Prasidėjo didžiausia ir garsiausia Kinijos parduotuvių akcija: patys geriausi 11.11 pasiūlymai iš AliExpress ir kitų parduotuvių, kainos net 30-60% mažesnės nei Lietuvoje (Nuolat pildoma geriausiais pasiūlymais!)  ()

Šiandien startuoja visame pasaulyje išgarsėjusi Kinijos parduotuvių akcija 11.11. Didelė akcijos šlovė į naudą neišėjo - tarp tikrai gerų pasiūlymų yra daugybė visiškai fiktyvių, kurių kainos ne tik nesumažėjusios, bet net ir didesnės nei vidutinės.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Visgi, kaip įprasta, per 11.11 organizuojama labai daug žaidimų, loterijų ir kitų prizų - šia prames 11.11 tikrai ypatinga proga, sėkmės atveju galima laimėti gerų daiktų praktiškai už dyką. Bet jei norite tiesiog gerų kainų, teks paplušėti tarp galybės šlamšto ir netikrų akcijų. 

Technologijos.lt redakcija kaip įprasta sulaukė daugybės pranešimų iš parduotuvių su skelbiamomis akcijomis. Dalį jų jau skelbėme, kitą dalį dar paskelbsime artimiausiu metu. Koks iš šitų pasiūlymų vertas dėmesio, teks spręsti asmeniškai. 

Tuo pačiu, redakcija savo iniciatyva peržiūrėjo daugybę pasiūlymų iš el. parduotuvių ir atrinko tokius, kurių kainos tikrai vertos dėmesio.

Visi atrinkti pasiūlymai pasiekiami specialiame akcijų puslapyje

>>>Geriausios akcijos<<<

Iš jų atskirai paminėsime tokias, kurios yra pačios geriausios ir tikrai būtų apmaudu jas praleisit 11.11 proga.

11.11 premjeros: Lietuvoje negausite, kainos tikrai geros ir tai tikrai aukščiausios klasės daiktai. 

Dreame V12 Pro

Karščiausia „Xiaomi“ premjera, pats galingiausias rankinis siurblys iš „Xiaomi“ - iš esmės, tikrų tikriausias „Dyson“ analogas su 210AW ir 32kPa galia. 

Kainuoja vos 305€, siunčia iš Lenkijos ir Prancūzijos. Palyginimui, Lietuvoje ir standartinė „Dreame V12“ versija kainuoja apie 300 eurų, tad kai pas mus pasirodys Pro, kainuos bent 100-150€ brangiau. 

„Xiaomi Redmi Watch 2

Pasaulinė „Xiaomi“ premjera. „Xiaomi Redmi Watch 2 Lite“ yra labai simpatiško dizaino, vos 35 gramų svorio išmanusis laikrodis. 100 + sporto režimų, 5 ATM, SpO2 | 7/24 širdies ritmo matavimas | miego sekimas. Viskas, ko reikia iš laikrodžio

Per 11.11 vos 62€, iš Prancūzijos, Lietuvoje tokio modelio dar nėra ir neaišku, kada bus. 

Išskirtinės 11.11 akcijos:

Net 22KPa galios akumuliatorinis siurblys vos už 97€! KeNVOR VC103 Pro 22KPa

2021 metų naujiena, vienas iš geriausių pasirinkimų ieškant siurblio iki 100€. Neturi tiek galios, kiek galingi analogai, bet kietoms grindims bus pats tas. 

Iš Lenkijos sandėlio, kainuoja vos 97€. 

Išskirtinė garso kolonėlė, kuri padeda užmigti - Xiaomi Qualitell ZS1001

Naujiena iš „Xiaomi“ - unikali garso kolonėlė, kuri padeda užmigti. Pirmieji „Xiaomi Qualitell ZS1001“ pirkėjai bei apžvalgininkai teigia, kad ši įdomi bei puikios kainos kolonėlė iš tikrųjų veikia ir tiesiog žaibiškai atpalaiduoja. 

