Iš Lenkijos, už mažiausią kainą ir puikiai vertinamas pirkėjų iš Lietuvos: „man tai jau ne pirmas toks įrenginys, bet pats geriausias. Gali dirbti be pertraukos 40 min. ir jokio kaitimo - tikras žvėris“ („Booster E“ giluminių raumenų masažuoklio atsiliepimai, iš Lenkijos, Video)  ()

„Booster E“ - ypatingai populiarus giluminių raumenų masažuoklis ir pirkėjai tvirtina, kad tai puikus prietaisas norint atsigauti po sunkios darbo dienos, intensyvių treniruočių bei siekiant sumažinti raumenų skausmus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Booster E“ giluminių raumenų masažuokliai:

  • Aliexpress - 53,31 € (su nuolaidos kuponu);
    • 56 % nuolaida + 1,68 € nuolaidos kuponas: prieš užsakymą spauskite Get coupons;
    • iš Lenkijos/Prancūzijos sandėlių, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
    • nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-7 dienas.

„Booster E“ giluminių raumenų masažuokliai Aliexpress yra labai populiarūs: virš 3 200 užsakymų, 1 200 atsiliepimų ir 4,9 balų įvertinimas. Tiesiog puiki statistika.

Panašu, kad vis daugiau žmonių nori namuose turėti profesionalų masažuoklį. Ir kai jų kainos tokios žemos - tai yra labai paprasta padaryti.

„Booster E“ palaiko automatinį išsijungimą. Patogus dalykas. Taip nereikia sekti laikrodžio, kiek čia laiko darome masažą.

Šis masažuoklis turi įkraunamą 2500 mAh talpos bateriją bei vibracijų amplitudė siekia nuo 1800 iki 3200 rpm/min. Tad su tokiu masažuokliu bus galima darbuotis ilgai ir tuo pačiu pasirinkti norimą intensyvumo lygį.

„Booster E“ pakuotėje turi 6 skirtingus antgalius, tad su šiuo masažuokliu galima išmasažuoti praktiškai visą kūną.

 

Svarbiausias principas yra pradėti nuo lengviausio masažavimo režimo ir taip po truputi didinti intensyvumą. 

Taip pat masažuoti raumenis, o ne patį stuburą ar kitus kaulus. Dėl to pakuotėje ir yra 6 skirtingi antgaliai, kad galėtume kuo geriau išnaudoti masažuoklio galimybes, masažuojant skirtingas kūno vietas.

Didelis privalumas yra ir tas, kad „Booster E“ masažuokliai turi šviesos indikatorius bei ekranėlius, tad matysime baterijų energijos lygį ir pasirinktą masažavimo intensyvumo lygį. Jų čia iš viso yra 9.

Tas intensyvumo lygių skaičius yra svarbu dėl labai paprastos priežasties - taip lengviau masažuoklį priderinti prie reikiamos masažuoti kūno vietos. Jaučiate, kad blauzdoms reikia didesnio krūvio? Truputi didinate intensyvumo lygį iki tol, kol jau jaučiate, kad gana.

Pirkėjai yra labai patenkinti „Booster E“ giluminių raumenų masažuokliu. Jis yra patvarus, kokybiškai pagamintas, visai lengvas - 1 kg, kas tarp tokių įrenginių yra mažas svoris - paprastai valdomas, su reikalingais antgaliais bei ganėtinai plačiomis režimų pasirinkimo galimybėmis.

Taip pat verta paminėti ir tai, kad pakuotėje atkeliaus specialus „Booster E“ masažuoklio ir jo priedų laikymo dėklas, tad masažuoklį visada galima pasiimti drauge su savimi.

„Booster E“ masažuoklį yra įsigiję daug pirkėjų iš Lietuvos ir jie duoda maksimalų 5 balų įvertimą bei džiaugiasi greitu pristatymu ir kokybišku veikimu:

  • L***s (pirkėjas iš Lietuvos, pirko iš Lenkijos): Gavau per 7 dienas į paštomatą, pristatymas buvo nemokamas. Siuntė iš Vokietijos, nes Lenkijoje nebeturėjo sandėliuose. Surinktas gan tvirtai, savo pačio svorio truputėli mažokai didesniems plotams masažuoti. Šiaip rekomenduoju, viskas kaip pardavėjo apibūdinta. Už tokia kaina 10 balų.
  • S***n (pirkėjas iš Rusijos): Pasirinkau siuntimą iš Rusijos ir atvirai - nesitikėjau tokio greito pristatymo. Pristatė vos per 2 dienas. Puikiai supakuotas, kokybiškas produktas, su 6 antgaliais ir palaiko 9 veikimo režimus. Po pirmųjų kelių valandų bandymų galiu pasakyti, kad galingas masažuoklis. Man užtenka ir 4 masažavimo intensyvumo iš visų turimų 9 lygių. Masažuoja labai gerai, pasiekia giliuosius raumenis. Ir nors pats masažuoklis nėra didelis, tačiau tuo pačiu kompaktiškas ir savo darbą atlieka kokybiškai. Rekomenduoju. 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto, 8 foto.
  • M***v (pirkėjas iš Rusijos): Man tai jau yra ne pirmas tokio tipo masažuoklis. Prieš tai įsigijau Phoenix 2. Ir dabar jį galiu palyginti su šiuo Booster E. Dėl skonio gal nediskutuosiu, bet štai veikimo atžvilgiu geresnis Booster E. Jei su Phoenix 2 darbuotis galiu kokias 15 minučių ir jis pats išsijungia, turiu pasakyti ir dėl to, kad pradeda kiek kaisti, tai su Booster E nėra nieko panašaus. 40 minučių be perstojo masažavau skirtingas kūno vietas ir dirba kaip žvėris. Net normaliai nesušilo. Vienareikšmiškai, rinkitės Booster E. Kur kas geresnis modelis. 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

 

 

 

Keletas „Booster E“ masažuoklio nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

Pristatomasis Video:

Pirkėjo Video:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(4)
(-4)

Komentarai ()

Susijusios žymos: