Net 3 kartus pigiau, nei konkurentai! Iš Vokietijos toks daikčiukas, kad tik užkietėję žvejai iškart supras, kas čia yra (Video, „Fishing Bait Nesting Boat“)  ()

Iš Vokietijos

69% nuolaida

Ribotas kiekis

Su nuotolinio valdymo pulteliu - iki 500 metrų

Nugabena iki 1,5 kg masalo

2W 7.4V - du varikliukai

5200mAh baterija - užtenka iki 3 val.

LED žibintas - pravartu nakties metu


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

„Fishing Bait Nesting Boat“ žuvų masalo nuplukdymo laivas

162,93€ -110,94€ 162,93€

51,99 €

Imu!

iš Vokietijos

ribotas kiekis

už 6,54 € pristatys į Lietuvą per 3-5 d.d.

Visus mokesčius sutvarko Cafago

 

Užkietėję žvejai tikriausiai jau suprato, kad čia ne vaikams skirtas žaislas, o labai patogus įrenginys nugabenti žuvų masalą ten, kur tiksliai norite jį paskleisti.

Žinoma, dalis Jūsų sakys, kam mokėti pinigus už tokį laivą, kai masalą galima numesti tiesiog ranka.

Bet ar numesite kelis šimtus ar net 500 metrų? Ir tikrai būtent į tą konkrečią vietą, kur norite žvejoti, kur telkiasi didžiausios žuvis? Labai tikėtina, kad atsakymas bus: NE.

Tokie įdomūs masalų nuplukdymo laivai tokioms užduotims ir skirti. Ir dabar jie parduodami iš Vokietijos sandėlio už itin gerą kainą bei su nuotolinio valdymo pulteliais.

Tad visas valdymas laivo vyksta su nuotolinio valdymo pulteliu (2.4 Ghz ryšiu) ir signalas keliauja iki 500 metrų atstumu.

Teliks laivą prikrauti norimu masalu, jį paleisti plaukti vandeniui, valdant pulteliu nuplukdyti į norimą vietą, aktyvuoti masalo paskleidimo funkciją ir parsiplukdyti laivą atgalios prie kranto.

Laiveliai yra iš tvirtos PVC medžiagos, 49 x 27 x 16 cm dydžio. Masalo talpos dyds yra 14,5 x 11,5 cm. Vienu metu gali nugabenti net iki 1,5 kg masalo.

Šie laiveliai yra su integruotais 2W 7.4V galios varikliukais bei įkraunamomis 7.4V/5200mAh baterijomis. Vieno jų įkrovimo užteks naudoti laivą iki 3 valandų.

Šaunu ir tai, kad laiveliai dar papildomai turi priekyje integruotus LED žibintus, tad tai ypatingai pravers žvejojant tamsiuoju paros metu.

Tokiu paros laiku rankomis numesti norimo masalo į konkrečią vietą yra išvis neįmanoma, o štai su laivu patogiai ir greitai nuplukdysite masalą ten, kur reikia.

„Fishing Bait Nesting Boat“  - labai geros kokybės ir kainos žuvų masalo nuplukdymo laivas. Super pravartus dalykas mėgstantiems žvejoti.

Štai čia galite pasižiūrėti, kaip atrodo tokio tipo įrenginiai ir kaip jie darbuojasi realiomis sąlygomis.

Apžvalgininkas išbando gana garsios „Flytec“ kompanijos modelį, kuris įprastai kainuoja apie 150 eurų, bet principas yra lygiai toks pats, kaip ir siūlo Cafago šiuo metu parduodamas „Fishing Bait Nesting Boat“ modelis:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(0)
(2)

Komentarai ()

Susijusios žymos: