Tokių žemų kainų dar nebuvo ir greitu laiku nebus - iš Lenkijos sandėlių ir su nuolaidų kuponais išparduodami geriausi šių metų belaidžiai dulkių siurbliai: „Xiaomi Dreame V11“ vs. „ILIFE H70“ - kuo kiekvienas išsiskiria ir kurį verta rinktis (Video)  ()

Šiuo metu, tai yra du patys populiariausi belaidžiai dulkių siurbliai. Juos pirkėjai labai perka ir itin teigiamai vertina. Visgi, įdomu yra tai, kad šie dulkių siurbliai ganėtinai skirtingi. Vien kainų skirtumas yra kone 3 kartai. Tad pasižiūrėkime kuo šie modeliai panašūs, kuo skiriasi ir kodėl jie tokie populiarūs.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali kaina ir sąlygos

„Xiaomi Dreame V11“ belaidis dulkių siurblys:

  • GeekBuying - 249,89 €;
    • su nuolaidos kuponu DREAMEV11;
    • speciali akcija - kuponas galioja iki rugsėjo 30;
    • pati mažiausia kaina - įprastai šis siurblys kainuoja bent apie 300 €;
    • iš Lenkijos sandėlio, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
    • nemokamai į Lietuvą atsiųs per 1-5 darbo dienas.
  • AliExpress281€;
    • iš Čekijos sandėlio, nėra rizikos dėl muito mokesčių;
    • nemokamas siuntimas į Lietuvą per 4-10 dienų
  • Lietuvoje neparduodamas.

 

„ILIFE H70“ belaidis dulkių siurblys:

  • Aliexpress - 81,17 €;
    • 53 % nuolaida;
    • iš Lenkijos sandėlio, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
    • nemokamas siuntimas į Lietuvą.
  • Lietuvoje kainuoja 199,99 €.

 

Iškart atkreipiame dėmesį, kad „Dreame V11“ yra toks populiarus, kad Aliexpress jų jau net nėra galimybės įsigyti iš Lenkijos sandėlio, o ir bendrai pasiūla ištirpsta akyse. Šiuo metu AliExpress likęs tik vienas variantas iš Čekijos sandėlio, bet kaina juntamai didesnė, nei pasiūlymas iš GeekBuying. Pasktarasis iš vis fantastiškas - tokios kainos „Dreame V11“ dar nebuvo ir neaišku, kada vėl bus. 

Tai yra du ypatingai populiarūs belaidžiai dulkių siurbliai, tačiau jau iškart matote, kad „ILIFE H70“ yra 3 kartus pigesnis už „Dreame V11“. Tai ar verta imti „Dreame V11“, kai yra toks pigus „ILIFE H70“?

Ir jei ieškote labai geromis specifikacijomis pasižyminčio įrenginio už mažiausią kainą, tai „ILIFE H70“ yra puikus pasirinkimas.

Kad tai puikus siurblys sako ir tūkstančiai pirkėjų: pirkėjų atsiliepimus apie „ILIFE H70“ rasite čia.

 

Visgi, didelė dalis pirkėjų yra pasirengę sumokėti daugiau ir renkasi „Dreame V11“. Kodėl? Jis turi akivaizdžių privalumų ir štai kokie jie.

„ILIFE H70“ ir „Dreame V11“ panašumai bei skirtumai

Pirmas skirtumas: variklių bei siurbimo galia ir užtikrinamas slėgis. „Dreame V11“ pasiekia 25000Pa siurbimo slėgį ir 150AW siurbimo galią. Ir tai yra vieni geriausių rodiklių rinkoje. „ILIFE H70“ pasiekia 21000Pa siurbimo slėgį, tačiau gamintojas nenurodo siurbimo galios ir tikėtina, kad ji tikrai bus mažesnė už „Dreame V11“.

Variklių galia taip pat skiriasi: „Dreame V11“ siekia 450W, o „ILIFE H70“ 250W. Akivaizdžiai šiais parametrais laimi „Dreame V11“. Kuo galingesnis variklis, tuo jam reikia mažiau pastangų, kad pasiektų tokią pačią siurbimo galią.

Bendrai, juntamas galių skirtumas ir jei namuose turite nemažai kiliminės dangos, geriau galingesnį siurbimą užtikrinantis siurblys. Jei keli ploni kilimėliai, tai ir „ILIFE H70“ pilnai užteks.

Antras skirtumas: veikimo režimai. „ILIFE H70“ jų turi 2, o „Dreame V11“ 3. Šiuo atveju „Dreame V11“ lengviau pritaikyti prie skirtingų valymo sąlygų.

