AliExpress „11.11“ pasiūlymai: perkamiausi „Oclean X Pro“ bei „Oclean Air 2“ el. dantų šepetėliai, geriausias 2021 m. tarpdančių valytuvas „Oclean W10“ ir prizas - „Xiaomi G9“ siurblys (Video)  ()

AliExpress „11.11“ pasiūlymai

Galioja nuo 2021-11-11 iki 2021-11-13

Kuponai

iš Lenkijos, Prancūzijos, Belgijos ir Ispanijos

50 žmonių „Oclean X Pro“ gaus nemokamai

Prizas „Xiaomi G9“ siurblys

1) „Oclean X Pro“ - aukščiausios klasės elektrinis dantų šepetėlis;

2) „Oclean Air 2“ - geriausias elektrinis dantų šepetėlis pagal kainą ir galimybes;

3) „Oclean W10“ - be konkurencijos, technologijos.lt išbandytas tikras „Xiaomi“ hitas ir geriausias 2021 m. tarpdančių valytuvas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Oclean“ - viena lyderiaujančių burnos higienos įrenginių gamintojų pasaulyje.

Ši kompanija nuolat stebina savo inovacijomis ir tapo pirmąja, kuri pristatė Maglev'o varikliu ir ekranu, reaguojančiu į prisilietimus, aprūpintą „Oclean X Pro“ dantų šepetėlį. Jis susilaukė didžiulės sėkmės tarp pirkėjų bei geriausių apžvalgininkų vertinimų.

Kompanija yra sukūrusi labai įvairių produktų - nuo įprastų elektrinių dantų šepetėlių, iki pačių pažangiausių; įvairių tarpdančių valytuvų ir net šepetėlių dezinfekatorių.

Šiame tekste rasite šiuo metu pačius populiariausius ir už specialias „11.11“ kainas parduodamus „Oclean“ produktus.

Atkreipiame dėmesį, kad visi pasiūlymai galioja nuo 2021-11-11 iki 2021-11-13.

„Oclean X Pro“ - aukščiausios klasės elektrinis dantų šepetėlis

Tuo pačiu visi, įsigyję bet kurį iš šių šepetėlių, dalyvauja konkurse ir gali laimėti „Xiaomi G9“ siurblį.

Be to, 50 pirmųjų pirkėjų, kurie užsisakys šį el. dantų šepetėlį - jį gaus visiškai nemokamai!

Kuo „Oclean X Pro“ skiriasi nuo „Oclean X“?

„Oclean X“ išbandėme ir mes patys bei galime drąsiai sakyti, kad tai yra vienas geriausių elektrinių dantų šepetėlių rinkoje, tačiau „Oclean X Pro“ turi dar keletą papildomų ir labai šaunių patobulinimų.

Vienas pagrindinių: didesnis virpesių dažnis. Jis padidėjo iki 42 000 ir tai reiškia, kad šepetėlis dar geriau nuvalys apnašas ir ypatingai efektyviau bus išnaudojamas balinimo režimas.

Antras dalykas: padidėjo baterijos tarnavimo laikas. Jau ir „Oclean X“ vienu įkrovimu dirba 30 dienų, o čia turime 40 dienų. Akivaizdus privalumas.

Trečias ir daugiausiai dėmesio sulaukiantis atnaujinimas - „Oclean X Pro“ ekranas ir jame rodoma išsami dantų valymo informacija.

Čia iškart matyti kurią dantų pusę valėme teisingai, o kurią ne. Kai kurie „Oclean X Pro“ pirkėjai tvirtina, kad vien dėl šito dalyko verta įsigyti šį dantų šepetėlį – jis tiesiog priverčia dantis valytis tvarkingai.

Iš kitų „Oclean X Pro“ privalumų verta paminėti ir naujesnį Bluetooth 4.2 techninį sprendimą. Ankstesnės versijos elektriniame šepetėlyje turime senesnę Bluetooth 4.0.

Ir galiausiai, „Oclean X Pro“ galima rinktis iš keleto skirtingų spalvų modelių: rožinės, mėlynos, violetinės, žalios. „Oclean X“ tėra baltos spalvos.

