Juodai apgavo Putiną. Neįtikėtina žinia. Įvyko grandiozinė machinacija

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Benediktas 2023-09-29 10:03
Kažkas diskusijose rašė, kad Rusijoje dabar jau nafta nesudaro didžiumos pajamų, tipo - žemės ūkis, buitinė pramonė, maisto pramonė, naujos gamyklos. Tai kaip yra iš tiesų? Ar tikrai Putinas pakėlė Rusiją "nuo kelių", nuo naftos kraniuko prie pramonės?
lizunas 2023-09-29 17:15
Na europa vėl dujas iš rusų per aplink perka…
punktyras 2023-09-30 10:35
Ji visada ir pirkdavo, tiksliau, būtų pirkusi, jei Putinas nebūtų liepęs Gazpromui nutraukti dujų tiekimo. Jokių sankcijų/embargo Rusijos dujoms niekas netaiko.
donatasv 2023-09-30 20:31
Nafta prieš karą buvo 50% ruso pajamų, putinas bandė pritempti prie 40% bet jam nepavyko. Po ssrs žlugimo rusijai buvo labai didelė bėda su maisto pramone. Pagrindinės maistą tiekiančios šalys atsijungė ir liko didelė skylė. Eigoje po +-2010 importas maisto produktų į rusiją pradėjo krist ko pasekoje putinas pradėjo skelbti investicijas į žemės ūkį ir maisto pramonę. Maisto pramonė nėra rusijos ekonomikos variklis nr. 1 tai faktas, bet ji pilnai geba suktis izoliuota šioje srityje ir dar uždirbt iš eksporto. Žemės ūkį putinas tikrai pakėlė nuo dugno. Maisto pramonė susilaukė labai daug lengvatų ir paramos iš rusijos ko pasekoje sulaukė labai daug investicijų iš vakarų. Pagamino vietoje, importuot nereikia, mokesčių mokėt labai mažai reikė, vakarams pasirodė, kad čia aukso kasyklos. Dabar viską paliko ir pabėgo palikdami aukso kasyklas rusui... kolkas rusui tai aukso kasyklos bet ateitis visvien bus liūdna, nes naujų investicijų dar ilgai nesulauks už tokius darbus.