„Žiauriai geras daiktas - užsisakiau du vienetus. Rekomenduoju“. Super funkcionalus šakotuvas - už tokią kainą Lietuvoje nerasite nieko panašaus: AC, USB bei C-tipo jungtys ir iki 20W greitasis įkrovimas („BlitzWolf BW-PC2“ atsiliepimai)  (1)

Itin geros kainos

Galioja iki 2021-12-24

Maksimalus 5 balų įvertinimas

Super funkcionalus

Galima pritvirtinti prie sienos, 2 metrų laidas

Išjungimo/įjungimo mygtukas, šviesos indikatoriai

Maks. 2500W

8*AC, 3*USB ir 1*USB-C išvesties jungtys

USB-C PD20W + 3*USB-A QC3.0 18W įkrovimai

Automatiškai įrenginiui parenkamas įkrovimas

Apsaugos nuo perkaitimo, trumpo jungimo ir kt.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„BlitzWolf BW-PC2“ yra daugiafunkcis šakotuvas ir reikia pripažinti - stebėtinai geros kainos. Lietuvoje vien tokius įkrovimus palaikantys įkrovikliai kainuoja tiek, kiek „BlitzWolf BW-PC2“ su visomis savo jungtimis ir puikiomis savybėmis.

„BlitzWolf BW-PC2“ yra su 8 standartinėmis europietiškomis AC jungtimis.

Taip pat dar šis šakotuvas turi 3 USB-A ir 1 USB-C jungtis, tad vienu metu prie šio šakotuvo galima prijungti net 12 skirtingų prietaisų.

Svarbu, kad bendra suma neviršytų 2500W.

Puiku yra tai, kad „BlitzWolf BW-PC2“ palaiko greituosius įkrovimus. Maksimaliai siekia iki 20W, kas yra puiku, atsižvelgiant, kad vis daugiau elektronikos įrenginių yra įkraunami vis greičiau.

Žemiau pateiktame paveiksle galite detaliai matyti palaikomus įkrovimus per visas „BlitzWolf BW-PC2“ palaikomas jungtis. 

Net ir vienu metu išnaudojant visas 4 jungtis turėsime 15.5W įkrovimą.

„BlitzWolf BW-PC2“ automatiškai parenka reikiamą įkrovimą kiekvienam prietaisui. Taip pat čia yra įdiegtos apsaugos nuo trumpo jungimo, perkrovos ir kt.

„BlitzWolf BW-PC2“ pagamintas iš ugniai atsparių medžiagų. Su 2 metrų ilgio laidu ir europietišku kištuku. Taip pat šį šakotuvą galima pritvirtinti prie sienos, dėl ko jis užims dar mažiau vietos ir visi laidai bus pakelti nuo grindų. Turintiems robotą dulkių siurblį ir bendrai valant grindis, tai net labai svarbus aspektas.

Pirkėjai „BlitzWolf BW-PC2“ šakotuvus vertina puikiai, turime 4.95 balų įvertinimą:

Žiauriai geras daiktas - užsisakiau du vienetus. Rekomenduoju - 1 foto.

Puikus šakotuvas. Pagaliau ant savo stalo turiu pakankamą kiekį rozečių. Papildomos USB jungtys taip pat labai patogus dalykas. Tiesiog daugiau nebereikia naudoti įkroviklių. Vienas jungiklis ant šio šakotuvo yra geras sprendimas. Jį paspaudei - visi prietaisai iškart išjungiami. Rekomenduoju - 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(0)
(4)

Komentarai (1)