Čia galite matyti visus „Oclean X Pro“ privalumus, už kuriuos pirkėjai juos taip mėgsta:

  • Labai gražaus dizaino, išvaizdus, turintis spalvotą ekraną dantų šepetėlis;
  • Visiškai atsparus vandeniui – IPX7 standartas, įkrovimo stotelės IPX5;
  • Lengvas, patogus laikyti rankoje, neslysta;
  • Kokybiška įkrovimo stotelė, kuri veikia ir kaip dantų šepetėlio laikiklis. Turimi magnetai yra stiprūs, dantų šepetėlis laikosi tvirtai;
  • Labai geros kokybės dantų šepetėlio galvutė su amerikiečių kompanijos „Dupont“ šereliais, 3D dizainas;
  • Ryškus, spalvotas 0,96 colių LCD ekranas. Gerai reaguoja į prisilietimus;
  • Galima naudotis ir be programėlės, rinktis iš trijų valymo režimų ir 32 intensyvumo lygių;
  • Atsimena paskutinį dantų valymo režimą;
  • Dantų apsauga nuo per didelio spaudimo;
  • Vibracijos dažnis siekia iki 42000 kartų per minutę;
  • Itin platus valymo planų pasirinkimas programėlėje Oclean (iOS ir Android) – 20 jau sudarytų planų ir galimybė susikurti kone 100 savo individualių planų;
  • Ypatingai išsami dantų valymo statistika;
  • Baterijos energijos likučio indikatorius ekrane, belaidis įkrovimas ir puikus baterijos tarnavimas – iki 40 dienų.

Pirkėjai ir patyręs apžvalgininkas yra labai patenkinti naujuoju „Oclean X Pro“ elektriniu dantų šepetėliu ir teigia, kad:

„Kalbant apie Oclean X Pro pagaminimo kokybę bei išvaizdą, tai yra aukščiausio lygio produktas. Lyginant su mano ilgamete Xiaomi dantų šepetėlių patirtimi, tai yra kokybiškiausias dantų šepetėlis - aukščiausias inžinerijos produktas.

Tie, kurie turi plombuotų dantų, galite būti absoliučiai ramūs. Pas mane burnoje tų plombų turbūt daugiau nei dantų ir per dvejus metus, kaip naudoju Xiaomi dantų šepetėlius, nei karto nėra kažko blogo nutikę. Šepetėlių šereliai labai kokybiški ir gerai nuvalo apnašas. Plombų jums neišraus. Būkite ramūs.

Apibendrinus, Oclean X Pro elektrinis dantų šepetėlis yra ugnis. Praktiškai tobulas dantų šepetėlis. Tiems, kam negaila išleisti 60 eurų – rekomenduoju 100 proc.“

„Oclean Air 2“ - geriausias elektrinis dantų šepetėlis pagal kainą ir galimybes

„Oclean Air 2“ yra itin dailaus dizaino, praktiškai visas korpusas metalinis, sveria 95 gramus, pilnai atsparus vandeniui (IPX7), su gerai reaguojančiu valdymo mygtuku.

„Oclean Air 2“ turi ir dailų kelioninį dėklą, kuris leis patogiai su savimi gabentis šį elektrinį dantų šepetėlį.

Pakuotėje rasime belaidį įkrovimą užtikrinančią įkrovimo stotelę. „Oclean Air 2“ turi 800 mAh talpos bateriją, kurią įkrausime per 2,5 val ir jos užteks iki 40 dienų.

Įdomus momentas, nes ankstesnis „Oclean Air 2“ modelis „Oclean Air“ taip pat turi belaidžiu būdu per 2,5 val. įkraunamą 800 mAh talpos bateriją, bet jos užtenka 30 dienų. 

Rezultatas taip pat geras, bet „Oclean Air 2“ energiją išnaudoja dar geriau.

Gamintojas itin pabrėžia ir tą faktą, kad yra panaudota nauja garso slopinimo technologija, dėl kurios „Oclean Air 2“ darbuojasi dar tyliau nei jo ankstesnis modelis. 

„Oclean Air 2“ netgi vadinamas tyliausiu elektriniu dantų šepetėliu pasaulyje ir maksimalus jo skleidžiamas triukšmo lygis siekia 45dB.