 

Trečias skirtumas: baterijų talpos ir tarnavimo laikas. „ILIFE H70“ turi 2500 mAh talpos bateriją, kurią įkrausime per maždaug 5 val., o „Dreame V11“ turi 3000 mAh bateriją ir ją įkrausime dar greičiau - per 4 val.

Jų veikimo laikas taip pat skiriasi. Štai „ILIFE H70“ atveju, pasirinkus 10kPa siurbimo režimą, siurblys dirbs 40 min., 21kPa - 15 min.

„Dreame V11“ atveju rodikliai yra geresni: Super Strong režimu - 10 min; Strong režimu - 30 min; o Eco režimu, kurio ir užtenka įprastų grindų priežiūrai - net 90 min. Daugiau nei akivaizdžiai čia laimi „Dreame V11“.

Tačiau „Dreame V11“ baterijos negalima nuimti nuo siurblio, o štai „ILIFE H70“ baterija yra nuimama ir esant reikalui, ją galima pakeisti nauja.

Ketvirtas skirtumas: priedų gausa. Čia kardinalių skirtumų kaip ir nėra, nors „Dreame V11“ pakuotė kiek gausesnė ir joje yra specialus lankstus antgalis, su kuriuo bus labai patogu pasiekti ypatingai sunkiai prieinamas vietas.

Penktas skirtumas: oro filtravimo sistema. Abu modeliai turi plaunamus filtrus, kas yra labai gerai. Nereikės jų pirkti atskirai.

Visgi, „Dreame V11“ oro filtravimo sistema yra pažangesnė. „Dreame V11“ turi ne tik HEPA filtrą, bet ir palaiko 5 lygių oro valymą bei turi integruotą, kaip gamintojas teigia, „savaime išsivalantį iš 12 kūgių sudarytą cikloną“, tad į aplinka išleidžiamas iki 99,99 proc. švarus oras.

 

„ILIFE H70“ atveju turime standartinius filtrus - be HEPA - ir pasiekiamas virš 97 proc. rodiklis, kas taip pat yra labai gerai.

Šeštas skirtumas: laikymo stotelė. „Dreame V11“ turi specialiai skirtą siurblio ir jo priedų laikymo stotelę. Išties patogus dalykas. Deja, bet tokio dalyko „ILIFE H70“ neturi.

Be to, „Dreame V11“ stotelėje tuo pačiu galima įkrauti ir siurblio bateriją, kas yra labai patogu. Nereikės siurblio kažkur nešti atskirai prie rozetės. Viskas vienoje vietoje.

Septintas skirtumas: atliekų dėžutės. Labai įdomus momentas. Nors abiejų modelių atliekų dėžutės yra labai patogiai ištuštinamos, bet ženkliai brangesnis „Dreame V11“ turi 500 ml talpos, o štai „ILIFE H70“ net 1200 ml talpos atliekų dėžutę.

Kokie dar skirtumai ir panašumai?

„ILIFE H70“ ant korpuso turi šviesos indikatorius, pagal kuriuos suprasime kiek baterijos energijos yra likę. „Dreame V11“ turi OLED ekranėlį, kuriame matysime koks pasirinktas režimas ir baterijos energijos rodiklius.

„ILIFE H70“ motorizuota galvą turi papildomą LED apšvietimą, ko neturi „Dreame V11“ dulkių siurblys. Tamsesnėse vietose tai gali būti rimtas privalumas.

 

Akivaizdu, kad ir siurblių dizainas skiriasi, tačiau čia jau kiekvienam belieka nuspręsti asmeniškai, kuris modelis išvaizdesnis.

Apibendrinimas

Tad štai kokie skirtumai tarp šių populiariausių belaidžių dulkių siurblių. Skirtumų tikrai yra, ir daug. Ir natūralu. Juk ir kaina skiriasi 3 kartus. O kurį rinktis belaidį dulkių siurblį, belieka nuspręsti kiekvienam asmeniškai. Tiek pagal asmeninį biudžetą, tiek ir atsižvelgiant į valomą plotą bei dangą.

Norintiems už mažiausią kainą gauti maksimumą, tada verta rinktis „ILIFE H70“. O norintiems be išlygų gauti tai kas yra geriausia, tada „Dreame V11“ yra būtent tai, ko ieškote.

„ILIFE H70“ apžvalgą rasite čia:

„Dreame V11“ apžvalga:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(1)
(-1)

Komentarai ()