Europietiška garantija, iš Vokietijos sandėlio ir dar su nuolaidų kuponais: Geekmaxi skelbia išpardavimą vienam geriausių laikrodžių „Huawei Honor Watch Magic“, flagmanui „Xiaomi Pocophone F1“ ir etaloniniam robotui siurbliui „Xiaomi Roborock S50“ (Video)  ()

Geekmaxi pasiūlymai:

1. Išmanusis laikrodis „Huawei Honor Watch Magic“

2. Plovimo įranga „Xiaomi Jimmy Washing Gun“

3. Antros kartos išmanusis robotas dulkių siurblys „Xiaomi Roborock S50“

4. Išmanusis telefonas „Xiaomi Pocophone F1“ - 6 GB RAM + 128 GB ROM, globali versija


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Išmanusis laikrodis „Huawei Honor Watch Magic“

Su specialiu kuponu hBPIkYmE jis kainuoja 129,99 €. Nemokamas siuntimas iš Vokietijos sandėlio.

Garantuojama, kad nebus jokių papildomų mokesčių + suteikiama vienerių metų garantija.

Verta atkreipti dėmesį, kad už tokią kainą galima rinktis iš dviejų „Huawei Honor Watch Magic“ versijų: juodos ir sidabro spalvos.

Juodos spalvos laikrodis turi silikoninį dirželį ir atrodo labiau sportiškai, o sidabro spalvos atrodo, kaip verslo tipo išmanusis laikrodis su oda dengtu dirželiu.

„Huawei Honor Watch Magic“ laikrodyje yra žingsniamatis, nueito atstumo matavimas, širdies ritmo matavimas, sudegintų kalorijų skaičiavimas, miego kokybės sekimas; daugiau nei 10 sporto režimų - bėgimo, ėjimo, žygiavimo, važiavimo dviračiu, plaukimo ir kt; skambučiai, žinutės; 5ATM standartas; Bluetooth 4.2 ir suderinamumas su „Android“ bei „iOS“ platformomis.

Tačiau išmanusis laikrodis išskirtiniu tampa dėl naudojamų „Huawei“ patentuotų techninių sprendimų.

Vienam jų yra suteiktas „TruSeen 3.0“ pavadinimas. Pastarasis techninis sprendimas užtikrina sklandų pulsometro darbą bei tikslius matavimo rezultatus.

„Huawei“ tvirtina, kad tai „Huawei Honor Watch Magic“ išmaniajame laikrodyje pavyko pasiekti panaudojus inovatyvius daviklius ir dirbtiniu intelektu pagrįsta automatiškai besimokantį rezultatus apdorojantį algoritmą.

Šis išmanusis laikrodis taip pat gali pasigirti integruotu NFC ryšio moduliu, integracija su AliPay.

Žinoma, kur kas didesnį išskirtinumą „Huawei Honor Watch Magic“ suteikia „TruSleep 2.0“ techninis sprendimas. Šį išskirtinį miego analizės įrankį „Huawei“ sukūrė kartu su Harvardo mokslininkais.

„TruSleep 2.0“ ypatingas dėl tos priežasties, nes sugeba analizuoti visas įmanomas miego fazes ir dar gali pateikti daugiau nei 200 įvairių pasiūlymų norintiems geriau išsimiegoti.

„Huawei Honor Watch Magic“ abejingų taip pat nepalieka dėl savo itin plono korpuso: 4,28 x 4,28 x 0,98 cm, 32 g.

Sau lygių konkurentų „Huawei Honor Watch Magic“ dar neturi ir dėl tos priežasties, nes yra vienas pirmųjų išmaniųjų laikrodžių rinkoje, kuris yra suderinamas su GPS, GLONASS ir Galileo palydovinėmis sistemomis.

Galiausiai dar norisi paminėti gerai laikančios baterijos privalumus (atlaiko iki 7 dienų, naudojant visą funkcionalumą maksimaliai iki 10 val.), daugiau nei 10 skirtingų sporto režimų palaikymą bei 1,2 colių įstrižainės AMOLED tipo ekrano patikimumą ir naudą, tiek vasaros, tiek žiemos sezonu (nėra kristalų – neužšąla, geras matomumas saulės atokaitoje).

2. Plovimo įranga „Xiaomi Jimmy Washing Gun“

Su specialiu kuponu G6iz9Qvm ji kainuoja 133,99 €. Nemokamas siuntimas iš Vokietijos sandėlio.

Garantuojama, kad nebus jokių papildomų mokesčių + suteikiama vienerių metų garantija.

Didžiuosiuose Lietuvos miestuose automobilio plovimas plovyklose jau tapo įprastu reiškiniu. Vis dėlto, kartais pasitaiko tokių situacijų, kai plovyklos artimiausiu spinduliu rasti nepavyks ar tiesiog nesinori į ją važiuoti. Esant tokioms situacijos gali itin pravesti mobili plovimo įranga iš Kinijos „Jimmy Washing Gun“.