Dabar vos 25€, Lietuvoje kainuoja 50€. 

iMars J05 1500A 18000mAh Portable Car Jump Starter 

Super geras pasiūlymas išoriniam automobilio užvedimo prietaisui iš Čekijos sandėlio, vos 39€ su kuponu BG668b92 

One Plus 8T 12GB 256GB 

Super gera kaina 2020 metų flagmanui. Iš Vokietijos vos 398€, kai Lietuvoje kainuoja net 530€. 

1+ One Plus Nord CE 5G

Geresnio telefono už tokią kainą negausite - dabar iš Vokietijos sandėlio galima gauti 1+ One Plus Nord CE 5G už visiškos piguvos kainą:

8G+128G tik 227 € ( kuponas 1111DH30OFF, Vokietija). Lietuvoje: 320€

12G+256G  tik 265 € ( kuponas 1111DH30OFF, Vokietija).  Lietuvoje : 420€

Segway Ninebot MAX G30

Už tokią kainą, tai yra pats geriausias paspirtukas. Jokių girgždėjimų ar panašių dalykų. Surinkimo kokybė puiki. Tvirtas rėmas, solidi pagaminimo kokybė. Tai tarsi mercedeso klasės elektrinis paspirtukas. Paspirtukas skirtas suaugusiems, vaikams jis kiek per sunkus. Padangos yra kiek minkštesnės nei Xiaomi paspirtukų ir puiki pakaba. Pigi pakaba yra blogiausia, kas gali būti paspirtuke. Reali šio paspirtuko galia prilygsta 1000W. Galite iškart pamiršti visus tuos noname paspirtukų klonus, kurie žada 2000W galią ir vienu įkrovimu 100km, nes jie nėra nė puses verti „Segway Ninebot MAX G30“.

Dabar super gera kaina - vos 519€, kai Lietuvoje kainuoja nuo 650€. 

INMOTION L9

„INMOTION L9“ - ypatingai galingas, nuostabiai geros kainos ir puikiai apžvalgininkų vertinamas elektrinis paspirtukas. Pagrindinis Segway Ninebot MAX G30 konkurentas. 

Jei daugiausiai važinėjate naujai patiestais bei lygiais keliais, sveriate iki 100 kg, užtenka ir 350W (maks. 750W) galios bei vienu įkrovimu iki 65 km nuvažiuojamas atstumas Jus pilnai tenkina, tai tada rekomenduojame rinktis „Segway Ninebot MAX G30“. Plius, jis yra ir pigesnis už „INMOTION L9“.

Jei negaila papildomų eurų ir norite dar galingesnio 500W (maks. 1000W), vienu įkrovimu iki 95 km, su vos per 3 val. įkraunama baterija, puikiai tinkančio nelygiems paviršiams, dar tvirtesnio (atlaiko iki 140 kg apkrovas) bei didesnis paspirtuko svoris jums visiškai netrukdo, tada „INMOTION L9“ yra tobulas variantas.

Šiuo metu siūlomas už 540€ ir tai beprotiškai gera kaina!

Xiaomi Dreame T20

Už tokią kainą „Dreame T20“ yra fantastiškai geras pasiūlymas. Galingas, iš aukščiausios kokybės medžiagų pagamintas ir naujausiomis technologijomis aprūpintas belaidis dulkių siurblys.

187 €, iš Lenkijos, 63€ pigiau nei Lietuvoje!

ABIR X6

Ieškote roboto už geriausią kainos kokybės santykį? Geresnio varianto šiuo metu tiesiog nėra - ABIR X6 turi tiesiog nuostabų kainos ir kokybės santykį. Net 6000Pa slėgis, triguba giroskopinė navigacija, daug žemesnis nei robotai su LiDAR, tad palenda praktiškai po visais baldais. Vienu metu plauna ir siurbia. 

Šiuo metu kaina vos 174€ ir tai net 116€ pigiau nei Lietuvoje!

Dreame Bot Z10 Pro

„Dreame Bot Z10 Pro“ - 2021 metų kompanijos naujiena, itin galingas robotas su atliekų surinkimo stotele. Pažangiausių ir daugeliui dar net nematytų technologijų prikimštas robotas už fantastiškai gerą kainą. Pasižymi papildomais LiDAR jutikliais pačiame roboto korpuse, tad aptinka net laidus, žaislus, numestus rūbus ir tarp jų neįsipainioja. 

