Fantastiškai geros kainos 2in1 suvirinimo aparatas. Tinka ir profesionalams. Paskutiniai vienetai

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Zdarovas 2023-11-18 09:05
nelabai as cia matau kur tas TIG suvirinimas galimas...
Vardas Būtinas 2023-12-01 11:19
Šios prekės išsiųsti negalima į Lietuvą. Vokietijos neliko.
HardAxe 2023-12-01 11:49
kaip niekad nedirbusiam su metalu - sunku įvaldyt kažkokį paprastą suvirinimo aparatą/įgūdžius? Daug visokių įrankių reikia buitiniams darbeliams? Kokia tai virinimo savikaina, perkaitimai būtų visai neaktualu, bet galima jį tiesigo paimti ir virint, ar reik reguliuotis, knysaliotis kaskartą išsitraukus?
donatasv 2023-12-01 22:41
Lidlo kempukas 120 prašė, tai nepirkau, o reikė tvorą susivirinti. Niekas nepirko pa savaitės 30% nuolaidą užmetė, dar po savaitės 50. Tai nupirkau už 60 eurų 120A. Nelabai patiko. Neatkreipiau dėmesio vielos padavimas ir amperažas reguliuojasi vienu ratuku. Jei pradeda paduot vielos pakankamai, tai amperų perdaug, pradeda deginti, sumažinus nedegina bet vielos permažai. Jei reiktų rinktis išnaujo manau imčiau tokį. Prie namo manau pilnai užtektų. Reik parduot manau lidlo kempą ir ieškot tokio.
bahuriux 2023-12-16 05:26
MIG aka kempas (viela + CO2) pats lengviausias, universaliausias ir greičiausiai išmokstamas būdas virinti juodą metalą, YT pamokos tikrai padeda. MMA aka su elektrodais kiek sunkiau išmokti bet pigiau. TIG brangiausias, lėčiausias ir labiausiai kruopštumo reikalaujantis būdas, beto ta suknista UV spinduliuotė užknisa reikia super gero skydelio, bet labiausiai mane pribaigė TIGas net ne tai kad reikia argono, o tai kad, aš neturiu tiek kantrybės žaisti kaip su lituoliu, kažkoks dekoratyvinis-mazochistinis virinimas, dailėraštis praktiškai, pisnia su minimum rezultato. Betkuris būdas reikalauja neįsivaizduojamai didelio susikaupimo ir treniruočių, po 3 dienų pertraukos su MIG man reikėdavo treniruotis 15-20 minučių, kol atkalu vėl ranką. Paskutinį kartą virinau prieš 4 metus, tai dabar reiktu treniruotis kokia valandą. MIG, o ypač TIG virinami paviršiai turi būti nušveisti su turbinke, o tas labai erzina, bet būtina. Bet bendrai paėmus suvirintojo darbas labai lengvas, kaip pieštuką rankoj laikyti, gali virinti 12 val nepavargsi, tik jei turi tam kantrybės ir ranka nedreba. Konkrečiai šitas aparatas nežinau ar geras 120A MMA sakyčiau visiškas minimumas, max 3mm elektrodus paveš ant 90A, bet po 5 minučių, arba antro prikibimo sudirbs terminė apsauga, tas pradės nervinti. MIGui nepamenu bet aš naudojau 30-45A įprastai, buvo ir 180A naudojau kai reikėjo masyvius metalo gabalus suvirinti netgi kalujį ketų su paprastu plienu suvirinau ir laiko belekaip gerai, nes tai tik lietaus kanalizacijos grotelės uždengtos 4mm plieno lakštu. Panašu kad kitais metais vistiek reiks nupūsti dulkes nuo savo TIG/MMA aparato ir su TIGu i+ daug rusiškų žodžių reiks virinti krūvą neržaveikinių stačiakampių vamzdžių terasos turėklams, nes netikiu, kad už konkurencingą kainą nupirkčiau tokią paslaugą. Tie aparatai MIG iš lidl kur spec viela pati skleidžia dujas nelabai geri, pats principas blogas, jie nevirina gerai nei jokiu atveju. Ai dar pamiršau paminêti virinant ir metalų temperatūrinį plėtimasi/lankstymasi/kraipymasi, grūdinimo atsilaidinimą, skirtingų plieno rūšių ir storių vs gravitaciją niuansus ir kitas nesamones, bet čia jau next lvl, tas ateina, arba per YT pamokas, arba "hard way".
