Proga, kurios negalima praleisti: iš Lenkijos už rekordines kainas patys perkamiausi 2020-ųjų robotai dulkių siurbliai iš AliExpress - geriausios navigacijos sistemos, sausas ir drėgnas valymas, net 4000Pa siurbimo galia, fantastiški atsiliepimai iš pirkėjų („ABIR X6“ ir „Neatsvor X600“ robotų dulkių siurblių palyginimas, Video)  ()

„ABIR X6“ ir „Neatsvor X600“ - patys perkamiausi robotai dulkių siurbliai Aliexpress. Šiais 2020-aisiais šiems dviems modeliams niekas neprilygsta. Kuo jie taip patinka pirkėjams, ką jie sugeba ir kodėl dabar geriausia proga juos įsigyti? Apie viską šiame straipsnyje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„ABIR X6“ robotas dulkių siurblys (sausas + drėgnas valymas):

  • Aliexpress – 180,59 € (su nuolaidos kuponu);
  • Aliexpress – 180,59 € (su nuolaidos kuponu);
    • 56 % nuolaida + 1,70 € kuponas: prieš užsakymą spauskite Get coupons;
    • mažiausia kaina;

    • iš Lenkijos, Čekijos, Ispanijos, Italijos ir Prancūzijos sandėlių, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;

    • nemokamai pristatys į Lietuvą per 2-5 dienas.

 

„Neatsvor X600“ robotas dulkių siurblys:

  • Aliexpress - 195,76 € (su nuolaidos kuponu)
    • 53 % nuolaida + nuolaidos 2,54 € kuponas: prieš užsakymą spauskite Get coupons​;
    • mažiausia kaina;
    • iš Lenkijos/Čekijos/Ispanijos sandėlių, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
    • už 18,70 € į Lietuvą pristatys per 3-7 dienas.

Tai yra du patys perkamiausi Aliexpress robotai dulkių siurbliai šiais metais. „ABIR X6“ įsigijo virš 4 800 pirkėjų, turime 2 400 atsiliepimų ir net 4,9/5 balų įvertinimą.

Apžvalgininkai bei pirkėjai šiais robotais dulkių siurbliais yra labai patenkinti.

„ABIR X6“ pirkėjų atsiliepimus rasite čia, o štai išsamią „ABIR X6“ roboto dulkių siurblio apžvalgą rasite čia.

 

„Neatsvor X600“ praktiškai nenusileidžia savo konkurentui ir yra taip pat ypatingai populiarus: 4 000 užsakymų, 1 800 atsiliepimų ir net 4,9/5 balų įvertinimas. Nuostabi statistika ir aukščiausi pirkėjų iš Lietuvos bei kitų šalių įvertinimai - plačiau čia.

Šauniausia yra tai, kad šie populiariausi robotai dulkių siurbliai dabar yra parduodami už mažiausias kainas. Taip pigiai jie nekainavo net per 11.11 išpardavimą, kuris Kinijos elektroninėse parduotuvėse yra pats didžiausias per visus metus. Tad dabar yra geriausia proga įsigyti puikų robotą ir dar iš Lenkijos sandėlio. Be jokių papildomų mokesčių ir dar pristatys iki Kalėdų.

Kuo skiriasi ir kuo panašūs šie du populiariausi robotai dulkių siurbliai?

Pradėkime nuo „ABIR X6“, kuris pats populiariausias tarp giroskopinę navigaciją turinčių robotų:

  • Triguba navigacija ir net 42 jutiklių - VSLAM, SLAM4.0 ir 120 laipsnių kampu vaizdą fiksuojanti kamera;
  • Monstriška siurbimo galia - 4000Pa ir tai yra vienas aukščiausių rodiklių rinkoje;
  • 3 sauso siurbimo režimai - 2000Pa, 3000Pa, 4000Pa;
  • Vienu metu siurbia ir plauna;
  • Sausų atliekų dėžutė 600 ml;
  • Plovimui 360 ml vandens talpa su reguliuojamu elektroniniu vandens padavimu ir 240 ml sausų atliekų dėžutė;

 
  • 3 plovimo režimai;
  • Programėlėje esančiais pasirinkimais iš viso turėsime 15 valymo režimų, tarp kurių yra standartinis valymas, palei sienas, konkrečių vietų ir t.t.;
  • Vieno vandens užpildymo užtenka išplauti iki 300 m2 plotą ir siurblys vienu įkrovimu gali grindis plauti net 200 min.;
  • 2600 mAh talpos baterija, kurios energijos sauso siurbimo atveju užtenka iki 120 min. ir per tą laiką robotas išvalo iki 180 m2 plotą;
  • Programėlė ir papildomos funkcijos, kaip no-go zonos/virtualių sienų piešimas; galima aktyvuoti roboto kliūčių įveikimo funkciją; konkrečios valymo teritorijos nurodymas; sudaryti valymo tvarkaraščius ir t.t.;
  • „ABIR X6“ valdomas su nuotolinio valdymo pulteliu, programėle ir palaiko įvairius balso asistentus: Alexa, Alice, Google Home;
  • „ABIR X6“ tėra 7,6 cm storio ir tai vienas ploniausių robotų rinkoje. Tai reiškia, kad jis lengvai išvalys teritoriją po tokiais baldais, po kuriais negeba išvalyti jo konkurentai.

„ABIR X6“ atrodo įspūdingai? Taip ir yra. Apžvalgininkai bei pirkėjai šiuos robotus itin giria ir už tokią žemą kainą gauname nuostabų robotą dulkių siurblį.

„Neatsvor X600“ yra kiek kitoks robotas dulkių siurblys ir tai yra pats populiariausias prietaisas tarp turinčių lazerinę navigacijos sistemą. Štai kuo jis pasižymi ir skiriasi nuo „ABIR X6“.

Be to, kad „Neatsvor X600“ yra labai kokybiškai pagamintas, turi daugybę daviklių, apsaugančių nuo kritimų ir t.t., šis robotas aprūpintas ir lazerine navigacijos sistema bei V-SLAM algoritmu.

Toks derinukas yra aukščiausias lygis tarp robotų dulkių siurblių ir šios technologijos užtikrina maksimaliai tikslų patalpų įvertinimą, žemėlapių piešimą, robotų orientavimąsi, sistemingą judėjimą ir t.t.

 

Toli gražu ne kiekvienas iki 200 eurų kainuojantis robotas dulkių siurblys gali pasigirti tokiais pažangiais techniniais sprendimais.

O kas geriau: lazerinė navigacijos sistema ar giroskopinė? 

Daugelis vis dar mano, kad lazerinė. Ir daugeliu atvejų taip ir yra. Toks techninis sprendimas turi daugiau privalumų, palyginus su giroskopine.

Tačiau reikia pastebėti ir tą faktą, kad per pastaruosius metus giroskopinė navigacijos sistema labai stipriai patobulėjo ir dabar tokį techninį sprendimą turintys robotai dulkių siurbliai itin sistemingai juda po patalpas.

Ir kaip teigia pirkėjai bei apžvalgininkai, „ABIR X6“ puikiai orientuojasi aplinkoje.

„Neatsvor X600“ robotas dulkių siurblys aprūpintas bešepetėliniu, japonišku NIDEC varikliuku ir užtikrina net 4000Pa siurbimo galią. Tiek pat, kaip ir „ABIR X6“. Tai yra vieni geriausių rodiklių rinkoje.

Šaunu ir tai, kad „Neatsvor X600“ robotas dulkių siurblys palaiko automatinį kiliminės dangos aptikimą ir siurbimo galios padidinimą. Labai naudinga ir daugelio pirkėjų itin giriama funkcija.

Nereikia patiems stebėti roboto ir keisti siurbimo galios parametrų - robotas juos pats automatiškai padidina ir taip išvalo net ir gilesnius kiliminės dangos sluoksnius.

Žinoma, visada galima pasirinkti norimą siurbimo galią ir taip priderinti robotą prie konkrečių valymo sąlygų. Ir jei reikia, su šiuo robotu galima išplauti grindis. Šią galimybe pirkėjai taip pat yra labai patenkinti.

„Neatsvor X600“ turi 600 ml sausų atliekų dėžutę su trimis filtrų sluoksniais (vienas jų yra HEPA), tad sulaiko maksimalų ir smulkiausių dalelių kiekį.

O štai su atskirai pritvirtinama 350 ml vandens talpa galima lengvai išplauti grindis. Palaikomas elektroninis vandens reguliavimas ir čia turime 3 vandens padavimo režimus. Labai geras dalykas. Taip dar patogiau robotą priderinti prie konkrečių sąlygų.

 

Šauniausią robotą valdyti su išmaniąja programėle, kurioje iškart matysite piešiamą teritorijos žemėlapį - jis yra išsaugomas ir sekančiais kartais papildomai atnaujinamas - baterijos energijos kiekį, pasirinktą valymo/plovimo režimą, siurbimo galią, galima sudaryti valymo tvarkaraščius, nurodyti virtualias sienas, nurodyti kambarių valymo eiliškumą ir t.t.

„Neatsvor X600“ po teritoriją juda sistemingai, o kai tik 2500 mAh talpos baterijos energijos lieka mažai, robotas automatiškai grįžta prie įkrovimo stotelės, įkrauna bateriją ir vėl pats tęsia darbą nuo ten, kur baigė. Puikus dalykas.

Beje, pilnai įkrautos baterijos energijos užtenka iki 120 min. darbui, kas yra geras rezultatas.

Ir kurį rinkis: „Neatsvor X600“ ar „ABIR X6“?

Abu modeliai turi labai daug panašumų ir kainuoja praktiškai vienodai. Abiejų siurbimo galia siekia 4000Pa, palaikomi įvairūs siurbimo režimai, sausas ir drėgnas valymas, talpios baterijos, programėlės ir t.t.

Visgi yra keli ryškesni skirtumai. Pavyzdžiui, „ABIR X6“ atveju vienu metu galima grindis plauti ir siurbti. Jo vandens talpa turi ir sausoms atliekoms skirtą talpą. Su „Neatsvor X600“ arba sausas valymas, arba tik grindų plovimas.

Iš kitos pusės, „Neatsvor X600“ palaiko automatinį kilimų aptikimą ir siurbimo galios padidinimą, ko neturi „ABIR X6“. 

„ABIR X6“ taip pat yra plonesnis ir lengviau palįs po baldais. Ir jis plonesnis dėl to, kad neturi lazerinės navigacijos sistemos, kurią palaiko „Neatsvor X600“. Ir daugelis vis dar pirmumą duoda būtent tokią navigacijos sistemą palaikantiems robotams dulkių siurbliams. Tačiau kaip jau ir ne kartą minėjome, pirkėjai ir apžvalgininkai giria „ABIR X6“ robotą už gebėjimą gerai orientuotis aplinkoje.

Tad iš esmės pasirinkus bet kurį iš šių dviejų robotų dulkių siurblių - liksite patenkinti. Pažangiausios technologijos, galingas siurbimas, sausas ir drėgnas valymas, talpios baterijos, automatinis jų įkrovimas ir darbo tęsimas, išmaniosios funkcijos, tvarkaraščių sudarymas ir t.t. Puikūs du robotai dulkių siurbliai.

 

„Iš Lenkijos sandėlio tai geriausias robotas siurblys, kokį tik esu išbandęs iš 10-ies pigių kiniškų modelių“, – apie „ABIR X6“ teigia šis apžvalgininkas:

„Susiurbia tiek atliekų, kad nesuprantu iš kur tiek ir suranda – be dvejonių, tai geriausias robotas dulkių siurblys tarp tų, kurie neturi lazerinės navigacijos sistemos“, – apie „ABIR X6“​ teigia štai šis apžvalgininkas:

„Neatsvor X600“ robotą išbandęs apžvalgininkas teigia, kad tai geriausias 2020-ųjų robotas dulkių siurblys:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(8)
(0)
(8)

Komentarai ()