Ypatingi „Super September“ išpardavimo pasiūlymai! Su kuponais net iki 300€ pigiau nei Lietuvoje unikalus „Roborock S7 Pro Ultra“ robotas, „Proscenic P11“ grindis plaunantis belaidis siurblys ir „FIIDO D11“ el. dviratis (Video)  ()

„Super September“ išpardavimas

Specialūs kuponai

Viskas iš EU

Iki 2 metų garantija

Galioja iki 2022-09-30

1) „Roborock S7 Pro Ultra“ - 300€ pigiau nei Lietuvoje robotas namų tvarkymą pakelia į neregėtą lygį!

2) „Proscenic P11“ - 100€ pigiau nei Lietuvoje belaidis siurblys su grindų plovimo funkcija

3) „FIIDO D11“ - 100€ pigiau nei Lietuvoje ypatingai išvaizdus, sulankstomas el. dviratis


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Geekmaxi skuba informuoti, kad jau prasidėjo specialus išpardavimas - „Super September“.

Išskirtinai puiki proga įsigyti norimą daiktą už pačią geriausią kainą. Galybė puikių daiktų parduodami su iki 70% siekiančiomis nuolaidomis ir dar taikomi specialūs kuponai:

  • Užsiprenumeravę Geekmaxi naujienlaiškį gausite 4% nuolaidą
  • Prisiregistravę prie Geekmaxi gausite 2% nuolaidą
  • 5€ perkant virš 50€: XGCXFIXK
  • 10€ perkant virš 200€: D8KWHYXX
  • 15€ perkant virš 300€: N6FR23GI
  • 25€ perkant virš 500€: NDXXKHKS (tik el. dviračiams ir el. paspirtukams)
  • 40€ perkant virš 900€: M1GKH8V2 (tik energijos stotelėms)

Dar verta pažymėti, kad Geekmaxi absoliučią daugumą prekių parduoda iš Europos sandėlių - išsiuntimas į Lietuvą vos per 24 val., pristatymas per keletą darbo dienų ir jau sutvarkyti visi mokesčiai.

Labai gausią geriausių produktų pasiūlą rasite apsilankę šiame puslapyje.

Štai keletas ypatingai dėmesio vertų pasiūlymų.

„Roborock S7 Pro Ultra“ namų tvarkymą pakelia į neregėtą lygį!

  • Dabar su siuntimu tik 1019€ (Lietuvoje nuo 1400€)
  • Panaudokite kuponą: 6YrUTaQZ
  • Europos sandėliai. 
  • 2 metų garantija
  • Dovanų HiBREW H2A 4in1 kavos aparatas - tik pirmiems 10 pirkėjų!

„Roborock S7 Pro Ultra“ kaina iš pradžių gali kiek nustebinti, nes įprastai šios kompanijos robotai kainuoja apie 300-600 eurų. Ir visgi, „Roborock S7 Pro Ultra“ sugeba tai, ko negali nei vienas kitas robotas.

Pati įspūdingiausia dalis yra jo išskirtinė atliekų surinkimo stotelė. Ir čia ne tik automatiškai surenka atliekas iš roboto atliekų dėžutės, bet ir daro kur kas daugiau.

Super puikiai „Roborock S7 Pro Ultra“ galimybės pademonstruojamos šiame Video:

Iš esmės šio roboto nereikia prižiūrėti. Jis viską daro pats. Vienu metu plauna ir siurbia. Privažiavęs kilimą automatiškai pakelia plaušinę, o nuvažiavęs nuo kilimo ją vėl nuleidžia.

Turime ir puikiai pasiteisinusį VibraRise plovimo techninį sprendimą, dėl ko plaušinė trina valomą paviršių ir taip pasiekimas maksimalus plovimo efektyvumas.

Čia verta pažymėti, kad robotas turi jutiklius, kurie aptinka kiliminę dangą ir prieš ant jos užvažiuodamas pakelia plaušinę (iki 5cm) ir tik sausai siurbia, o nuo jos nuvažiavęs - ją vėl nuleidžia ir toliau tęsia siurbimą bei plovimą. Super dalykas.

Nusibodo patiems plauti nešvarią plaušinę? Su šiuo robotu to daryti nereikia. Taip, jis pats grįžta prie stotelės ir joje automatiškai yra išplaunama plaušinė. Visiška naujiena tarp robotų.

Šioje stotelėje yra atskiros talpos švariam ir nešvariam vandeniui, tad po plaušinės plovimo tas nešvarus vanduo yra susiurbiamas į atitinkamą talpą. 

