„Geriausios audiofilų ir didžėjų ausinės“? 3.55 ir 6.35mm jungtys, fantastiškas patogumas, Hi-Res garsas ir kaina (Foto, „OneOdio Monitor 60“ apžvalga, palyginimas su „OneOdio Studio Pro-50“)  ()

„OneOdio Monitor 60“ - naujausios ausinės su Hi-Res sertifikatu ir skirtos didžėjams, studijiniam darbui bei audiofilams. Atrodo puikiai. Dėvėjimo patogumas maksimalus. Kaina irgi labai gera. O kaip garsas? Ar tikrai viskas realybėje atitinka, ką sako gamintojas? Šioje apžvalgoje tai ir sužinosite.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Puiki kaina!

„OneOdio Monitor 60“ laidinės ausinės

87€ -24,64€ 87€

62,36€

Imu!

iš Lenkijos

Kuponas: Monitor60

nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-5 d.d.

Sutvarkyti visi mokesčiai

 

 

„OneOdio Monitor 60“

Privalumai: 

  • labai greitas pristatymas į Lietuvą – per 3 d.d.
  • saugiai supakuota – viskas savo vietose
  • net 3 skirtingi laidai: su 3.5mm ir 6.35mm jungtimis, mikrofonu
  • labai geros pajungimo galimybės – vienu metu galima prijungti du įrenginius, tarpusavyhe sujungti dvi ausines
  • puiki pagaminimo kokybė ir išvaizda
  • super storos kaušelių pagalvėlės – vienos minkščiausių, keičiamos
  • lankelis paminkštintas, ilgis reguliuojamas
  • su ausinėmis patogu dirbti ilgą laiką
  • sulankstomos – patogu įsidėti į maišelį transportuojant
  • kaušeliai pasukami į visas puses
  • sveria 320gr.
  • Hi-Res sertifikatas
  • didelės 50mm neodimio membranos – įprastai tokioje kainoje būna 40-44mm
  • varža 38 omai, garso lygis 110dB ir dažnio atsakas 20-40kHz
  • puikus garso detalumas, balansas ir švarumas
  • jokio iškraipymo ir prie maksimalaus garso
  • labai tinkamos didžėjams, grojantiems muzikos instrumentais, studijiniam darbui ir mėgstantiems gerą garsą – itin geros vokalinei, instrumentinei muzikai

Trūkumai:

  • „bumbučikų“ mėgėjams tai yra per švelnios ausinės – pritrūks žemų tonų jėgos
  • nėra Bluetooth – nors čia ir ne tokio tipo ausinės

 

„OneOdio Monitor 60“ pristatymas ir pakuotės turinys

„OneOdio Monitor 60“ ausines į Lietuvą pristatė itin greitai. Iš Lenkijos sandėlio jas pristatyti užtruko vos kelias darbo dienas. Kurjeris ausines atnešė tiesiai į namus.

Ausinės supakuotos tvarkingai. Įdėtos į transportavimui skirtą dėžę, su gausiu burbulinės plėvelės kiekiu.

Tad ir pagrindinė ausinių dėžė išliko puikios kokybės. Atrodo labai simpatiškai, solidžiai. Puikiai galima dovanoti bičiuliams ir artimiesiems.

Priekinėje pakuotės pusėje parodytos pačios ausinės ir aiškiai pažymėta, kad jos atitinka Hi-Res sertifikatą bei yra „idealios didžėjams ir audiofilams“. Kaip yra iš tiesų - sužinosite kiek vėliau.

Pakuotės nugarėlėje pateikta svarbiausia informacija: kas yra pakuotėje, esminės „OneOdio Monitor 60“ specifikacijos, kontaktai.

Viskas supakuota labai tvarkingai ir kompaktiškai. Ausinių pakuotė atrodo itin solidžiai. Gamintojas išties investavo į tai.

Nuostabios „OneOdio Monitor 60“ laidinės pajungimo galimybės

Ir investavo ne tik į pakuotę, bet ir į pačias „OneOdio Monitor 60“ ausines bei visus priedus, kurie atkeliauja drauge su jomis.

Štai pirmasis laidas yra su dviem 3.5mm jungtimis. Jis net 3,5 metro ilgio. Skirtas patogiai pajungti ausines prie įvairių įrenginių, turinčių 3.5mm jungtį, pavyzdžiui, televizoriaus, ir netrukdant kitiems žiūrėti mėgstamą filmą/serialą ir pan.

Kitas laidas yra yra skirtas įprastam naudojimui: irgi su dviem 3.5mm jungtimis, integruotu mikrofonu, iš viso 1,2 metro ilgio.

Su šiuo laidu ausines patogu prijungti prie kompiuterio/telefono ir darbuotis. Atlikti skambučius ir tiesiog naudoti „OneOdio Monitor 60“ kaip įprastas ausines.

Paprastas valdymas, kokybiškas mikrofonas. Tokios galimybės tarp studijinio tipo ausinių populiarėja, ko anksčiau nebuvo.

Dar vienas svarbus laidas, kurį randu pakuotėje, yra su 3.5mm ir 6.35mm jungtimis. Iš viso trijų metrų ilgio.

Štai šis laidas ir skirtas prijungti ausines prie didžėjavimui skirtos įrangos. Tiems, kurie kuria muziką.

Tokį laidą galima prijungti prie elektrinės gitaros ar kito, tokią galimybę palaikančio, muzikos instrumento.

Tad „OneOdio Monitor 60“ ausinių laidinės pajungimo galimybės yra ypatingai plačios. Iš esmės dėka 3.5mm ir 6.35mm jungčių jas galima prijungti prie daugumos įrenginių.

Atkreipkite dėmesį ir į tai, kad į ausines kišamų laidų 3.5mm jungtys yra kiek specifinio korpuso. Taip yra tam, kad 3.5mm kištukas maksimaliai tvirtai laikytųsi ausinėje.

Į ausinės jungtį telpa ir standartinio korpuso 3.5mm kištukas.

Ant „OneOdio Monitor 60“ ausinių yra 3.5mm ir 6.35mm jungtys, tad per jas abi galima prijungti ausines prie aparatūros ir klausytis/dirbti su muzika.

Beje, prie ausinių vienu metu galima prijungti du skirtingus įrenginius: tarkime, telefoną/planšetę/kompiuterį ir tuo pačiu elektrinę gitarą.

Taip pat turint dvejas „OneOdio Monitor 60“ ausines, jas galima prijungti prie vieno įrenginio, pavyzdžiui, telefono, ir taip du žmonės vienu metu gali klausytis tos pačios muzikos. 

Kaip tai atrodo? Su 3.5mm laidu telefonas prijungiamas prie pagrindinės ausinės per 3.5mm jungtį. O per 6.35mm jungtį su kitu laidu pagrindinė ausinė prijungiama prie antrosios „OneOdio Monitor 60“  ir taip vienu metu klausomasi tos pačios muzikos.

Tad „OneOdio Monitor 60“ laidinės pajungimo galimybės yra puikios.

Kalbant apie belaidį pajungimą, tai čia tokių dalykų nėra. O ir ne tam „OneOdio Monitor 60“  yra skirtos. Tai kitokio tipo ausinės.

„OneOdio Monitor 60“ pagaminimo kokybė ir dėvėjimo patogumas

„OneOdio Monitor 60“ iškart sužavi savo didelėmis ir storomis ausinių pagalvėlėmis. Jos daugiau kaip 3cm storio, itin minkštos ir nuostabiai apgaubiančios mano ausis.

Tai yra maloniausios ausinių pagalvėlės, kokias tik esu čiupinėjęs. Labai didelis pliusas. Kaip ir tai, kad jas galima nuimti. Tad laikui bėgant bus galima įsigyti naujų porą ir uždėti ant savųjų „OneOdio Monitor 60“ ausinių.

„OneOdio Monitor 60“ ausinių lankelis taip pat paminkštintas, kas svarbu su šiomis ausinėmis dirbant ilgesnį laiką.

Ausinės sveria 320 gramus ir yra labai patogios dėvėti ilgą laiką. Puikiai priglunda prie ausų, prisitaiko prie galvos formos. Nėra jokio spaudimo.

Lankelio ilgis yra reguliuojamas. Metalinis lankelis sugraduotas ir fiziškai fiksuojasi kiekvienoje padėtyje.

Pačių ausinių korpusas yra plastikinis - su metalo elementais - tačiau kokybiško plastiko. Tvirtai pagamintos. Be specifinių kvapų, atrodo dailiai, o ir pilnai sulankstomos, tad patogios gabentis su savimi įdėtos į maišelį.

Kalbant apie „OneOdio Monitor 60“ ausinių kaušelius, tai jie lankstomi tiek vertikaliai, tiek horizontaliai.

Tokios kaušelių lankstymo galimybės yra itin svarbios didžėjams, kai viena ausimi reikia girdėti į ausinę grojamą muziką, o kita kaip ji skamba aplinkoje.

Tuo pačiu jas taip pat yra gana patogu pasikabinti ant kaklo.

Koks „OneOdio Monitor 60“ garsas? Jos skirtos tikrai ne kiekvienam. „OneOdio Monitor 60“ ir „OneOdio Studio Pro-50“ palyginimas

„OneOdio Monitor 60“ yra stambios ausinės su 50mm neodimio membranomis. Kaip tokios kainos studijinio tipo ausinėms, tai yra daug, kadangi įprastai konkurentai turi 40mm ar 44mm membranas.

Tuo pačiu varža siekia 38 omus, garso lygis 110dB ir dažnio atsakas 20-40kHz. Rimti parametrai tokios kainos ausinėms. Plius, „OneOdio Monitor 60“ atitinka Hi-Res sertifikatą, kas irgi leidžia tikėtis, jog muzikos kokybė bus puiki.

Kalbant praktikoje, tai „OneOdio Monitor 60“ ausinės yra labai geros. Muzikos kokybė yra puiki. Visgi, tai patiks tikrai ne visiems.

Iš pradžių ir man „OneOdio Monitor 60“ neatrodė kažkuo ypatingos, bet kuo ilgiau su jomis klausiausi muzikos, su ja dirbau - tuo labiau supratau šių ausinių privalumus ir paskirtį.

„OneOdio Monitor 60“ yra maksimalus dėmesys garso DETALUMUI ir BALANSUI. Kone šiais dviem žodžiais ir galima apibūdinti šias ausines. Ir tai yra visiškai suprantama, kadangi jos skirtos didžėjams, studijiniam darbui - ten, kur ir reikia to detalumo, išgirsti visus garso elementus.

Prieš tai naudojau šioms ausinėms giminingas „OneOdio Studio Pro-50“ - šių ausinių apžvalgą galite paskaityti čia - ir jose žymiai didesnis dėmesys yra žemiems tonams. Tiems, kuriems tai yra svarbiausia, tada „OneOdio Studio Pro-50“ yra geresnis pasirinkimas.

Taip pat asmeniškai „OneOdio Studio Pro-50“ ausinės yra išvaizdesnės, tačiau mažesnėmis ir plonesnėmis ausinių pagalvėmis, nors jas dėvėti ilgą laiką irgi yra patogu. Esminis skirtumas yra daugiau žemų tonų.

Tiems, kuriems reikia balanso ir detalumo, kad girdėtumėte kiekvieną detalę ir kur ji skamba - kairėje/dešinėje pusėje, tada kur kas geriau rinktis „OneOdio Monitor 60“. Šiomis ausinėmis labai malonu klausytis instrumentinės, vokalinės muzikos.

Taip, jose nėra tų galingų žemų tonų. Tikrai nėra. Mėgstantys bumčikus, tai į šias ausines gali net nežiūrėti. Jos skirtos ne Jums.

Tikrai nesakau, kad „OneOdio Monitor 60“ nėra žemų tonų. Yra. Čia visi tie tonai - žemi, vidutiniai ir aukšti - yra. Ir nei vieni jų nėra ypatingai išskirti kitų atžvilgiu. Kaip ir sakiau, visas dėmesys DETALUMUI ir BALANSUI. Ir tai išlaikoma net kai muzika leidžiama maksimaliu garso. Jokio garso iškraipymo - tik švari ir puikios kokybės muzika.

Ar jos tinka audiofilams? Na, čia kaip pažiūrėsi. Kalbant objektyviai, tai tikri audiofilai garso įrangai išleidžia tūkstančius eurų. Ir čia tiesiogine to žodžio prasme. Tad už tokią „OneOdio Monitor 60“ kainą ir nereikia tikėtis stebuklų. Jos tikrai neprilygsta tūkstančius kainuojančioms ausinėms, tačiau nepalyginamai lenkia savo kainos kategorijos konkurentus. Už tokią kainą vargiai būtų galima tikėtis dar daugiau.

Tad jei esate profesionalus audiofilas, kuris jau turi įrangos ar ją nori pasipildyti, tai greičiausiai ir toliau rinksitės ženkliai brangesnius produktus. O jei norite už geriausią kainą gauti maksimalią kokybę, kuri priartins prie audiofilams skirtos įrangos pirmojo laiptelio, tada „OneOdio Monitor 60“ Jums tinka.

Galutinis verdiktas

Apibendrinus, „OneOdio Monitor 60“ yra labai kokybiškos laidinės ausinės. Tikrai vertos dėmesio tiems, kurie dirba su muzika, su garsu. Tai didžėjams, studijiniam darbui skirtos ausinės. 

Jei esate vlogeris - tinka. Jei kuriate vaizdo/garso medžiagą - tinka. Jei kuriate muziką - tinka. Grojate kažkokiu instrumentu - tinka. Norite tiesiog patogiai klausytis kokybiškos, detalios ir puikiai subalansuotos muzikos - tinka.

   
Puiki kaina!

„OneOdio Monitor 60“ laidinės ausinės

87€ -24,64€ 87€

62,36€

Imu!

iš Lenkijos

Kuponas: Monitor60

nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-5 d.d.

Sutvarkyti visi mokesčiai

 

 

   
Puiki kaina!

„OneOdio Studio Pro-50“ laidinės ausinės

68€ -28,84€ 68€

39,16€

Imu!

iš Lenkijos

Kuponas: 20ONE

nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-5 d.d.

Sutvarkyti visi mokesčiai

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(0)
(1)

Komentarai ()