puikiai veikiančius mikrofonus ir palaikomą programėlę, kurioje gausime Luca Bignardi parengtus 22 EQ nustatymus.

Tad iš esmės kiekvienas galėsime vos vieno mygtuko paspaudimu iškart gauti norimą muzikos leidimo stilių.

Šaunu ir tai, kad galima patiems susiprogramuoti ausinių valdymą.

Taip pat ausinės atsparios vandeniui - IPX4 standartas ir turi žaibiškai greitai įkraunamą bateriją.

Vos 15 min. įkrovos užteks muzikos klausytis 2 val., o pilnai įkrautos baterijos energijos užteks net iki 28 val.

Gamintojas pateikia ir štai tokią lentelę, kurioje galime matyti ką siūlo „1More Comfobuds Pro“ ausinės ir kaip jos atrodo šalia kur kas brangesnių Samsung bei Huawei belaidžių ausinių.

Gana akivaizdu, kad tokioje kainų kategorijoje „1More Comfobuds Pro“ ausinės yra nepralenkiamos.

Jos už mažesnę kainą siūlo kur kas daugiau nei garsių kompanijų ženkliai brangesnės ausinės.

Ir „1More Comfobuds Pro“ belaidės ausinės puikiai vertinamos pirkėjų - 4,9 iš 5 balų - bei apžvalgininkų.

„1More ComfoBuds 2“ belaidės ausinės

„1More ComfoBuds 2“ - pačios naujausios kompanijos belaidės ausinės ir šiuo metu, per pasaulinę premjerą, joms taikoma ypatinga akcija.

Prie „1More ComfoBuds 2“ kūrimo taip pat prisidėjo jau minėtas inžinierius Luca Bignardi ir gamintojas tvirtina, kad tokioje kainų kategorijoje tiesiog nėra geresnių TWS ausinių, nei „1More ComfoBuds 2“.

Net 13.4mm diafragmos, su itin stipriais žemais tonais, ir 12 EQ režimų, kurie sukurti panaudojant pasaulinio lygio Sonarworks technologiją.

Dėka šios technologijos, kurią naudoja praktiškai viso pasaulio garsų įrašų studijos, daugiau kaip 70 000 visame pasaulyje, įskaitant ir tokias, kurios dirba su pasaulinio lygio žvaigždėmis, kaip Lady Gaga, Madonna, Rihanna, Adele, Coldplay ir kt., pasiekiama aukščiausio lygio garso kokybė, kokią tik šiuo metu galima pasiekti.

Stebėtina, kad tokio lygio technologiniai pasiekimai atkeliavo į labai priimtinos kainos „1More ComfoBuds 2“ TWS ausines, bet būtent taip ir yra.

„1More ComfoBuds 2“ taip pat turi dvigubus mikrofonus su ENC techniniu sprendimu ir atnaujintu algoritmu. Ir dėka viso to pasiekiama maksimali pokalbių garso kokybė.

Taip pat ausinės valdomos prisilietimais, atitinka IPX5 standartą, tad yra atsparios vandeniui bei prakaitui, su telefonais poruojamos naujausiu Bluetooth 5.2 ryšiu, dėka kurio užtikrinamas žaibiškas duomenų perdavimo greitis ir didžiulis stabilumas.

Gamintojas tvirtina, kad „1More ComfoBuds 2“ ausinės puikiai tinkamos ir žaidimų mėgėjams, kadangi garso perdavimo uždelsimo lygis yra ypatingai žemas. Yra netgi specialus Game režimas.

Ausinių baterijos energijos užtenka muzikos klausytis iki 6 val., o su dėkliuko baterija iki 24 val. Taip pat palaikomas greitasis įkrovimas ir vos 15 min. įkrovos užteks muzikos klausytis iki 3 val.

„1More ComfoBuds 2“ - aukščiausios klasės ausinės už biudžetinę kainą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(1)
(2)

Komentarai ()