„Tikras žvėriukas. WiFi signalas per 3 sienas eina, kaip peilis per sviestą. Kur kas geresnis nei Huawei“: iš Lenkijos akimirksniu išperkamas, įspūdingų greičių ir pažangiausių 2.4 GHz, 5 GHz, WiFi 6, „Mesh“ technologijų maršrutizatorius („Redmi AX5 WiFi 6“ atsiliepimai, iš Lenkijos, paskutiniai vienetai, kuponas, Video)  ()

„Redmi AX5 WiFi 6“ - praėjusiais metais rimtai rinką sudrebinęs maršrutizatorius. Pažangiausi techniniai sprendimai ir stebinančiai žema kaina. Štai ką apie šį maršrutizatorių sako pirkėjai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Redmi AX5 WiFi 6“ maršrutizatorius:

  • Aliexpress - 37,19 € (su kuponu);
    • 20 % nuolaida + € 0,85 kuponas: prieš užsakymą spauskite Get coupons;
    • iš Lenkijos/Prancūzijos sandėlių, tad jokios muitų rizikos;
    • nemokamas siuntimas į Lietuvą per 3-7 d.d.;
    • liko tik 10 vnt.

„Redmi AX5 WiFi 6“ yra labai populiarus ir aukščiausiais pirkėjų balais vertinamas maršrutizatorius.

Aliexpress juos jau įsigijo virš 1 500 pirkėjų, turime 600 atsiliepimų ir 4,9 balų įvertinimą. Labai geri rezultatai.

Taip pat atkreipiame dėmesį, kad „Redmi AX5 WiFi 6“ iš EU sandėlių išperka masiškai. Laukėme net mėnesį laiko, kol jų vėl atsirado Lenkijos bei Prancūzijos sandėliuose. Ir dabar jų tėra 10 vnt, kurie ištirps akimirksniu.

Kuo pasižymi ir ką sugeba „Redmi AX5 WiFi 6“ maršrutizatorius?

Rekomenduojame paskaityti mūsų anksčiau skelbtą „Redmi AX5 WiFi 6“ maršrutizatoriaus apžvalgą, kurią rasite čia.

 

Šioje apžvalgoje sužinosite svarbiausią informaciją apie „Redmi AX5 WiFi 6“ maršrutizatorių ir realius testavimo rezultatus. Pastarieji yra itin geri.

Taigi, „Redmi AX5 WiFi 6“ pakuotėje rasite patį „Redmi AX5 WiFi 6“ maršrutizatorių, maitinimo adapterį ir naudojimosi instrukciją. Papildomai galima įsigyti ir iki 5 metrų ilgio CAT6 laidą.

„Redmi AX5 WiFi 6“ yra dailaus dizaino maršrutizatorius: su 4 pritvirtintomis ir atlenkiamomis antenomis. Jų nuimti galimybės nėra. Tos antenos yra skirtos sustiprinti interneto ryšiui: dvi antenos 2.4GHz, o kitos dvi antenos 5GHz

Ant „Redmi AX5 WiFi 6“ korpuso viršaus turime du šviesos indikatorius: vienas rodo kada įrenginys įjungtas, o kitas indikuoja, kad prijungtas prie interneto.

Nugarėlėje rasime 4 LAN jungtis, „Reset“ mygtuką ir maitinimo adapteriui prijungti skirtą jungtį.

„Redmi AX5 WiFi 6“ pasižymi tokiomis pagrindinėmis techninėmis savybėmis:

  • Qualcomm 5-ių branduolių procesorius, vienas jų skirtas NPU;
  • 256MB atminties;
  • WiFi 6 palaikymas;
  • Mesh tinklo palaikymas;
  • vienu metu galima prijungti iki 128 atskirų įrenginių.

Pagrindiniai „Redmi AX5 WiFi 6“ privalumai yra naujausių WiFi 6 ir OFDMA techninių sprendimų palaikymas.

Tai leidžia „Redmi AX5 WiFi 6“ maršrutizatoriui vienu metu ir skirtingiems įrenginiams užtikrinti maksimalų perduodamų duomenų greitį.

 

Prie 2.4GHz turime 574Mbps, o prie 5GHz turime 1201Mbps. Taip pat „Redmi AX5 WiFi 6“ palaiko ir tokius dalykus, kaip: Beamforming, BSS Coloring, Dual Frequency in One, WPA3, MU-MIMO, IPv6.

„Redmi AX5 WiFi 6“ maršrutizatorius palaiko MiWiFi programėlę. Ir ji darbuojasi tiek su iOS, tiek ir su Android operacinėmis sistemomis dirbančiais telefonais.

Programėlėje galima matyti prie „Redmi AX5 WiFi 6“ prijungtus įrenginius, duomenų parsiuntimo ir išsiuntimo greičius, tinklo būseną. Čia yra ir Svečio režimas.

Programėlėje yra ir kitų naudingų funkcijų: galima atlikti greičio testavimą, valdyti apsaugos nustatymus, patikrinti maršrutizatoriaus būsena ir t.t.

O jei nenorite „Redmi AX5 WiFi 6“ valdyti su išmaniajame esančia programėle, visada galima su bet kuriuo kompiuteriu prisijungti prie www.miwifi.com svetainės ir čia galėsite matyti visus prisijungusius įrenginius bei atlikti kitus veiksmus.

Ką apie „Redmi AX5 WiFi 6“ maršrutizatorių sako pirkėjai?

Kaip ir minėjome, „Redmi AX5 WiFi 6“ yra įvertintas ypatingai aukštu balu - 4,9. Čia turime ir lietuvaičių pirkimų, kurie šiam maršrutizatoriui duoda maksimalų 5 balų įvertinimą ir tvirtina, kad iš Lenkijos bei Prancūzijos sandėlių jie atkeliauja per 4-6 dienas. O čia pora pačių išsamiausių kitų šalių pirkėjų atsiliepimų:

  • V***n: Tikras žvėriukas. Puikiai dirba mano 60 m2 ploto bute. WiFi signalas per 3 sienas eina, kaip peilis per sviestą. Ir čia turiu 70 Mbps duomenų perdavimo greitį, tad iš tiekėjo suteikiamų 100 Mbps išspaudžia net labai daug. Laidu greitis dar didesnis. Nenukrenta žemiau 90 Mbps. Su programėle labai patogu valdyti visus nustatymus. Tik patarimas, programėlėje rinkitės Kinijos regioną. Tada viskas veiks puikiai. Šaunus maršrutizatorius. Rekomenduoju.
  • AliExpress Shopper: Už tokius pinigus tiesiog puikus maršrutizatorius. Kiek erzina, kad nustatymai kinų kalba, tačiau junkitės per Chrome naršyklę ir taip praktiškai viskas bus išversta. Prie programėlės (iOS telefone) jungiasi momentaliai ir čia tereikia nustatyti tinkamą laiko juostą ir pasirinkti Kinijos regioną. Duomenų perdavimo greitis mane maloniai nustebino. Palyginus su iki šiol turėtų Huawei AX3 Pro, tiek 2.4, tiek 5GHz atvejais signalas eina toliau, yra stabilesnis ir duomenys perduodami greičiau. Ir po savaitės su Redmi maršrutizatoriumi galiu drąsiai sakyti, kad jis dirba puikiai. Labai rekomenduoju visiems, kurie nori turėti kokybišką ir greitą duomenų perdavimą.

 

Dar kelios „Redmi AX5 WiFi 6“ maršrutizatoriaus nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto, 8 foto, 9 foto, 10 foto.

 

Duomenų perdavimo greičiai (verta turėti galvoje tai, kad kiekvienas žmogus turi skirtingą interneto planą, tad ir maksimalus duomenų perdavimo greitis skiriasi): 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto.

„Redmi AX5 WiFi 6“ apžvalgą rasite čia:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(4)
(0)

Komentarai ()