Turbūt pigiausias bekontaktis termometras iš Aliexpress - ryškus spalvotas LCD ekranas, du veikimo režimai, automatinis išsijungimas ir vos 7€ kaina  (3)

Gripo bei peršalimo ligų sezonas artėja nenumaldomai ir toks bekontaktis temperatūros matuoklis taps puikiu pagalbininku, stebint savo ir namiškių kūno temperatūrą. Be to, su šiuo termometru galima išmatuoti ir kitų daiktų temperatūrą, kas taip pat pravers įvairiose situacijose.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

Bekontaktis temperatūros matuoklis „Non-contact Digital Thermometer Infrared temperature infrared temperature meter Digital temperature gun LCD Display termometro“:

  • Aliexpress - 7,18 €;
    • 47 % nuolaida;
    • 1,54 € už siuntimą į Lietuvą.

Tai yra turbūt pats pigiausias bekontaktis temperatūros matuoklis iš Aliexpress. Mažiau, kaip už 7€ jau būtų ir sunku surasti tokį įrenginį.

Ir kaip matyti iš pirkėjų atsiliepimų, jie yra patenkinti jo pagaminimo kokybe bei veikimu.

Iš esmės čia turime esmines funkcijas užtikrinantį bekontaktį temperatūros matuoklį. Visgi, jis matuoja ne tik žmogaus kūno, bet ir kitų paviršių temperatūrą.

Su valdymo mygtuku atliksite matavimus, kurie atliekami vos per 2 sekundes, ir keisite matavimo vienetus - Celsijaus arba Farenheito laipsnius, bei aktyvuosite vieną iš dviejų režimų.

Kai matuojama kūno temperatūra - termometras matuoja nuo 32℃ iki 42,9℃, o kai paviršių - nuo 0℃ iki 100℃. Paklaida siekia tik ±0.3℃.

Iš tikrųjų yra šaunu, kad su šiuo prietaisu galima pamatuoti kūno ir įvairių paviršių temperatūrą. Čia ypač pravers turintiems mažų vaikų.

Šis matuoklis dirba be garso ir tiesiog miegančiam vaikui galima greitai ir patogiai atlikti temperatūros matavimą. Tuo pačiu patikrinti ir paruošto pieno ar kito maisto temperatūrą. Tikslu, paprasta ir greita.

Šis temperatūros matuoklis turi ryškų, spalvotą LCD ekraną. Kai temperatūrų rezultatai pasieks didesnes reikšmes (virš 37,5°C), ekrane matysite ne tik išmatuotą reikšmę, bet ir ekrano spalva iš žalios pasikeis į raudoną.

Taip pat šaunu ir tai, kad temperatūros matuoklis automatiškai išsijungia po 20 sek. neveiklumo. Patogu ir tuo pačiu taupoma baterijų energija.

Beje, šis matuoklis maitinamas dviem 1.5V AAA tipo baterijomis. Jas teks įsigyti atskirai ir tokio tipo baterijų rasite praktiškai bet kurioje parduotuvėje.

Pirkėjams patinka ir šio bekontakčio temperatūros matuoklio pagaminimo kokybė bei išvaizda. ABS plastiko korpusas yra tvirtas ir tokios formos, kad patogu prietaisą laikyti rankoje. Matuoklis sveria tik 59 gramus ir yra labai kompaktiškas: 14,5 x 3,7 x 4 cm.

Šiuos bekontakčius temperatūros matuoklius įsigiję pirkėjai yra patenkinti jų pagaminimo kokybe ir jų atliekamų matavimų tikslumu. Štai kelios pirkėjų padarytos matuoklių nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(0)
(4)

Komentarai (3)