Stebėtinos kainos žaidimų ir biuro kėdė: „puikus kainos ir kokybės santykis - kėdė labai minkšta ir patogi, daug reguliavimo galimybių, lengvas surinkimas“ (Video, „Douxlife Racing GC-RC01“ atsiliepimai)  (2)

Žemiausia kaina

Kuponas

Galioja iki 2021-11-20

Iš Lenkijos ir Čekijos

Labai geri atsiliepimai, graži išvaizda ir puiki kaina


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Atkreipiame dėmesį, kad šiuo metu šias žaidimų ir biuro kėdes galima įsigyti už ypatingai žemą kainą. Įprastai be akcijų jos kainuoja 120€.

Pasiūloje yra raudonos, mėlynos arba baltos spalvos modeliai ir siunčiami iš Lenkijos/Čekijos sandėlių. Pristatymas į Lietuvą nemokamas, greitas ir visus mokesčius jau sutvarkė Banggood.

„Douxlife Racing GC-RC01“ yra puikios išvaizdos ir kainos žaidimų bei biurų kėdė.

Metalo rėmo su atsparumo suteikiančia PVC danga - lengva kėdės priežiūra.

Pirkėjai tvirtina, kad kėdė yra minkšta ir patogi. Turime dvi minkštas pagalvėles nugarai bei sprandui - pagalvėlių aukštis reguliuojamas. Taip pat šias pagalvėles galima nuimti. Kėdė yra kvėpuojanti.

Tuo pačiu „Douxlife Racing GC-RC01“ kėdės atlošas atlenkiamas net iki 180 laipsnių kampu, tad tokioje kėdėje netgi galima ir snūstelėti.

Verta pažymėti ir tai, kad „Douxlife Racing GC-RC01“ kėdė pasisuka 360 laipsnių kampu.

Taip pat yra pilnai reguliuojamas kėdės aukštis, kaip ir porankių. Juos taip pat galima pakreipti labiau į dešinę, ar į kairę pusę. Čia jau kiekvienam kaip patogiau. Tad kėdės priderinimas prie asmeninių poreikių yra maksimaliai patogus.

Žemiau pateiktame paveiksle galite matyti „Douxlife Racing GC-RC01“ kėdės išmatavimus. Kėdė atlaiko iki 160 kg apkrovas.

„Douxlife Racing GC-RC01“ kėdes įsigiję pirkėjai yra jomis labai patenkinti:

Labai patenkintas pirkiniu. Puiki kėdė, labai patogi ir kokybiškai pagaminta. Panaudota geros kokybės ekologiška oda - vasarą galite šiek tiek prakaituoti. Kol kas sėdynė negirgžda ir neskleidžia jokių keistų garsų. Pagalvėlės yra puikios. Nugara remiasi minkštai, tai net galima ir nenaudoti juosmens pagavėlės. Surinkimo laikas apie 25min - instrukcija viename puslapyje. Vienintelis trūkumas turintiems didesnes šlaunis: sėdynės šonai šiek tiek siauri. Bendrai, rekomenduoju visiems! 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto, 8 foto, 9 foto.

Puikus kainos ir kokybės santykis. Pirkau iš Vokietijos, tai DHL pristatė labai greitai. Metalinis rėmas, porankių aukštis bei kryptis reguliuojami, patogi kėdė. Mokėjau 85€, tai už tokią kainą tiesiog puiki. Rekomenduoju.

Prekė atkeliavo anksčiau nei tikėtasi, maždaug per 5 dienas iš Europos sandėlio. Puiki kėdė, tikrai labai patogi ir puikios kokybės. Puikios kokybės eko oda, o sėdynė negirgžda ir neskleidžia keistų garsų. Turi daug reguliavimo galimybių, atlošas atlošiamas iki 180°, o porankiai reguliuojami tiek aukščio, tiek krypties atvejais. Pagalvėlės yra puikios ir daro sėdynę dar patogesnę, ypač ties juosmeniu. Kėdė pateikiama su instrukcijomis, varžtais ir surinkimo įrankiu. Tikrai paprasta instrukcija. Atlošo aukštis beveik 84 cm. Esu 1,95 cm ūgio ir sėdžiu patogiai atrėmęs galvą. Vienintelis nepatogumas, surinkimo metu šoninių varžtų pritvirtinimas, bet su šiek tiek atidumo ir kantrybės viską sumontuojate be problemų. Rekomenduoju visiems!

„Douxlife Racing GC-RC01“ kėdės apžvalga ir instrukcija, kaip ją surinkti:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (2)