Didžiausias šios plovimo įrangos privalumas yra tai, jog ji nereikalauja elektros šaltinio. Energija „Jimmy Washing Gun“ šiuo atveju teikia 12500 mAh talpos baterija. Pastarosios baterijos energijos pakanka dviem automobiliams nuplauti.

Tuo tarpu šios baterijos įkrovimas užtrunka apie 2,5 valandos ir yra atliekamas naudojant specialų komplekte pridedamą įkroviklį.

Svarbu pabrėžti dar ir tai, kad „Jimmy Washing Gun“ neteršia gamtos. Ši plovimo įranga gali naudoti vandenį tiek iš vandens telkinių, tiek iš kibiro ar vandens čiaupo. Kitaip sakant, automobilio plovimas šiuo atveju yra atliekamas grynu vandeniu be jokių papildomų cheminių priemonių. Bet jei norėsite, galima išpurkšti ir šampūną.

„Jimmy Washing Gun“ turi galingą 180 W variklį, todėl gali sukurti net 2,2 MPa siekiantį vandens slėgį ir per valandą sugeba aptarnauti apie 180 litrų vandens. Tokio „Jimmy Washing Gun“ pajėgumo pilnai pakanka net ir didžiausiam purvui nuplauti.

Žinoma, tai neprilygsta automobilio plovyklos siūlomam pajėgumui, tačiau esant prie ežero ar gamtoje, „Jimmy Washing Gun“ plovimo įranga tikrai yra pati geriausia įmanoma alternatyva. Tiesa, tokiais atvejais reikia žiūrėti taisykles, kad nepažeistumėte jų reikalavimų ir negautumėte baudos.

Svarbu pabrėžti dar ir tai, kad „Jimmy Washing Gun“ iš karto atkeliauja su specialia talpa putoms laikyti. Kitaip sakant, naudojant visas šios plovimo įrangos funkcijas galima gauti rezultatą prilygstantį pilnai automobilio plovyklos programai.

Tai yra įmanoma dėl tos priežasties, nes „Jimmy Washing Gun“ užtikrina ne tik pakankamą vandens slėgį ir apiplovimą putomis, bet dar siūlo ir penkis skirtingus vandens purškimo antgalius.

Gamintojas tvirtina, kad šis plovimo įrangos funkcionalumas gali praversti ne tik plaunant automobilį. „Jimmy Washing Gun“ gali tapti puikiu pagalbininku ir tada, kai norėsite nuplauti namų terasos langus ar tiesiog greitai palaistyti augalus darže.

3. Antros kartos išmanusis robotas dulkių siurblys „Xiaomi Roborock S50“

Su specialiu kuponu Y6z5PEPE jis kainuoja 364,99 €. Nemokamas siuntimas iš Vokietijos sandėlio.

Garantuojama, kad nebus jokių papildomų mokesčių + suteikiama vienerių metų garantija.

Kalbant apie patį „Roborock S50“ robotą dulkių siurblį reikia pastebėti, kad jis yra ganėtinai panašus į pirmosios kartos „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ dulkių siurblį, bet yra ir tam tikrų svarbių skirtumų, kodėl „Roborock S50“ lenkia savo pirmtaką.

Pirmiausiai, „Roborock S50“ yra galingesnis – jo siurbimo galia siekia 2000Pa, o pačio siurblio galia siekia 58 W. „Roborock S50“ šiek tiek didesnę susiurbtų atliekų dėžė – 0,48 l, kai „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ 0,42 l. Pagrindinis skirtumas yra tas, kad „Roborock S50“ turi 0,14 l talpos vandens bakelį, plaušinę, yra truputi mažesnis ir sveria 300 gramų mažiau.

„Roborock S50“ aprūpintas daugybę skirtingų jutiklių, kurie neleidžia įrenginiui atsitrenkti į sieną ar baldus - visuomet paliekamas 10 mm tarpas, kuriuo pasirūpina šluotelė. Taip pat yra ir pagrindinis šepetys, kuris pakelia didesnius nešvarumus, o tyliai dirbantis variklis susiurbia visas smulkias ant grindų nukritusias daleles.

Jei senesnioji „Roborock S50“ versija turėjo problemų dėl nelygių paviršių, tai yra jam sunkiau sekėsi nuo grindų užlipti ant kilimo, tai dėl padidintų „Roborock S50“ ratų šio keblumo visiškai nebeliko.

Taip pat „Roborock S50“, kaip ir senesnioji versija, naudoja lazerinį atstumo matuoklį, kuris leidžia robotui pasidaryti virtualų žemėlapį ir tvarkingai bei sistemintai išvalyti jūsų nurodytą plotą.

Ir jei „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ suprojektuotas taip, kad jo kupolas, kuriame yra navigacinė sistema, yra roboto priekyje, tai „Roborock S50“ kupolas yra pačiame centre ir tai tikrai nėra kosmetinis sprendimas, tai rimtas privalumas. „Roborock S50“ greičiau įvertina situaciją, išsisuka iš sudėtingesnių situacijų ir greičiau sutvarko namus.

„Roborock S50“ sugeba atpažinti kiliminę dangą ir automatiškai padidinti siurbimą, kuris yra pritaikytas kiliminei dangai. Tai yra labai patogu, ypač jei namuose yra įvairaus paviršiaus grindų.

„Roborock S50“ taip pat turi drėgną plaušinę su 0,14 l talpos vandens bakeliu, kurie pritvirtinami prie roboto galo ir yra skirti plauti smulkiems grindų nešvarumams.

Taip pat „Roborock S50“ išmanioji programėlė yra atnaujinta, kurioje yra toks dalykas, kaip „virtualios sienos“. Su šia funkcija galima robotui nurodyti konkrečias teritorijas, kurias norima, kad būtų išvalytos, o kurios nepaliestos.

„Roborock S50“ robotas dulkių siurblys po darbo grįžta prie įkrovimo stotelės, tad jo tikrai nereikės ieškoti po visus namus. Tai išties puikus namų tvarkymo pagalbininkas, o dabar dar ir siūlomas už puikią kainą iš Vokietijos sandėlio.

4. Išmanusis telefonas „Xiaomi Pocophone F1“ - 6 GB RAM + 128 GB ROM, globali versija

Su specialiu kuponu F5dqERnR jis kainuoja 299 €. Nemokamas siuntimas iš Vokietijos sandėlio.

Garantuojama, kad nebus jokių papildomų mokesčių + suteikiama dviejų metų garantija.

„Pocophone F1“ išmanusis telefonas yra tikras hitas, nes „Xiaomi“ vėl padarė tai, ką daro geriausiai – flagmano specifikacijas siūlo už vidutinioko kainą.

„Pocophone F1“ techninės įrangos pagrindu tapo šiuo metu viena galingiausia „Qualcomm“ mobilioji platforma „Snapdragon 845“ su aštuoniais „Kryo 385“ branduoliais. Keturi iš jų veikia iki 2,8 GHz dažniu, o likęs kvartetas skirtas mažiau resursų reikalaujančioms užduotims ir gali pasiekti 1,8 GHz ribą.

Tai galingiausias 2018 metų procesorius telefonams flagmanams ir dar nebuvo jokio kito modelio, kuris kainuotų taip pigiai ir turėtų „Snapdragon 845“.

Gamintojas tvirtina, kad skysčiu aušinama sistema leidžia sumažinti temperatūrą 8 laipsniais, esant procesoriaus maksimaliai apkrovai. O tai ypač svarbu žaidžiant žaidimus - „Snapdragon 845“ leis mėgautis pačiais naujausiais žaidimais be jokių apribojimų.

6 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės atminties; papildoma atminties kortelė iki 256 GB; „Qualcomm“ procesorius; „Adreno 630“ vaizdo plokštė; 6,18 colių įstrižainės, 2246 x 1080 raiškos ekranas su „Corning Gorilla Glass“ stiklo apsauga; 4000 mAh talpos baterija, palaiko greitą baterijos įkrovos techninį sprendimą „Quick Charge 3.0“; „MIUI 9.6“, sukurta „Android 8.1“ pagrindu (palaiko lietuvių kalbą); piršto antspaudų skaitytuvas, „Face ID“ - telefono atrakinimas veidu; palaiko visus Lietuvoje esančius mobiliojo ryšio dažnius ir turi puikias kameras. Fantastiškas derinys

Ekrano išpjovoje įtaisyta 20 megapikselių kamera ir jutiklių rinkinys.

Pagrindinė kamera sudaryta derinant 12 megapikselių „Sony IMX363“ ir 5 mln. taškų „Samsung“ jutiklius. Šalia rasite dvigubą LED blykstę.

Kaip ir įprasta naujausiems „Xiaomi“ telefonams, taip ir šis turi dirbtinį intelektą, skirtą fotografavimo situacijų įvertinimui ir geresnių kadrų užfiksavimui.

Flagmanams su „Snapdragon 845“ integruotas dirbtinis intelektas jau tapo standartu - jis pasirūpina itin kokybišku automatiniu fokusavimu, spalvų suderinimu ir kitais fotografijai skirtais specialiais efektais.

Galiausiai labai maloniai stebina ir tas faktas, kad „Pocophone F1“ yra vienas iš nedaugelio naujos kartos išmaniųjų telefonų, kuris pas pirkėją atkeliauja ne tik su šiuolaikine USB C tipo jungtimi, bet dar ir su integruotu standartiniu 3,5 milimetrų ausinių lizdu. Malonus netikėtumas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(9)
(4)
(5)

Komentarai ()