Tokios progos negalima praleisti: iš Lenkijos bei Vokietijos pačios geriausios „OneOdio“ ausinės už įspūdingai geras kainas - perkant 2 modelius, antrasis praktiškai už ačiū  ()

Išskirtinai gera proga įsigyti „OneOdio“ ausines. Iki 50 proc. siekiančios nuolaidos, iš Lenkijos ir Vokietijos sandėlių, pristatymas per kelias dienas ir kiti šaunūs pasiūlymai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

OndeOdio.de praneša apie vykstantį naujametinį išpardavimą ir dabar puikių ausinių galima įsigyti su iki 50 proc. siekiančiomis nuolaidomis.

Ausinių pasiūla yra išties plati ir galime drąsiai patvirtinti, kad OneOdio kompanijos ausinėms iš tiesų šiuo metu taikomos ypatingai geros kainos.

Ir jei anksčiau daugelis modelių buvo siunčiami iš Kinijos, tai dabar jų gausi pasiūla yra Lenkijos bei Vokietijos sandėliuose.

Štai šiame puslapyje rasite visus ausinių pasiūlymus ir absoliuti dauguma ausinių bus atsiųstos iš Lenkijos arba Vokietijos sandėlių.

Tad ne tik gauname iki 50 proc. siekiančią nuolaidą, bet ir dar turime saugų ir greitą siuntimą. Pardavėjas tvirtina, kad ausinės į Lietuvą bus pristatytos per 2-5 dienas.

Mes ir patys išbandėme įdomiausias šios kompanijos ausines ir visas OneOdio ausinių apžvalgas rasite čia.

 

Labai rekomenduojame paskaityti ir taip bus lengviau išsirinkti sau norimą modelį bei labai aiškiai pamatysite, kad šiuo metu ausinės yra parduodamos už puikias kainas:

  1. „OneOdio Fusion A70“ – didžėjams skirtos ausinės, kurios duoda daugiau nei būtų galima tikėtis: 3.5 ir 6.35mm jungtys, Bluetooth 5.0, net iki 50 val. tarnaujanti baterija ir labai subalansuotas garsas („OneOdio Fusion A70“ apžvalga, FOTO);
  2. Fantastiškos ausinės, sutvertos didžėjams, bet puikiai tinka visiems: 3.55 ir 6.35mm jungtys, nuostabi išvaizda ir itin galingi žemi tonai („OneOdio Studio Pro-50“ apžvalga, palyginimas su „OneOdio Fusion A70“, nuolaidų kuponas, FOTO);
  3. „OneOdio Pro C“ – ausinės, kurių jau seniai ieškojote: galimybė pajungti 3.5mm laidu ir Bluetooth 5.0 ryšiu, net iki 80 val. atlaikanti milžiniška baterija ir puiki garso kokybė („OneOdio Pro C“ apžvalga, palyginimas su „OneOdio Studio Pro-50“, nuolaidų kuponai, FOTO);
  4. „OneOdio A40“ – turbūt smagiausios kompanijos ausinės: puikus dizainas, lengvas valdymas, galima pajungti 3.5mm laidu ir Bluetooth 5.0 ryšiu, ANC ir beveik 50 val. atlaikanti baterija („OneOdio A40“ apžvalga, kuponas, FOTO).

 

 

OneOdio atkreipia dėmesį ir į tai, kad perkant du tokius pačius ausinių modelius, antrajam taikoma dar viena papildoma 50 proc. nuolaida. O tai jau yra įspūdingai geras pasiūlymas, kokio dar nebuvo.

Sau ir bičiuliams galite įsigyti puikios kokybės ausinių už neregėtai žemas kainas. Ir primename, kad jos bus per 2-5 dienas atsiųstos iš Lenkijos arba Vokietijos sandėlių. Tad jokių papildomų muito mokesčių ir gausite jas greitai bei su 2 metų garantija.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(8)
(-5)

Komentarai ()