40/400 mAh baterija, naujausias „Bluetooth 5.0“ ryšys ir gamintojo žadamas puikus garsas - speciali akcija išskirtinėms belaidėms ausinėms, kurios šiuo metu nekainuoja nė 16 €  ()

Belaidės TWS ausinės tampa vis populiaresnės ir visiškai suprantama kodėl taip yra. Jos suteikia gerokai daugiau laisvės, palyginus su laidinėmis, garso kokybė tokių TWS ausinių yra puiki, jas nešiotis su savimi patogiau, o ir dėvėti yra malonu. Iš pradžių tokios belaidės ausinės buvo labai brangios, bet dabar jas gamina vis daugiau įmonių ir tokias TWS ausines galima įsigyti praktiškai už centus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

  • Šiuo metu „i13 TWS“ belaidės ausinės parduodamos už 15,57 €.
  • Taikoma 27 proc. nuolaida.
  • Nemokamas siuntimas į Lietuvą.

Taip pat verta atkreipti dėmesį, kad galima rinktis iš dviejų ausinių modelių spalvų: baltos ir juodos.

Gamintojas ypač pabrėžia, kad šios belaidės ir į ausies kanalą įstatomos ausinės yra ergonomiško dizaino, puikiai prisitaiko prie ausų landų, laikosi tvirtai ir puikiai tinka aktyvų gyvenimo būdą gyvenantiems žmonėms.

Nemažiau svarbu ir tai, kad „i13 TWS“ ausinės aprūpintos naujausiais techniniais sprendimais.

Jos palaiko naujausią „Bluetooth 5.0“ ryšį, kuris užtikrina greitą ir kokybišką ausinių bei išmaniųjų telefonų ir kitų įrenginių poravimą, stabilų duomenų perdavimą ir mažesnį ausinių baterijų energijos eikvojimą.

Privalumų prideda ir tai, kad ausinės turi mikrofonus, tad jas abi galima naudoti, kaip laisvų rankų įrangą. Ir nesvarbu kuri ausinė bus naudojama tokiai funkcijai. Jas abi galima naudoti, kaip laisvų rankų įrangą.

Taip pat „i13 TWS“ palaiko balso asistentą, slopiną aplinkos triukšmą ir tokioje kainų kategorijoje tai yra labai reta funkcija.

Na, o visas valdymas vyksta liečiant ausines. Jos neturi fizinių mygtukų ir reaguoja į prisilietimus.

Žinoma, pabrėžiama ir tai, kad šios ausinės užtikrina labai geros kokybės įvairaus spektro dažnius ir yra subalansuotos klausytis įvairaus tipo muzikos.

„i13 TWS“ ausinių baterijų tarnavimo laikas taip pat yra tikrai geras. 40 mAh talpos bateriją turinti ausinė vienu įkrovimu darbuosis iki 3 valandų ir nereikia baimintis dėl pasibaigsiančios energijos.

Ausinių dėkliukas savyje turi 400 mAh talpos bateriją, tad šias ausines pavyks įkrauti ne kartą. Pats dėkliukas yra pilnai įkraunamas per maždaug dvi valandas.

„i13 TWS“ belaidės ausinės yra puikus pasirinkimas tiems, kuriems jau pabodo nuolat susipainiojantys ausinių laidai ir pagaliau norisi laisvės.

Šios kokybiškos ir nebrangios belaidės ausinės užtikrins geros kokybės garsą, galėsite jas naudoti, kaip laisvų rankų įrangą bei aktyviai leisti laiką, klausantis mėgstamos muzikos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(5)
(-1)

Komentarai ()