Sukurta rekordiniu 95% efektyvumu veikianti vandenilio išgavimo sistema

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bahuriux 2024-05-16 18:12
Panašu kad neblogas devaizas. Dar reikia nepamiršti, kad ne tik vandenilį H2 pagamina bet ir labai gryną deguonį O2, deguonis irgi šio to vertas, kai gamina gamykla komerciškai. Man reikia nedidelio tokio prietaiso (telpančio delne), kad nk būtu kuo arčiau 100% ir nedidelio panaśaus galingumo kuro elemento, kad nk irgi būtu kiek įmanoma arčiau 100%. Jei matėt kokį projektėlį diy su aukštu nk pasidalinkit. Turiu panašų elektrolyzerį kaip fotkėj straipsnio viršuj jo nk ~60%, pasidariau garažinėm sąlygom. Pastebėjau kad nk didėja kai varža mažėja tarp plokštelių, o tam reikia kuo daugiau NaOH, ar KOH ištirpinti distiliuotam vandeny ir kiek įmanoma elektrodus arčiau vienas kito laikyti, taip pat elektrodų plotas svarbu, gal tinklelis dar geriau tiktu. Net ir iš visokių "šiukšlių" galima susimeistrauti tokį paprastą eloktrolyzerį.
statistika 2024-05-17 02:26
20–30%,- 52,5 kWh vienam kilogramui vandenilio, 95% -41,5 kWh energijos kilogramui jaaučiu net pirmokas suprastų, kad mokytojas briedą šneka. a skaičiuot kas moka ?
immortallt 2024-05-17 08:21
Skaičius tai ryškiai nieko nesuprantantis parašė. 20-30% efektyvumas yra visos sistemos vandeniliu varomam automobiliui su kuro celėmis. Elektrolaizerių esamų efektyvumas apie 70% siekia. Nuostoliai didžiausi yra ne gaminant vandenilį, o jį slegiant. Taip, padidėjęs efektyvumas svarbu, bet daugiausia naudos atneš nebent pramonei, kur naudos iškart gamyboje. Dar niuansas yra, kokiu slėgiu paduoda iš karto. Kas iš tų 95% efektyvumo, jei bus atmosferos slėgio ir reikės slėgti, bendrą proceso efektyvumą padarant 65%, kai kitais būdais turėsi bendrą 70% efektyvumą. bahuriux, tai gal geriau iškart amžiną variklį, kam čia sistemų su 99% efektyvumu keičiant energijos formą