NR.1 pasaulyje kompanijos ir net 5,7K raiškos „Insta360 ONE X2“ veiksmo kamera bei super geros kainos „SCULPFUN S9“ lazerinės graviravimo staklės (Video)  ()

Iš Vokietijos

Ribotas kiekis

1) „Insta360 ONE X2“ veiksmo kamera - super kompaktiška | gali filmuoti po vandeniu | LCD ekranas | 5.7K | daugybė skirtingų režimų | 4 mikrofonai | 1630mAh baterija | DI | Bluetooth/WiFi ir t.t.

2) „SCULPFUN S9“ lazerinės graviravimo staklės - net 5.5-6W fiksuotas lazeris | graviruoja ir pjauna įvairias medžiagas | net 410 x 420 mm darbinis plotas | Windows bei Mac OS ir t.t.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Insta360 ONE X2“ veiksmo kamera

„Insta360 ONE X2“ - aukščiausios klasės veiksmo kamera. Vienas garsiausių gamintojų pasaulyje, maksimali kokybė, pažangiausios technologijos, geriausios specifikacijos ir dabar gera kaina.

„Insta360 ONE X2“ veiksmo kamera pasižymi savo kompaktiškumu (4.62 * 11.3 * 2.98cm) ir vos 149gr. svoriu. Taip pat prie jos galima pritvirtinti trikojį.

Ir ši į kišenę telpanti veiksmo kamera yra atspari vandeniui. Su ja galima filmuoti panėrus iki 10 metrų.

Pliusas ir tas, kad čia ant korpuso turime įrengtą apvalų LCD ekranėlį (300ppi, 750nit'ų ryškumas), kuris reaguoja į prisilietimus ir taip patogu valdyti kamerą ir pasirinkti norimą funkciją.

„Insta360 ONE X2“ svarbiausi aspektai yra kalbant apie filmavimo bei fotografavimo galimybes:

  • Video: panoraminis 5.7K@30fps, 25fps, 24fps, plataus kampo: 2560x1440@50fps, 30fps;
  • Foto: panoraminis 6080x3040(2:1), plataus kampo: 4320x1440(3:1).

Taip pat veiksmo kamera turi 4 mikrofonus, tad puikiai užfiksuoja aplinkui esančius garsus ir palaiko galybę įvairių režimų:

  • Video režimai: Normal, HDR, TimeShift, Bullet time;
  • Foto režimai: Normal, HDR, 9 Burst shooting, interval shooting, night shot.

Yra ir specialiai skirtas filmavimui po vandeniu. Taip pat įdiegtas dirbtinis intelektas padeda apdoroti vaizdo medžiagą, kuri išsaugoma į atminties kortelę, arba Bluetooth/WiFi ryšiu perduodama į telefoną, galima daryti tiesiogines vaizdo transliacijas ir t.t.

Apibendrinus, „Insta360 ONE X2“ yra aukščiausios klasės veiksmo kamera. „Insta360“ yra Nr.1 kompanija pasaulyje šiame veiksmo kamerų segmente.

Jos produkciją naudoja net ir Google bei NASA. Tai geriausia, ką galima rasti rinkoje.

Štai puiki šios veiksmo kameros apžvalga:

„SCULPFUN S9“ lazerinės graviravimo staklės

„SCULPFUN S9“ lazerinės graviravimo staklės - arba lazerinis graviruoklis - yra puikus įrenginys kūrybingiems ir norintiems savo rankomis sukurti išskirtinių daiktų ar papuošti jau turimus savo daiktus.

Ir šiuo metu jos parduodamas už ypatingai gerą kainą. Lietuvoje tokio modelio išvis nėra, o Aliexpress „SCULPFUN S9“ kainuoja 330 eurų.

Labai gerai, kad pakuotėje iškart gausime visas reikalingas detales ir papildomus priedus. Beliks tik surinkti šį lazerinį graviravimo įrenginį.

Pakuotėje jau yra visi reikalingi įrankiai bei instrukcija, o ir apžvalgininkai bei gamintojas tvirtina, kad iš esmės šis procesas užtruks 10-20 min.

Tiek gamintojas, tiek ir apžvalgininkas pabrėžia puikią „SCULPFUN S9“ pagaminimo kokybę.

Turime metalo rėmą ir didelį darbinį plotą - net 410 x 420 mm, tad galima dirbti su gana dideliais objektais.

Taigi, „SCULPFUN S9“ surinkti užtruks išties trumpai ir tada beliks jį prijungti prie kompiuterio ir įsijungti Benbox, GrblController, LiteFire, Laser GRBL ar kitą programą ir įkelti norimą išgraviruoti paveikslėlį ar patiems ką nors nusipiešti.

Graviruoklis suderinamas Windows bei Mac operacinėmis sistemomis bei palaiko įvairius failų formatus.

Šis graviruoklis gali graviruoti plieną, medį, kartoną, odą, gumą, plastiką ir kitas medžiagas. Galios užtenka ir pjovimui.

Atkreipiame dėmesį, kad šio graviruoklio lazeris yra net 5.5-6W galios.

Daugiau W reiškia, kad galingesnis graviruoklis ir tokios galios jau užtenka net ir medžiagų pjovimui, be to, graviravimas vyksta greičiau, palyginus su mažesnės galios graviruokliais. Ir tikslumas siekia net 0,01 mm.

Šaunus lazerinis graviruoklis ir plačiau apie „SCULPFUN S9“, ką su juo galima nuveikti, bandymai su skirtingomis medžiagomis - šioje apžvalgoje:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(0)
(1)

Komentarai ()