Tuo pačiu išplaunama ir pati stotelė!

Kitas privalumas, kad automatiškai švariu vandeniu pripildoma robote esanti vandens talpa. Ir to vandens užtenka išplauti 300m2 plotui. Dar viena visiška naujovė.

Na, o sausų atliekų išsiurbimas jau tampa tradicija ir įprastu dalyku tarp aukščiausios klasės robotų. Belieka tik išmesti atliekų maišelį, kurio talpos užteks net iki 7 savaičių.

Trumpai tariant, „Roborock S7 Pro Ultra“ - realiai visą namų tvarkymo darbą perimantis į savo rankas. Tereikės stotelėje papildyti švaraus vandens talpą, nešvarų vandenį išpilti ir po 7 savaičių išmetus atliekų maišelį įdėti naująjį. Maksimalus patogus ir autonomija.

„Roborock S7 Pro Ultra“ siurbimo slėgio galia, lyginant su pirmtaku, išaugo net iki 5100Pa. To daugiau nei užtektinai susiurbti ir stambioms atliekoms bei išvalyti giluminius kilimų sluoksnius.

Prie maksimalaus efektyvumo prisideda ir plaukiojantis šepetys - tokio dizaino šepetys prisitaiko prie valomų paviršių ir pasiekiamas dar geresnis efektas.

APP? Žinoma, kad „Roborock S7 Pro Ultra“ palaiko programėlę ir galybę įvairiausių šaunių valymo režimų ir pasirinkimo galimybių: nuo 3D ir kelių aukštų žemėlapių, iki tokių jau tradicija tapusių dalykų kaip no-go bei no-mop zonos. Yra ir valdymo balsu galimybės, dėka balso asistentų.

„Roborock S7 Pro Ultra“ aprūpintas itin talpia 5200mAh baterija ir palaikomas greitasis įkrovimas. Dar puiku yra tai, kad galima nustatyti norimą įkrovimo laiką. Esant aukštoms elektros kainoms, tai ypatingai svarbu. Galima nurodyti, kad robotas būtų įkraunamas naktį ir pasinaudoti pigesniu elektros tarifu.

Tad „Roborock S7 Pro Ultra“ yra tai, ką galima vadinti ateities robotu dulkių siurbliu. Jo galimybės tiesiog neįtikėtinos. 

Štai čia keletas „Roborock S7 Pro Ultra“ apžvalgų, kurių autoriai yra sužavėti šio roboto galimybėmis:

„Proscenic P11“ - ypatingai geros kainos belaidis siurblys su grindų plovimo funkcija

  • Dabar su siuntimu tik 124€ (Lietuvoje nuo 220€)
  • Panaudokite kuponą: w3BEaxmt
  • Europos sandėliai. 
  • 2 metų garantija

Pilnas komplektas - su specialiu stovu laikyti ir įkrauti siurbliui; skirtingi antgaliai; 450W; 25000PA; skirtingi siurbimo režimai; vienu metu gali siurbti ir plauti - atskirai pritvirtinama tokia Combo galva; 4-ių lygių oro filtravimas (yra HEPA filtras, efektyvumas 99.99%); automatinis kiliminės dangos aptikimas - siurbimo galios padidinimas; unikalus besisukančių plovimo šluosčių dizainas; nuimama įkraunama originali Samsung 2500mAh baterija - užtenka iki 50min., įkraunama vos per 2,5 val.; LED šviesos ant pagrindinių siurbimo galvų; LED valdymo ekranas.

„FIIDO D11“ - ypatingai išvaizdus, sulankstomas el. dviratis

  • Dabar su siuntimu tik 994€ (Lietuvoje nuo 1100€)
  • Panaudokite kuponą: 8JBZY1NG
  • Europos sandėliai. 
  • 1 metų garantija

250W galios bešepetėlinis variklis; išimama 36V 11.6Ah baterija; iki 25km/h; iki 100km (drauge minant pedalus), vien elektra iki 50km; 3 režimai: vien elektra, elektra+žmogaus jėga, vien žmogaus jėga; 7 Shimano pavaros; 20" CST ratai; dvigubi diskiniai stabdžiai; sveria 17,5kg; atlaiko iki 120kg apkrovas; reguliuojami balnelio (80-110cm) ir vairo (90cm) aukščiai; LCD ekranas; LED žibintai; FCC ir CE sertifikatai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(2)
(3)
(-1)

Komentarai ()