Už tokią kainą geriausias robotas siurblys su automatine dulkių surinkimo stotele. Yra net keli 11.11 dėmesio verti pasiūlymai, kainos nuo 438€ iki 442€ ir visos gerokai pigiau nei Lietuvoje. 

Roborock S7

Perkamiausias 2021 flagmanas, su LiDAR ir pačiu geriausiu grindų plovimu rinkoje. Jei nereikia automatinio dulkių surinkimo ir norite 2021 m. flagmano su geriausiu girndų plovimu rinkoje, tuomet dabartiniai S7 pasiūlymai yra tai, ko reikia. Visgi, jei automatinis dulkių surinkimas yra svarbu, o jis tikrai patogus dalykas, tada S7 pralaimi kovą „Dreame Bot Z10 Pro“.

Kainos nuo 488€ iki 493€, gerokai pigiau nei Lietuvoje, tačiau iki buvusių kainos rekordų netraukia.  Ir ko gero, jau netrauks - tuomet dar nebuvo pridedamo PVM. 

Oclean W10

Aukščiausios klasės tarpdančių valytuvas. Technologijos.lt jį išbandė praktiškai ir rekomenduojame 100% - tokios kokybės analogo tiesiog nėra. Apgalvota kiekviena smulkiausia detalė, užtikrina maksimalią burnos gaivą, higieną ir leidžia išvengti burnos sveikatos problemų bei sutaupyti reikšmingas išlaidas gydymui.

Deja, įsigyti Oclean produkcijos už gerą kaina iš EU sandėlių praktiškai neįmanoma - viskas išpirkta arba kainuoja baisiai brangiai. Tačiau per 11.11 yra labai geras variantas iš Kinijos sandėlio už 63€, tai net 31% pigiau nei Lietuvoje.

Xiaomi Mi Pad 5

iki 400 eurų tai geriausia Android planšetė. Lenkia daugelį kur kas brangesnių konkurentų, nuostabiai sklandus veikimas, jokio laginimo ar bugų. Žaisti žaidimus yra tikras malonumas - 120Hz ekranas | galingas Snapdragon™ 860 | net 8720 mAh baterija | 4 garsiakalbiai su Dolby Atmos

„Xiaomi Pad 5“ planšetės BRANGSTA. Taip, ir netgi stipriai. Tad dabartiniai 11.11 pasiūlymai atrodo net labai geri - galima įsigyti už 369€ tiesiai iš Prancūzijos ir tai gerokai pigiau nei Lietuvoje. 

Creality CR-SCAN01

Tai - labai įdomus įrenginys visiems, kurie jau turi 3D spausdintuvą ir mėgsta patys ką nors suprojektuoti bei atspausdinti. Su tokiu įrenginiu belieka nuskenuoti norimą objektą, bus sudarytas detalus 3D brėžinys ir perkeltas į kompiuteryje esančią programą. Visą informaciją nuolat apdoroja DI ir sukuria itin tikslų 3D brėžinį.

Dabar net 250€ pigiau nei Lietuvoje! Vos 399€, su kuponu ir iš Vokietijos. Kada vėl bus tokia proga, neaišku. 

Xiaomi Mijia Mitu Building Blocks Robot

Ieškote dovanos vaikams švenčių proga? Super geras variantas: 490+ dalių konstruktorius - automobilis iš Xiaomi ekosistemos. Lietuvoje nerasite, o dabar iš Čekijos sandėlio vos už 27€ su kuponu 1111DH8OFF. 

XIAOMI Redmi TV Soundbar

Labai geros kainos TV garso kolonėlė - šioje kainų grupėje ko gero pati populiariauisa ir perkamiausia. Šiuo metu kainuoja vos 36€ su kuponu 1111DH8OFF (iš Čekijos), palyginimui - Lietuvoje net 80€. 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(4)
(5)
(-1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: