Puikios kainos akumuliatorinis pjūklas ir net iki 10 kartų pigiau nei Lietuvoje skaitmeninis osciloskopas - labai ribotas kiekis!  ()

Labai geros kainos

Ribotas kiekis

Iš Vokietijos

1) „21V 8inch Portable Electric Pruning Saw“ - mobilus akumuliatorinis pjūklas, bešepetėlinis variklis, 21V/12000mAh baterija

2) „Owon SDS1102“ skaitmeninis osciloskopas


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

„21V 8inch Portable Electric Pruning Saw“

82,99 € -43,30€ 82,99 €

39,69 €

Imu!

iš Vokietijos

53 % nuolaida

ribotas kiekis

nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-5 d.d.

Visus mokesčius sutvarko Cafago

 

Čia turime mobilaus ir kompaktiško akumuliatorinio pjūklo pasiūlymą. Ir šiuo metu Cafago juos parduoda iš Vokietijos sandėlio, tad greitas bei nemokamas pristatymas į Lietuvą.

Tuo pačiu viename komplekte iškart atkeliauja ir didžiulė 21V, 12000mAh baterija su įkrovikliu, tad komplekto kaina labai gera.

Pardavėjas tvirtina, kad pjūklas yra pagamintas iš tvirtų ir kokybiškų medžiagų. Grandinė bei pjovimo juosta lengvai nuimama bei uždedama. Pjovimo juostos ilgis siekia 8 colius (20,32 cm). Grandinės greitis 5m/s.

Pardavėjas tvirtina, kad grandinės įtempimas yra reguliuojamas, tačiau neužsimena apie pačios grandinės tepimą.

Panašu, kad to šis modelis to nepalaiko, tad čia išvada paprasta: su tokiu pjūklu galima pjauti nestoras šakas ir atlikti trumpus pjovimo darbus.

Tad jis yra skirtas naudoti sode medžių genėjimui. Dabar obelytės nėra didelės, šakos nėra storos, tad jas pilnai toks pjūklas nupjaus ir taip kur kas patogiau, nei pjauti su rankiniu pjūkliuku.

Puiku, kad pjūklas turi bešepetėlinį variklį, tad galima tikėtis, kad šis įrankis darbuosis ilgai.

Akumuliatorinis pjūklas turi 24V ličio jonų bateriją. Jos talpa siekia net 12000 mAh ir baterija yra įkraunama pakuotėje esančiu įkrovikliu.

Pliusas ir tas, kad baterija nuimama, tad galima su savimi turėti papildomą bateriją ir taip prailginti veikimo laiką.

Pjūklas sveria 1,8 kg, kas taip pat yra pliusas. Besidarbuojant tokiu įrenginiu rankos nepavargs.

Kompaktiškas akumuliatorinis pjūklas, kuris pravers dirbant sode ir tais atvejais, kai reikės greitai ir patogiai ką nors nupjauti besidarbuojant namuose, atliekant remontą ir panašiai.  

   
Rekordinė kaina!

„Owon SDS1102“ skaitmeninis osciloskopas

419,99 € -221,60€ 419,99 €

198,39 €

Imu!

iš Vokietijos

53 % nuolaida

ribotas kiekis

nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-5 d.d.

Visus mokesčius sutvarko Cafago

 

„Owon SDS1102“ - gausus naudingų funkcijų, dviejų kanalų, praktiškas ir su dideliu spalvotu ekranu skaitmeninis osciloskopas. Ir dabar jo kaina yra ypatingai žema.

Tokio tipo skaitmeninis osciloskopas (dar vadinamas oscilografu) šiuo metu yra parduodamas už ypatingai žemą kainą. Tas ypač pasimato paieškojus panašių prietaisų Lietuvos parduotuvės.

Lietuvoje net ir kuklesnių parametrų skaitmeniniai osciloskopai kainuoja bent 10 kartų brangiau, o apie pažangesnius prietaisus, turbūt, net neverta kalbėti. Kainos siekia 5000 eurų.

„Owon SDS1102“ yra 100MHz, 2 kanalų, 1GSa/s, stacionarus, kompaktiškas osciloskopas su spalviniu ekranu.

Čia turime 7 colių 800 x 480 raiškos LCD ekraną, kuriame yra itin patogu peržiūrėti labai konkrečias matavimų vietas. Atskirai keičiamas ekrano ir grafikų ryškumas.

Iki 20 parametrų matavimas: VPP, VP, Vmax, Vmin, Vavg. Vrms, Dažnis, Laikas+, Laikas-, Periodas ir kt. 

Taip pat galima daryti ekrano nuotraukas ir įmontuotoje atmintyje išsaugoti ekrano kopijas ir bangos formos duomenų rinkinius.

Įrengta USB sąsaja, dėl ko įrenginį galima prijungti prie kompiuterio ir ekrano kopijas bendrinti su kompiuteriu, o tai patogu atlikti antrinę analizę.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(0)
(3)

Komentarai ()

Susijusios žymos: