„Robotas be problemų nuplovė visus namo langus, o valymo kokybe esu patenkintas. Rekomenduoju“. Iš Čekijos sandėlio ir už tokią kainą, kad pirkėjai negali atsistebėti („Deerma“ langų valymo robotas)  ()

„Deerma“ langų valymo robotas, turbūt, vienas pigiausių tokio tipo įrenginių ir dabar šį pirkėjų giriamą pagalbininką galima įsigyti už itin gerą kainą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Deerma“ langų valymo robotas:

  • Aliexpress - 76,07 €;
    • 39 % nuolaida;
    • Čekijos sandėlio, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
    • už 2,09 € į Lietuvą pristatys per 4-10 dienas.

„Deerma“ langų valymo robotas gana sparčiai populiarėja ir turime aukštą 4,8/5 balų įvertinimą

Pirkėjams patinka šio langų valymo roboto kompaktiškumas, kokybiškai atliekamas  darbas ir labai gera kaina.

Taip pat pakuotėje iškart gauname viską, ko tik gali prireikti.

Telieka 80W galios robotą išimti iš pakuotės, pritvirtinti apsauginį lyną, pajungti maitinimą, sudrėkinti šluostes (jų pakuotėje yra net 14 vienetų aut. past.) ir paleisti darbuotis.

Čia apsauginis lynas su karabinu yra 5 metrų ilgio. Ir gamintojas rekomenduoja robotą pritvirtinti šiuo apsauginiu lynu. Jei kartais robotas atsikabintų nuo lango, kad nenukristų ant žemės.

Net jei kartais darbo metu ir nutrūktų elektros tiekimas, robotas turi integruotą bateriją, tad galės stipriai prie paviršiaus toliau kabėti - prisisiurbimo slėgis siekia net 5600Pa. Tuo metu jis nedirbs ir skleis įspėjamąjį signalą. Beliks tik atnaujinti elektros tiekimą arba tiesiog robotą nuimti nuo paviršiaus.

 

„Deerma“ sugeba aptikti paviršių kraštines, jų nebūvimą bei apeiti kliūtis. Kitaip tariant, šį robotą galima naudoti ant pačių įvairiausių stiklinių paviršių. Ir ant tų pačių dušo kabinų.

Roboto jutikliai leis „Deerma“ suprasti, kad čia nėra kraštinių ir taip prisitaikys prie valomo paviršiaus bei, kas itin svarbu, nenukris.

„Deerma“ taip pat tinka darbuotis ne tik ant įvairaus dydžio stiklinių langų, bet ir ant stiklinių durų, dušo kabinų, vonios plytelių net ir grindų.

Robotas palaiko 3 judėjimo maršrutus ir jį galima valdyti su nuotolinio valdymo pulteliu arba tiesiog spustelėjus ant korpuso esantį mygtuką.

Ant jo korpuso taip pat yra šviesos indikatoriai, kurie leis lengviau suprasti kada kokiu režimu dirba robotas ir ar viskas yra gerai.

„Deerma“ yra 285 x 136 x 100 mm dydžio. Kompaktiškas langų valymo robotas. Ir pirmieji pirkėjai iš Lietuvos džiaugiasi greitu jo atsiuntimu ir kokybišku veikimu - 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

  • E*** (pirkėjas iš Rusijos, pirko iš Čekijos sandėlio): Esu labai patenkintas pirkiniu. Atkeliavo per 2 dienas. Robotas nuplovė visus namo langus ir neperkaito. Varikliukas dirba gerai. Valdymas paprastas: su nuotolinio valdymo pulteliu arba tiesiog ant roboto korpuso paspaudžiu Start mygtuką ir viskas. Triukšmo lygis yra normalus. Kaip įprasto dulkių siurblio. Jei langų valymo robotas išorinėje lango pusėje, tai menkai ir tesigirdi. Plaunant lofto langus robotą reikia prižiūrėti. Pas mus langų rėmelis nuožulnaus dizaino, tai robotas šiose vietose kiek pasimeta ir pradeda skleisti įspėjamąjį garsą. Tad ant kiekvieno lango robotą uždėjau atskirai ir tada viskas gerai. Bendrai, valymo kokybe esu patenkintas. Džiaugiuosi nusipirkęs šį langų valymo robotą. Rekomenduoju.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(0)
(1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: