Nepraleiskite progos - juos iššluoja akimirksniu: iš Lenkijos metalinio korpuso vaizdo projektorius su jutikliniu ekranu, 5000mAh baterija, Android operacine sistema ir tobulu pirkėjų įvertinimu - „4K už tokią kainą? Nerealu - tai geriausias projektorius, kokį tik galima rasti“ („Real TV P09 Plus“ atsiliepimai, iš Lenkijos, paskutiniai vienetai, Video)  (1)

„Real TV P09 Plus“ - iš Lenkijos 4K projektorius su tobulu vertinimu. Beveik 1 700 užsakymų, 1 100 atsiliepimų ir tobulas 5 balų įvertinimas. Pirkėjai šiuo mini projektoriumi yra itin patenkinti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Real TV P09 Plus“ 4K projektorius:

  • Aliexpress - nuo 179,62 €;
    • 50 % nuolaida;
    • iš Lenkijos, tad nėra muitų rizikos;
    • nemokamai į Lietuvą pristatys per 2-5 d.d.

„Real TV P09 Plus“ yra populiarus ir pačiu aukščiausiu balu įvertintas 4K projektorius. Šiuos kompaktiško dydžio, funkcionalius ir geros kainos projektorius pirkėjai labai perka ir įprastai Lenkijos sandėlyje jų net neįmano surasti.

Šįkart jų šiek tiek yra. Tiesa, pasiūla gana ribota. Ir visgi, šiuo metu galima įsigyti 2GB RAM + 16 GB ROM modelį arba 2GB RAM + 32 GB ROM modelį. Visų jų atvejais pakuotės turinys bus toks pats.

Kas gi pirkėjams taip patinka šiame vaizdo projektoriuje? Kodėl jie „Real TV P09 Plus“ vertina maksimaliu 5 balų įvertinimu?

Pirmiausiai, „Real TV P09 Plus“ yra itin kompaktiškas ir puikiai pagamintas vaizdo projektorius.

Metalinis korpusas, su trikojo jungtimi - trikojis iškart atkeliauja pakuotėje - dvi USB jungtys, taip pat ir HDMI bei 3,5mm audio jungtys, įmontuotas garsiakalbis ir kt.

„Real TV P09 Plus“ yra praktiškai išmaniojo telefono dydžio ir vos 18 mm storio.

Viršutinėje dalyje turime didelį jutiklinį ekraną, kuris užtikrina pilną valdymo kontrolę: yra navigavimo rodyklės, Meniu iškvietimas, grįžimas atgal, funkcijų aktyvavimas su OK mygtuku ir kt.

 

Štai keletas „Real TV P09 Plus“ nuotraukų.

Verta pažymėti, kad „Real TV P09 Plus“ taip pat palaiko atminties kortelę (iki 32GB), kas taip pat pravers tiems, kurie norės atsisiųsti daugybę programėlių bei žaidimų.

Tą galėsite padaryti iš Goople Play programėlių parduotuvės, kadangi „Real TV P09 Plus“ darbuojasi su Android 9.0 operacine sistema.

Šis 4K vaizdo projektorius aprūpintas 8-nių branduolių Amlogic Cortex-A55 procesoriumi ir Mali-G31 MP2 vaizdo plokšte. To pilnai pakanka kokybiškai atlikti pačioms įvairiausioms užduotims.

Gamintojas tvirtina, kad „Real TV P09 Plus“ 4K projektoriaus LED lempa darbuosis net 30 000 valandų, kas yra labai daug.

„Real TV P09 Plus“ 4K taip pat palaiko vaizdo koregavimą (±45° laipsnių kapu), WiFi 2.4G/5G ir Bluetooth 4.2 ryšius.

Be to, kad projektorių galima valdyti pulteliu, ant paties projektoriaus esančiu jutikliniu ekranu, tai ir galima jį poruoti su telefonu (Android bei iOS) ir taip didžiuliame ekrane matysite tai, kas rodoma telefone: Eshare/iMirror/Miracast palaikymas.