Galvutės yra keičiamos, su amerikietiškais „DuPont Tynex“ dantų šepetėlio šereliais. Tad čia turime lyderiaujančios rinkoje įmonės šerelius. To ankstesnės kartos dantų šepetėlis neturi.

Įdomu yra tai, kad „Oclean Air“ turi 3 valymo režimus - įprasto valymo, balinimo ir masažo - tuo tarpu „Oclean Air 2“ palaiko 2 valymo režimus - įprasto valymo ir švelnaus. Matyt toks sprendimas padarytas atsižvelgiant į vartotojų įpročius. Daugeliui tokių valymo režimų pilnai pakanka.

„Oclean Air 2“ valymo jėgą ir efektyvumą indikuojantis rodiklis siekia 220 gf/cm, ko pilnai užtenka, kad būtų pašalintos visos dantų apnašos. Plius, čia turime slėgio jutiklį, tad net jei šepetėlis prie dantų spaudžiamas per stipriai - automatiškai sumažinamas vibracijų skaičius. Taip saugomi dantys nuo pažeidimų.

„Oclean Air“ palaiko išmaniąją programėlę ir suteikia papildomų funkcijų, kaip galimybę peržiūrėti valymo statistiką, gauti valymo patarimų bei kurti individualų valymo tvarkaraštį. Tuo tarpu „Oclean Air 2“ šepetėlyje šių dalykų nėra. 

Tad iš esmės „Oclean Air 2“ neteko programėlės palaikymo, taip pat balinimo režimo, tačiau tapo tyliau dirbantis ir dar labiau padidėjo baterijos tarnavimo laikas.

Norintiems turėti vienu įkrovimu ilgai tarnaujantį, pagrindinius valymo režimus užtikrinantį ir labai kokybiškai pagamintą elektrinį dantų šepetėlį - tada „Oclean Air 2“ labai geras pasirinkimas.

„Oclean W10“ - be konkurencijos, technologijos.lt išbandytas tikras „Xiaomi“ hitas ir geriausias 2021 m. tarpdančių valytuvas

„Oclean W10“ - pats naujausias kompanijos produktas ir ypatingai šaunus tarpdančių valytuvas.

Visai neseniai ir mes jį išbandėme ir galime rekomenduoti 100 % - mūsų detalią apžvalgą rasite čia.

Privalumai: 

  • Reddot 2021  ir iF 2021 apdovanojimai
  • Puikaus dizaino, pagaminimo kokybės ir veikimo įrenginys
  • Apgalvota kiekviena smulkiausia detalė
  • 4 skirtingi ir patogiai keičiami antgaliai – visiems gyvenimo atvejams
  • Naudojimosi instrukcija lietuvių kalba
  • C-tipo įkroviklis
  • Baterijos užtenka iki 30 d.
  • Itin patogus naudoti ir patogiai bei tvirtai guli rankoje
  • IPX7 – pilnai atsparus vandeniui
  • 200 ml vandens talpa – patogiai nuimama ir išvaloma
  • Paprastas vandens pripildymas
  • 5 valymo režimai: nuo Galingiausio iki Taškinio
  • Kas 15 sek. informuoja, kad metas keisti valymo pusę – labai pravarti funkcija
  • Informaciniai šviesos indikatoriai
  • Atitinka tarptautinius standartus: FDA, CE, IC, RoHS, EAC ir kt.
  • Užtikrina maksimalią burnos gaivą, higieną ir leidžia išvengti burnos sveikatos problemų bei sutaupyti reikšmingas išlaidas gydymui

Trūkumai:

  • Kaina. Galima rasti pigesnių irigatorių, bet jie nė iš tolo neprilygsta savo funkcionalumu „Oclean W10“
  • Visai praverstų atskiras kelioninis dėklas

Apibendrinus, „Oclean W10“ man labai patiko. Aukščiausia klasė. Puikus dizainas, kompaktiškas, ganėtinai lengvas (apie 280 gr.), labai patogiai guli rankoje, apgalvota kiekviena smulkiausia detalė, gera baterija, puikus funkcionalumas, naudingi valymo režimai, skirtingi antgaliai ir nuostabi valymo kokybė. Rekomenduoju 100%.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(1)
(3)

Komentarai ()