robertasdd 2023-12-16 16:42
aciu bachuriux ir donatai uz yzvalgas. 10 metu galvouu, kad butu zjbs sodyboj, bet zinau tik, kad yra arba elektrodai arba viela. ar 5kw vienfazio yvadui yra kazkokia basic svarke, ne groziui, o tupai sukabininui?
sigun 2023-12-16 20:04
bahuriux aprašė virinimą jau gana pažengusiems. Jei reikia tvoros strypus iš juodo metalo pavirint ar sujungt kelis vamzdžius ar kampuočius, kur nebus didelių apkrovų, tinka ir pigūs. Prieš kokį mėnesį Lidle buvo mažas, lengvas inverterinis suvirinimo aparačiukas virinimui elektrodais iki 100A už 40 eur. Juodo metalo nuo 2 iki 5 mm storio suvirinimui buityje pats tas, 2,5mm elektrodais puikiai virina. Iki tol pasinaudodavau senoviniu transformatoriniu kintamos srovės. Po pabandymo su Lidliniu 40eur, senąjį padėjau į tolimą kampą ir prisiminsiu gal nebent jei reiks kažką labai storo suvirinti. Lidlinį 120A su viela, kuris šią savaitę vėl su akcija, buvau trumpam pasiskolinęs. Gal viela netinkama, o gal pats labai nemoku, bet nelabai gavosi. Kur kas geriau sekėsi su aukščiau aprašytais su elektrodais. O su kiniškais nerizikuočiau. Daug varnelių sužymėta, tik ar bent viena tinkamai veikia? Ypač besimokančiam? Beje, šiame irgi man rodos neišeina atskirai reguliuoti srovės ir greičio.
gytis13 2023-12-16 20:14
Apie TIG tai darbe vienas specas gyrėsi kad va virijo su TIG o aš pažiūrėjau kad su elektrodu gražiau padaryčiau...Aplamai dėl virinimo tai jei yra poreikis namie pavirint tai nusipirkit svarkę ir pradėkit žaisti nėra sunku pramokti pasitreniravus ant gelžgalių. Tarp kitko nemokant virint pusautomatis lengviau virina, su juo nieko nemokant gana neblogai gaunasi, paspaudi knopkę ir vedžioji, žiūrėk ką darai ir suvirini, siūlė vienas metalas. Su elektrodu sunkiau, nes siūlė yra šlako ir metalo mišinys, suvirini atrodo suvirinai o pasirodo šlakas užpildė tarpelį tarp detalių ir nesuvirinta liko. Taip pat elektrodu daugiau suvirinimo meno reikia, nuo sujungimo tipo ir padėties priklauso kaip virinti reikia, o pusautomačiu beveik tas pats koks sujungimas ir kokia padėtis. O suvirinimo menas bus įvaldytas tada kai sugebėsit elektrodu suvirint vandenį nepraleidžiančią siūlę, o tvoras namie viryt daug paprasčiau. Geriau virinti galingesniu aparatu, nes jeigu srovės trūksta tai irgi ne biznis, siūlė prastesnė. Tarp kitko pusautomatis su balionu kainuoja ne baisius pinigus, siūlyčiau nenusipigint, geriau viryt su galingesniu aparatu.Galima viryti ir su savisauge viela, siūlė gaunasi tokia aprūkus kažkokiais miltais, o su angliarūkšte visai švari . Su elektrodu siūlė daugeliu atvejų gražiau atrodo jei gerai suvirinat negu pusautomačiu. Dar vienas pastebėjimas - jei namie yra svarkė tai tada prasideda darbai iš metalo, o be svarkės reikia iš pagalių meistrauti, tad platesnės galimybės atsiveria. Aš tai šiaip su savadarbėm svarkėm dirbu, tad rekomenduoti nenoriu nieko. Jei norit virint pirkit kažką ir nesukit galvos, tokia mano nuomonė