Dar kalbant apie vaizdo kokybę, tai „Real TV P09 Plus“ palaiko tokius vaizdo įrašų ir nuotraukų formatus: mkv/wmv/mpg/mpeg/dat/flv/avi/mov/iso/mp4/rmvb/jpg bei H.265 HEVC, 4K ir 2K@60fps. Tokioje kainų kategorijoje net labai gerai.

 

Džiugu ir tai, kad „Real TV P09 Plus“ turi įmontuotą 5000 mAh talpos įkraunamą bateriją, kas iš esmės leidžia šį 4K projektorių naudoti visur, kur tik norite. Galima išsinešti į lauką ir žiūrėti mėgiamą filmą, darbovietėje ar mokymosi įstaigoje rodyti prezentacijas ir t.t. „Real TV P09 Plus“ labai kompaktiškas, tad jį patogu nešiotis su savimi.

Ką apie „Real TV P09 Plus“ 4K projektorių sako pirkėjai?

„Real TV P09 Plus“ yra įvertintas pačiu aukščiausiu balu - 5 iš 5. Ir turint galvoje, kad juos jau įsigijo virš 1 600 pirkėjų bei turime 1 100 atsiliepimų, tai atrodo dar įspūdingiau.

Pirkėjai tvirtina, kad už tokią, tai yra puikus vaizdo projektorius. Labai kokybiškai pagamintas, stilingas, patogus valdyti ir nusinešti ten, kur tik reikia, užtikrina labai gerą vaizdo kokybę, dirba su Android operacine sistema ir t.t.

  • M***a: Esu labai patenkinta šiuo projektoriumi. Jei norite miegamajame ar vasaros metu tiesiog lauke 200 colių dydžio ekrane žiūrėti filmus, tada net nedvejokite. Projektoriaus garsiakalbis labai geras, net ir prie jo Bluetooth ryšiu neprijungus papildomų kolonėlių. Man patinka ir tai, kad galima prijungti telefoną ir taip dideliame ekrane matyti tai, kas yra telefone. Itin ryškus vaizdas. Tobulas projektorius: 1 foto, 2 foto, 3 foto.
  • C***s: Jis turi viską, ko tik aš norėjau iš projektoriaus. Vaizdas ryškus, švarus ir malonus akims. Labai kompaktiškas prietaiso dydis, patogus naudotis, WiFi palaikymas, greitas poravimas su nešiojamomis garso kolonėlėmis ir kas man itin svarbu, kad jis pilnai gali darbuotis vien tik su įkrauta baterija.
  • O***a: Geras ir kompaktiškas įrenginys. Vaizdas ryškus, operacinė sistema aiški ir patogi naudotis. Veikia greitai ir be trikdžių. Įmontuotas garsiakalbis normos ribosi, nors geriau prijungti papildomą garso įrangą ir taip jo bus daugiau. Kaip namų projektorius, labai geras variantas - 1 foto, 2 foto.
  • J***v: Aš jį iškart įsimylėjau. Pirkau specialiai šiai vasarai (2020-ųjų metų aut. past.), kad galėčiau lauke žiūrėti filmus. Mėgstu keliauti ir taip pat mėgstu filmus. Tad tiesiog pasiėmiau šį projektorių su savimi ir vakarais gamtoje žiūriu mėgstamus filmus. Įmontuoto garsiakalbio man pilnai pakanka ir čia labai gerai, kad nereikia dar papildomai su savimi gabentis garso įrangos. Baterija talpi ir jei tik pritrūksta energijos, iškart prijungiu išorinę bateriją. Tą galiu padaryti ir tuo metu kai žiūriu filmą. Mėgaujuosi kinu, o tuo metu įkraunama baterija. Puikus daiktas, rekomenduoju.

 

 

Kelios patenkintų pirkėjų padarytos „Real TV P09 Plus“ 4K projektoriaus nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto, 8 foto, 9 foto, 10 foto. Vaizdo kokybė nakties metu ir esant lauke - 1 foto.

„Real TV P09 Plus“ apžvalga:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(12)
(9)
(3)

Komentarai (1)