„Gręžia tiesiai, kaip strėlė. Kokybės/kainos santykis puikus. Turiu daug Woodpecker įrankių ir šis prietaisas yra toks pat geras!“ (Video, „Woodworking Drill Locator Set“ atsiliepimai)  ()

Iš Čekijos sandėlio

Liko tik 10 vnt.

Puikūs pirkėjų atsiliepimai


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kas yra „Woodworking Drill Locator Set“ ir ką apie jį sako pirkėjai?

Šiuo atveju geriausiai tinka posakis, kad geriau vieną kartą pamatyti, nei šimtą kartų pasakoti.

Štai šiame vaizdo įraše puikiai ir parodoma, kas čia per įrenginys ir kaip jį naudoti:

Taigi, „Woodworking Drill Locator Set“ yra prietaisas, skirtas darbui su medžiu, įvairiems montavimo darbams. Ten, kur reikia stabilaus ir tiesaus gręžimo, o profesionalių staklių neturite.

„Woodworking Drill Locator Set“ yra metalo rėmo, 8 x 8 x 25cm dydžio, minimalus išsiplėtimas 40mm, o maksimalus - 192mm, tinka 1.5-13mm grąžtai.

Šis daiktas tinkamas naudoti tiek patalpose, tiek ir lauke. Kompaktiškas daikčiukas.

„Woodworking Drill Locator Set“ gerai vertina ir jį įsigiję pirkėjai. Turime beveik 100 atsiliepimų ir labai aukštą 4.8 balų įvertinimą:

Didžiausios pagyros pardavėjui. Puikiai supakuotas, greitai pristatytas. Labai kokybiškas, paprastas naudojimasis ir gręžia tiesiai, kaip strėlė. Turiu daug Woodpecker įrankių ir šis prietaisas yra toks pat geras! Padėjo išgręžti 1/2" skylutes per 1" beržą ir su dideliu tikslumu. Pažiūrėkite patys - 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

Atvyko kur kas greičiau, nei tikėjausi. Puikiai supakuotas. Išėmęs iš pakuotės ir kiek išbandęs pamačiau, kad griebtuvas šiek tiek kliba. Pagalvojau, kad brokas. Tačiau tereikėjo prisukti varžtelius, buvo kiek atsipalaidavę, ir dabar viskas tvarkingai. Pilnai išbandęs galiu pasakyti, kad kokybiškas daiktas. Patogu naudotis, gręžia tiksliai taip, kaip aš noriu - 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto.

Gavau per 11 dienų, Kinija -> Ispanija. Kaip matyti mano nuotraukose, visas korpusas yra aliuminis ir nerūdijantis plienas, su griebtuvu iki 13 mm. Kaip rodo vaizdo įrašas internete, jį galima pastatyti į kelias pozicijas, kad būtų galima gręžti vertikaliai arba horizontaliai, ir netgi apversti griebtuvą. Nuotraukose (1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto) matosi, kad jis yra gerai supakuotas su visomis pritvirtintomis dalimis. Pirmas dalykas, kurį patikrinau, buvo grąžto statmenumas ir supratau, kad varžtai, priveržiantys dvi vertikalias atramas, yra atsilaisvinę. Su šešiabriauniu raktu (nepridedamas) aš juos priveržiau ir SUPER. Aš atlikau bandomąjį gręžimą ir, kaip matote (1 foto, 2 foto), jis pasirodė tobulas. Vertikalus stabdys, taip pat šoninis kreiptuvas veikia ir važiuoja teisingai, pastarasis gali būti dedamas tiek priekyje, tiek šonuose, tiek vertikalioje padėtyje. Jame taip pat yra pora stiebų, kurie yra prisukami prie pagrindo ir atlieka centravimo funkciją, pavyzdžiui, gręžia kraštą. Vienintelis dalykas, kuris pagerėtų, yra spyruoklė, kuri nekyla iki galo ir gali būti šiek tiek standesnė. Pasinaudojau pasiūlymu ir galutinė kaina man gavosi apie 66€, tad kokybės/kainos santykis puikus. Klientų aptarnavimas - geras. Pristatymas? Na, per 11 dienų jie man jį atsiuntė iš Kinijos į Ispaniją... daugiau nėra ką pasakyti.

„Woodworking Drill Locator Set“ praktinis bandymas:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(2)
(-2)

Komentarai ()