Apsauga nuo vagysčių, atspari vandeniui, su USB jungtimi ir atšvaitais tamsiu metu - su nuolaidos kuponu ir labai gera kaina parduodama moderni bei stilinga miesto kuprinė  ()

Stilinga, talpi, tinkama naudoti įvairiomis aplinkybėmis, atspari vandeniui bei turi apsaugą nuo vagysčių. Ir tai tik dalis savybių, kuriomis pasižymi šį daugiafunkcinė kuprinė.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

  • Šiuo metu „Creative Multifunctional Anti-theft Backpack for Outdoor“ kuprinė parduodama už 21,90 €;
  • taikomas specialus nuolaidos kuponas IT$BAG9021;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą;
  • galimas rinktis iš trijų spalvų modelių: juodos, pilkos ir mėlynos.

Kuprinė yra pagaminta iš poliesterio, su kokybiškais, plačiais ir tvirtais diržais, turinčiais paminkštinimus, bei metaliniai užtrauktukai.

Pati kuprinė yra lengva - sveria 780 gramus - ir kompaktiška: 28.00 x 15.00 x 42.00 cm. Į ją lengvai tilps nešiojamas kompiuteris, knygos, užrašų knygutės bei tai, ką norėsite turėti šalia savęs.

Ir ypač geras sprendimas, kad kuprinėje yra specialios ertmės, kurios užtikrina dar patogesnį naudojimąsi ausinėmis ir savo įrenginių įkrovimą.

Iš kuprinės net nereikės išsiimti išorinės baterijos ir teliks telefoną prijungti prie kuprinės išorėje esančios USB jungties - išties įdomus ir ganėtinai praktiškas sprendimas. O ir patogiai ir kas svarbiausia, nesusipynusios ir visada po ranka esančios ausinės yra malonus dalykas.

Turbūt vienas iš įdomiausių šios kuprinės bruožų yra jos apsauga nuo vagysčių. Atrodytų nieko čia labai jau įnovatyvaus ir nesugalvota, bet genialu tai - kas paprasta. 

Tokio dizaino užtraukto ilgapirščiai greitai tikrai neįveiks, o būtent to ir reikia, kad važiuojant sausakimšu viešuoju transportu, kas nors tyliai neiškraustytų ant nugaros kabančios kuprinės.

Taip pat verta paminėti, kad kuprinė turi šviesą atspindinčių atšvaitų, o rudenėjant ir artinantis vis tamsesniam laikotarpiui mums tai yra ypač aktualu.

Vaikštant su šia kuprine daugiau nereikės galvoti kur čia pasidėjome tą atšvaitą, o ir vaikas, išleistas į mokyklą su tokia kuprine tamsioje gatvėje bus matomas geriau.

„Creative Multifunctional Anti-theft Backpack for Outdoor“ galima drąsiai vadinti daugiafunkcine kuprine - ji ir vandeniui atspari, ir atšvaitus turi, ir apsaugą nuo vagysčių, ir įdomūs bei naudingi sprendimai dėl įrenginių įkrovimo bei ausinių, ir puikiai atrodo. Už tokią kainą - tai puikus pasirinkimas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(4)
(3)

Komentarai ()