Net 2-4 kartus pigiau masiškai perkamas giluminių raumenų masažuoklis, apie kurį lietuviai sako - „Puikus. Išbandyta, tai po sporto treniruoklių salėje iškart nuima raumenų maudimą“ („KONKA A1-8D“ atsiliepimai)  ()

Nuostabi kaina

Net 2-4 kartus pigiau nei analogai

8 keičiami antgaliai

6 intensyvumo lygiai

Puikūs pirkėjų atsiliepimai


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

„KONKA A1-8D“ daugiafunkcis giluminių raumenų masažuoklis

50,51€ -6,55€ 50,51€

43,96€

Imu!

iš Kinijos

už 4,79€ į Lietuvą pristatys per 15-29 d.d.

Visus mokesčius sutvarko Banggood

Svarbu: atkreipiame dėmesį, kad šiuo metu šis „KONKA A1-8D“ daugiafunkcis giluminių raumenų masažuoklis parduodamas už labai gerą kainą.

Analogai kainuoja bent 2-4 kartus brangiau! O Lietuvoje netgi ir dar brangiau. Tad pasiūlymus nuostabus.

Masažuokliai pristatomi į Lietuvą greitai, saugus pristatymas, sutvarkyti visi mkesčiai, rinkitės EU Priority Line siuntimą.

Be to, jie atkeliauja su 8 keičiamais antgaliais. Dėka jų galima išmasažuoti absoliučiai visą kūną.

„KONKA A1-8D“ daugiafunkciai giluminių raumenų masažuokliai yra labai populiarūs tarp pirkėjų: gausybė pirkimų, net 4,9 balų įvertinimas ir patys pozityviausi atsiliepimai.

Štai pirkėjo iš Lietuvos atsiliepimas:

Puikiai dirba, pagaminimo kokybė taip pat labai gera. Išbandyta, tai po sporto treniruoklių salėje iškart nuima raumenų maudimą. Solidus daiktas, patogus naudotis. Keičiami antgaliai gal tik atrodo kiek pigokai, bet svarbu, kad jie gerai dirba. Instrukcija kinų kalba - 1 foto, 2 foto, 3 foto.

Dar vienas bendras nuotaikas gerai atspindintis atsiliepimas pirkėjo iš Slovakijos:

Super įrankis! Naudoju daugiausiai jį savo kojoms, po bėgiojimo. Kažkokio mano gyvenimą supurtysiančio stebuklo nesitikėjau, bet po masažo su šiuo įrankiu kojų raumenys iškart atsipalaiduoja. Tad savo darbą atlieka puikiai. Minusai? Norint jį išjungti, reikia nukeliauti iki mažiausio intensyvumo lygio - kiek nepatogu, bet nieko kritiško. Panaudotos medžiagos atitinka kainos lygį. Mano nuomone, viskas padaryta tvarkingai. Nusipirkau išbandyti ir galiu drąsiai rekomenduoti. Ypač tiems, kurie nori susipažinti su tokiu įrankiu ir pigiai sužinoti, ar tokio tipo prietaisas padės Jums išspręsti savo raumenų bėdas. Keliauti pas specialistą, kuris dirba su kelis šimtus eurų kainuojančiais analogais, kainuoja kur kas brangiau. Jei matysite, kad toks masažuoklis gerai, bet vien jo neužtenka, jau žinosite, ką sakyti nuėję pas specialistą. O ir laiko atžvilgiu su tokiu masažuokliu žymus sutaupymas. Tiesiog ant sofos namuose galima atlikti masažo sesiją. Rekomenduoju - 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

Taigi, be 8 keičiamų antgalių, čia turime 6 lygių pasirinkimą ir jis valdomas su ant korpuso esančiu mygtuku.

Ir čia yra labai didelis privalumas. Štai su silpnesnėmis vibracijomis yra sužadinami raumenys. Jie rimtai apšyla. Labai geras dalykas prieš treniruotes bei tiems, kuriems toks masažuoklis bus pirmasis ir raumenims nereikia didelio krūvio.

Tuo pačiu masažuoklis palaiko ir didesnio intensyvumo maksimalius režimus. Tai reiškia, kad po treniruočių ir skaudami raumenys yra geriau masažuojami. Pasiekiami gilesni raumenų sluoksniai.

Masažuoklio baterija yra įkraunama per C-tipo jungtį ir tos baterijos talpos užteks net iki 10 val.

Dauguma tokių daiktų apžvalgininkų bei pirkėjų rekomenduoja iš pradžių tokio tipo masažuoklį naudoti kasdien ne daugiau kaip po 15 min., tai šios baterijos užteks net 40 dienų. Puikus rezultatas.

Apibendrinus, tai - galingas, su skirtingais masažavimo intensyvumo ir keičiamais antgaliais giluminių raumenų masažuoklis už nuostabiai gerą kainą.

Ir tai ne tik daiktas, leisiantis išbandyti tokio masažo privalumus, bet ir tą padaryti kokybiškai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(2)
(2)
(0)

Komentarai ()

Susijusios žymos: