Nuolaidos kuponai naujos kartos magnetiniams žibintuvėliams: visiškai nebijo vandens, turi priekinius ir šoninius šviestukus, o energijos tiek, kad gali būti naudojami kaip išorinė baterija („Alfawise AL-M1“ ir „Alfawise AL-M1 Plus“ kaina, Specifikacijos)  ()

Ar lauke, ar kambaryje, ar lietui lyjant, ar tvarkant automobilį, ar ištikus nelaimei - „Alfawise AL-M1“ ir „Alfawise AL-M1 Plus“ žibintuvėliai visada pravers. Nuostabi pagaminimo kokybė ir stebinantis funkcionalumas. Tarp šių dviejų žibintuvėlių yra skirtumų ir į juos tikrai verta atkreipti dėmesį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Akcija ir sąlygos

  • „Alfawise AL-M1“ - 20,68 eurus. Magnetinis LED žibintuvėlis su nuolaidos kuponu GBSZALM12
  • „Alfawise AL-M1 Plus“ - 26,25 eurus. Magnetinis LED žibintuvėlis su nuolaidos kuponu GBSZALM11 kainuoja
  • Siuntimas į Lietuvą per Belgijos arba Nyderlandų paštą yra nemokamas.
  • Kuponai galioja 100 vnt.

Abu šie žibintuvėliai yra visiška naujiena - ką tik prekyboje pasirodę nauji „Alfavise“ kompanijos produktai. Ir pagal gamintojo pateikiamą informaciją jie labai šaunūs ir juos galima naudoti praktiškai bet kokiomis aplinkybėmis, bet prieš tai tikriausiai daugeliui kilo klausimas: kuo gi jie skiriasi? Ką tas prierašas prie pavadinimo „Plus“ duoda? Juk ir kaina jų skiriasi.

Esminiai skirtumai yra gana paprasti. Abu žibintuvėliai yra maitinami per USB jungtį įkraunamomis baterijomis. Tik šiuo atveju „Alfawise AL-M1“ turi 2500 mAh talpos bateriją, o „Alfawise AL-M1 Plus“ - 5000 mAh.

Žinoma dėl to skiriasi ir žibintuvėlių darbo laikas bei įkrovimo greitis: „Alfawise AL-M1“ gali šviesti 20 valandų arba 80 valandų (priklausomai ar švies tiesiog į priekį, kaip įprastas žibintuvėlis, ar šviesos srautas bus skleidžiamas iš žibintuvėlio šono), o „Alfawise AL-M1 Plus“ gali šviesti 30 arba 160 valandų. Baterijos atitinkamai įkraunamos per 4 ir 7 valandas.

Kitas skirtumas, kad šoninėje pozicijoje „Alfawise AL-M1“ turi 28 vnt. „JFLED2835 840lm 5.6W“ šviestukų, o „Alfawise AL-M1 Plus“ - 46 vnt. „JFLED2835 1380lm 9.2W“ šviestukų.

Kitais aspektais abu žibintuvėliai yra vienodi ir preikinėje dalyje aprūpinti „CREE XLamp XP-E2 283lm 3W“ spinduoliais, gali šviesti kone į visas puses (tiesiai, į šoną, mirksėti mėlyna/raudona šviesa), gamintojas užtikrina, kad jų šviestukai švies 100 000 valandų.

Taip pat žibintuvėliai turi magnetus, tad gali būti pritvirtinti prie metalinio paviršiaus, kaip kad automobilio variklio dangčio ir pan.

Jie yra atsparūs vandeniui (IPX6) ir dėl savo specifinės konstrukcijos bei itin kokybiškų medžiagų labai tvirti. Gamintojas garantuoja, kad šie žibintuvėliai atlaiko iki 100 kg apkrovas.

Yra ir daugiau privalumų. Be to, kad šiuos žibintuvėlius galima naudoti bet kokiais gyvenimo atvejais ir to, kad, pasak gamintojo, mėlynos/raudonos spalvos mirksėjimas atbaidys varles bei moskitus – skamba egzotiškai ir neišbandžius turbūt nesužinosime kiek tame tiesos – yra gerokai apčiuopiamesnių naudų.

Tiesiog vieno mygtuko paspaudimu galima reguliuoti švietimo ryškumą ir jį prisiderinti pagal esamą situaciją.

Kitas privalumas, kad užteks vieną kartą papurtyti šiuos žibintuvėlius ir pamatysime kiek yra likę baterijos energijos.

O dar geriau, kad juos galima naudoti ir kaip išorines baterijas ir taip įkrauti savo išmaniuosius telefonus, racijas ir kitus įrenginius. Žinoma, jei planuojate dažnai naudotis šia galimybe, verta pasirinkti „Alfawise AL-M1 Plus“ žibintuvėlį, kuris turi didesnę – 5000 mAh talpos bateriją.

Tad „Alfawise AL-M1“ ir „Alfawise AL-M1 Plus“ yra itin tvirti, kokybiškai pagaminti ir labai funkcionalūs žibintuvėliai.

Juos galima naudoti tiek namuose, tiek tvarkant automobilį, tiek žvejojant bei stovyklaujant. Praktiškai bet kokiomis orų sąlygomis ir aplinkybėmis. O kai šalia nebus elektros rozetės, galimybė įkrauti kitus įrenginius taps tikru džiaugsmu ir išsigelbėjimu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(2)
(2)

Komentarai ()