Už puikią kainą ir iš Belgijos sandėlio pačios populiariausios išmaniosios spynos - tinka visoms EU tipo durims, valdomos programėle, atrakinamos kodais, specialiomis kortelėmis, išmaniosiomis apyrankėmis ir net pirštų atspaudais (Video)  ()

Tai yra pačios populiariausios tokio tipo išmaniosios spynos. Pirkėjai jomis yra labai patenkinti ir jas vertina aukščiausiais balais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„YRHAND 520tuya“ išmanioji spyna:

  • Aliexpress - nuo 78,91 €;
    • 65 % nuolaida;
    • Ispanijos ir Belgijos, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
    • nemokamas pristatymas į Lietuvą per 2-10 d.

„YRHAND 520tuya“ yra perkamiausia tokio tipo išmanioji spyna: virš 600 užsakymų, 200 atsiliepimų ir net 4,9 balų įvertinimas. Puiki statistika.

Ir pirkėjai iškart pažymi, kad spynos yra ypatingai geros pagaminimo kokybės, labai funkcionalios, o ir pasiūloje galima rinktis iš įvairių spalvų ir spynų dydžių modelių.

Į dydžius rekomenduoja atkreipti dėmesį ir pardavėjas. Tiksliai išsimatuoti, kokios konkrečioms durims reikia spynos. Visi „YRHAND 520tuya“ modeliai tinka 38-50 mm storio durims. Jei durys storesnės, tada reikia kreiptis į pardavėją ir jis pasiūlys tinkamą modelį.

„YRHAND 520tuya“ yra labai įdomi išmanioji spyna. Patogi įrengti, valdoma su išmaniuoju telefonu bei galima tiesiog ant pačios spynos suvesti kodą ar pasinaudoti pirštų atspaudų skaitytuvu.

Ji taip pat atrakinama ir su išmaniąja apyranke (jos jau įdėtos į pakuotę), ar specialiomis IC kortelėmis. O jei kartais pamirštumėte kodus ar tiesiog netinkamu metu baigtųsi baterijų energija, pakuotėje yra ir įprasti raktai.

 

Pati išmanioji spyna maitinama keturiomis AAA tipo baterijomis, kurių energijos užtenka iki 6 mėnesių.

Baterijų įkrovos rodiklius ir kitą informaciją matysite išmaniojoje programėlėje. Spyna palaiko Tuya ir Smart Life programėles. Suporuojama belaidžiu ryšiu su Android 4.3/IOS.7.0 ir naujesnėmis operacinėmis sistemomis dirbančiais įrenginiais.

Galima suteikti ir vienos dienos trukmės kodą, kas yra patogu jei į kokią nors patalpą norėsite įleisti žmones, kai nebūsite šalia. Tačiau nenorite, kad jie vaikščiotų sekančiais kartais.

Spyna palaiko iki 90 skirtingų pirštų atspaudų, iki 50 specialių kortelių, ir ją galima iš vidaus taip užrakinti, kad apart Administratoriaus teises turinčio žmogaus, niekas neįeis į vidų.

Spyna belaidžiu ryšiu suporuojama su telefone įdiegta programėle ir taip galima pridėti žmones, kuriems suteiksite leidimą prie šios spynos, matysite visą istoriją, kas ir kokiu laiku atrakino duris, gausite įspėjimus apie netikėtus durų atrakinimus. Puikus daiktas vaikų kontrolei.

Pats spynos įrengimas yra ganėtinai paprastas. Pakuotėje rasite išsamią instrukciją ir pilną komplektą, į kurį įeina ir 2 specialios išmaniosios apyrankės, 5 kortelės, 2 mechaniniai raktai.

 

Jei reikia daugiau specialių kortelių, parašykite apie šį norą pardavėjui ir jis jų įdės papildomai.

Pirkėjai šiomis išmaniosiomis spynomis yra labai patenkinti ir duoda pačius aukščiausius balus. Štai čia vaizdo įrašas, kaip ši spyna veikia ir kaip ja naudotis.

„YRHAND X5TUYA“ išmanioji spyna

  • Aliexpress - nuo 88,44 €;
    • 60 % nuolaida;
    • Belgijos, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
    • nemokamas pristatymas į Lietuvą per 2-10 d.

Čia turime to paties gamintojo atnaujintą išmaniosios spynos versiją. Daugeliu aspektų ji išlaiko tas pačias funkcijas ir galimybes, bet yra ir keli patobulinimai.

Nors „YRHAND 520tuya“ gali darbuotis nuo -20 iki +50 laipsnių temperatūrose ir yra taip pat atspari vandens purslams bei dulkėms, tačiau atnaujinta „YRHAND X5TUYA“ išmanioji spyna yra dengta specialia gumos danga, dėl ko yra pilnai atspari vandeniui.

Taip pat pasikeitė naujosios spynos dizainas, dydis. Visus išmatavimus rasite „YRHAND X5TUYA“ pardavimo puslapyje. Ji taip pat tinka 38-50mm storio durims.

 

Ir dar vienas skirtumas tas, kad „YRHAND X5TUYA“ maitinama 4 AA tipo baterijomis, kurių energijos užtenka dar ilgesniam laikui: nuo 6 iki 12mėnesių. Puikus rezultatas.

Na, o kitais aspektais ji nelabai kuo ir skiriasi nuo „YRHAND 520tuya“ spynos: tvirto metalo rėmo, tinka praktiškai visoms europietiškoms durims, palaiko pačius įvairiausius užrakinimo/atrakinimu būdus, valdoma su programėle (WiFi, Bluetooth), specialiais raktais ir apyrankėmis. 

Pakuotėje taip pat rasite pilną rinkinį - su specialiomis kortelėmis ir išmaniosiomis apyrankėmis: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto.

O čia vaizdo įrašas, kaip veikia „YRHAND X5TUYA“ išmanioji spyna.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(2)
(0)

Komentarai ()

Susijusios žymos: