Idealus pasiūlymas žūklės ir gamtos mėgėjams šaltuoju metų sezonu - šildanti vyriška/moteriška liemenė nebijo nei vandens, nei vėjo  (7)

Su šaltėjančiu metų laiku atkeliauja ir žvarbūs vėjai bei nemalonūs lietūs, tačiau vis tiek tenka išeiti į lauką. Tad, kaip jaustis maloniai ir nesušalti? Kaip užsiimant poledine žukle jaustis taip, tarsi sėdėtume savo jaukiame krėsle? Tam yra ši - kūną šildanti liemenė, tinkanti ir vyrams, ir moterims.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ši pašildoma vyriška/moteriška liemenė Electric USB Winter Heated Warm Vest Men Women Heating Coat Jacket Clothing T0N1 yra idealus variantas atėjus šaltesniam metų laikui. Galima pasirinkti net tris skirtingus šildymo režimus, tad kiekvienas temperatūrą gali prisiderinti tokią, kokios jam norisi.

Taip pat gamintojas teigia, kad liemenė yra atspari vandeniui ir vėjui, o šilumą išlaiko iki 8 valandų ir šildo net penkias skirtingas kūno zonas. Tad su tokia liemene nebus baisu išeiti į lauką ir esant itin vėjuotai dienai.

Su šia liemene galima drąsiai keliauti į lauką ir užsiimti įvairia ir smagia veikla. Tai puikus pasirinkimas mėgstantiems žiemos pramogas, o poledinės žūklės megėjams – tiesiog būtinas rūbas.

Smagu ir tai, kad ant šios liemenės galima dėvėti kitus drabužius arba tiesiog ją vieną. Tai turėtų ypač patikti mėgstantiems šaltesniuoju metų laiku pabėgioti lauke. Daugiau nereikės bijoti netikėto lietaus ar žvarbaus vėjo.

Tad, kaip šildo ši liemenė ir kam jai reikia USB laido? Viskas yra gana paprasta. Tereikia USB laidu prijungti maitinimo šaltinį – išorinę bateriją – prie šios liemenės ir paspausti ant krutinės esantį „Power On“ mygtuką. Ir viskas, liemenė pradeda šilti ir šildyti ją dėvinti asmenį.

Pati liemenė yra pagaminta iš poliesterio pluošto ir padengta anglies pluošto šildymo elementais. 

Ją galima plauti rankomis ir galima rinktis nuo M iki XXXL dydžio. Tad galima teigti, kad ir koks smulkus ar stambus žmogus bebūtų, jis ras sau tinkamo dydžio liemenę. Žinoma, patartina tiksliai žinoti savo išmatavimus, kad nekiltų tam tikrų nesusipratimų dėl dydžių.

Rekomenduojame įdėmiai peržiūrėti žemiau pateiktą dydžių lentelę ir pagal ją nustatysite kas Kinijoje yra laikoma M, L, XL, ir kitais dydžiais.

Bendrai, rekomenduoja įsigyti kiek didesnę liemenę – tokiu atveju bus užtikrinamas patogesnis jos dėvėjimas.

Na, o pačioje pakuotėje rasite juodos spalvos liemenę ir, kaip keistai benuskambėtų, USB laidą. Būtent juo prijungsite savo naująją šildančią liemenę prie išorinės baterijos ir taip sušildysite save. Tai išties įdomus ir naudingas dalykas, praversiantis šaltomis dienomis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(12)
(4)
(8)

Komentarai (7)