Stogą raunantis anonsas: už tokią kainą kaip dabar nerasite geresnio off-road paspirtuko nei „Kugoo Kirin G3“ ir kodėl jis deda į pavėsį visus konkurentus bent iki 1500€ (Video)  ()

Jei sekate technologijos.lt rinkos naujienas, jau žinote apie „Kugoo Kirin G3“ anonsą. Tik užmetus akį jis prikausto dėmesį - Kugoo sukūrė šedevrą ir šiuo metu jam tikrai nėra lygių.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-01-16 Stogą raunantis anonsas: už tokią kainą kaip dabar nerasite geresnio off-road paspirtuko nei „Kugoo Kirin G3“ ir kodėl jis deda į pavėsį visus konkurentus bent iki 1500€ (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie šios puikaus paspirtuko svarbiausias charakteristikas jau rašėme, nesikartosime.

Pažiūrėkime, kuo jis skiriasi nuo konkurentų.

Jeigu jums rūpi tik kaina ir keli sausi skaičiukai, ko gero „Kugoo Kirin G3“ stogo nenuraus - paspirtukas tikrai geras, bet už tokią kainą iš pirmo žvilgsnio pilna konkurentų, pvz: „Beaster Scooter BS15“ ar „ULTRON T-103 V2.5“.

Visi jie kainuoja 1050-1100€ diapazone, galia 1200W. Ir štai kaip jie atrodo:

Ir nežiūrint to, „Kugoo Kirin G3“  deda juos visus į šoną taip, kad rūksta dulkės:

  • priklauso lengviausiems tokio tipo paspirtukams – konkurentai yra arba panašus svorio arba gerokai sunkesni ir  tai neabejotinai yra labai svarbu.
  • iš to seka, kad lengvas + tvirtas korpusas + labai padori galia, parametrai ir kt.
  • turi išskirtinį informacinį ekraną, kokio neturi nei vienas iš šių analogų – galimybės ir patogumas tiesiog beprotiškas.
  • yra itin modernios išvaizdos - palyginkite vaizdelį žemiau su konkurentų vaizdeliais. Skirtumas jačiasi?
  • Dabartiniai analogai, ypač Lietuvoje tokie...na, kaip senas geras Belarus traktorius, palyginus su nauju, panašios galios, aptakių formų John Deere. Esmę turbūt supratote? Šiais laikais grožis yra ne ką mažiau svarbu, o gal net svarbiau nei po kapotu 1000W ar 1200W. Tai yra stiliaus, statuso, saviraiškos priemonė. Su dabartiniais Lietuvoje esančiais modeliais daug kam labai patiktų kaime lakstyti miškais ir šunkeliais, bet važiuoti į miestą?.. Išdrįs ne kiekvienas. O su „Kugoo Kirin G3“ jau galima drąsiai lakstyti po Vilniaus/Kauno ar kitų miestų miškus ir parkus – garantuotai aplinkiniai ims žavėtis ir ieškoti, kur čia įsigyti tokį pat variantą.
  • Ir nebambėkite, kad kaina galėtų būti dar mažesnė. Ne, negalėtų. „Kugoo“ paspirtukai nėra pigiausi rinkoje. Kiti jų modeliai irgi kainuoja apčiuopiamai. Jie jau turi savo vardą ir pirkėjai perka ir už tiek, kiek prašo. O jei perka, atitinkamai turi būti kokybė, nes alternatyvų, tai nors vežimu vežk. Susimausi - bankrotas iškart.  Tad nors „Kugoo“ dar ne „Xiaomi“, bet off-road segmente tai labai rimtas ir solidus žaidėjas, pigiau nesitikėkite – greičiau sulauksime ne pigimo, o juntamo brangimo, nes modelis tikrai išskirtinis ir vertas dėmesio, o kainos dabar kyla kaip ant mielių.  
  • Su off-road paspirtukais ir jų kainomis yra keistų dalykų, nes iš pažiūros tų pačių specifikacijų modeliai kainų skirtumu skiriasi net ir po 700 eurų. Tad ne vien specifikacijos lemia, yra labai daug iš pirmo žvilgsnio nematomų faktorių, tokių kaip komfortas, stilius, papildomi faktoriai, tokie kaip šūstras ekranas „Kugoo Kirin G3“  atveju. Tad šiame fone „Kugoo Kirin G3“  tikrieji konkurentai prasidės nuo 1500-2000€, o tai jau visai kitas kainos segmentas.

Tad ar išskirtinis „Kugoo Kirin G3“?  Žinoma, kad taip ir kol kas jam rimto konkurento apylinkėse nesimato kilometro spinduliu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(5)
(0)

Komentarai ()