Kitoks įrankių rinkinys - tik pažiūrėkite, kas slepiasi šiame žibintuvėlyje  ()

Išvykų metu visada reikėtų turėti keletą daiktų. Gera jaustis pasiruošusiems visiems nenumatytiems nutikimams, ypač kai esate toli nuo namų. Šiame žibintuvėlyje slepiasi atsuktuvų ir veržliarakčių rinkinys, kuris gali padėti išsisukti iš keblios situacijos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kartais pasitaiko situacijų, kuomet tenka ieškoti kokio nors atsuktuvo ar veržliarakčio, o tinkamų įrankių po ranka tiesiog nėra. Net jei ir žinote, kur juos palikote, gali būti, kad tamsoje jų tiesiog nematote, o ir darbas tokiomis sąlygomis gali eitis sunkiai. Tam ir sukurtas šis įdomus įrankių rinkinys, talpiai sudėtas į žibintuvėlio korpusą.

Šiame žibintuvėlyje rasite patogią T raidės formos rankeną, keturis dažniausiai naudojamų dydžių veržliarakčius, devynias skirtingas atsuktuvų galvutes, keturis elektronikos atsuktuvus ir dar kelis mažmožius. Viskas talpniai sudėta į polipropileno plastiko korpusą, kuris yra pakankamai tvirtas ir lengvas. Visas rinkinys kartu sveria 700 gramų.

Aišku, svarbu ir kad žibintuvėlis gerai veiktų. Šis turi vieną LED elementą ir yra skirtas plačiam apšvietimui. Juo galėsite apšviesti savo ėjimo trajektoriją ar darbo vietą. Gerai ir tai, kad žibintuvėlio įrenginys yra visiškai atskirtas nuo įrankių komplekto. Žibintuvėlis naudoja keturias AA standarto baterijas - turint omenyje, kad apšvietimui naudojamas tik vienas LED, jų pakaks ilgam laikui.

Tokie įrankių komplektai dažniausiai nepasižymi ypatingai aukšta kokybe ir šis nėra išimtis. Tačiau geriausia tai, kad jų nereikia saugoti - jis gali būti laimingai vežiojamas automobilio bagažinėje ar gulėti kur nors pašiūrėje. Jam nereikia įkroviklių, o pačius įrankius galima keisti pagal asmeninius poreikius.

Šiam įrankių komplektui šiuo metu taikoma 9 % nuolaida ir jis kainuoja €15,66.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(12)
(-11)

Komentarai ()

Susijusios žymos: