Išskirtinis „Xiaomi“ pasiūlymas: iš Vokietijos ir už puikią kainą antibakterinis patalpų drėkintuvas - tinka iki 40㎡ plotui, vienu užpildymu dirba iki 15 val., UV-C dezinfekavimas, 4 veikimo režimai ir valdymas su programėle („Xiaomi Smart Humidifier SCK0A45“ aprašymas, iš Vokietijos, paskutiniai vienetai, Video, Papildymas 2021-01-29)  (1)

Šildymo sezonas dažnam reiškia ne tik reikšmingas išlaidas, bet ir itin sausą patalpų orą bei su tuo sekančias pasekmes. Pastebėjote, kad akys peršti, o išėjus į lauką ašaros bėga upeliu? Veidas išsausėjęs ir be specialių drėkinamųjų kremų neįmanoma? Kambaryje net ir kvėpuoti sunku, džiūsta burna? Čia tik keletas sauso oro neigiamų pasekmių. Ir visą tai galima lengvai išspręsti su patalpų drėkintuvu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Xiaomi Smart Humidifier SCK0A45“ antibakterinis patalpų drėkintuvas:

  • Aliexpress52,02 € (išpirkta);
    • 38 % nuolaida;
    • iš Vokietijos sandėlio, tad nėra rizikos dėl muitų;
    • nemokamas siuntimas į Lietuvą;
    • paskutiniai vienetai.

  • Aliexpress52,04 €;
    • 28 % nuolaida;
    • iš Vokietijos sandėlio, tad nėra rizikos dėl muitų;
    • nemokamas siuntimas į Lietuvą;
    • paskutiniai vienetai.

„Xiaomi Smart Humidifier SCK0A45“ - aukščiausiais pirkėjų balais vertinamas antibakterinis patalpų drėkintuvas.

Kompaktiško dydžio (19 x 19 x 35,3 cm), labai simpatiško dizaino (su papildomomis šviesomis), puikių specifikacijų ir kainos prietaisas.

 

Viena iš įdomiausių šio patalpų drėkintuvo savybių yra ta, kad jis turi integruotą UV-C lempą. Tad prieš pradedant darbuotis keramikinei smulkiausių vandens dalelių išpurškimo sistemai, vanduo prieš tai yra apšvitinamos ultravioletiniais spinduliais.

Taip vandenyje yra sunaikinamos visos bakterijos ir kiti esami patogenai. Puiki savybė. Tikrai nesinorėtų, kad patalpų drėkintuvas taptų bakterijų platinimo prietaisu.

Kitas šaunus dalykas, kad šis į 220V tinklą jungiamas 25W galios drėkintuvas labai patogiai pripildomas vandeniui. Belieka nuimti jo viršuje esantį dangtį ir pripilti vandens.

Čia jo telpa iki 4,5 litrų, kas yra išties daug. Tokio vandens kiekio užteks drėkintuvui darbuotis iki 15 valandų. Per valandą jis išpurškia apie 300 ml vandens. Ir purškia vos 1-5 mikronų dydžio daleles.

Verta pažymėti ir tai, kad maksimalus triukšmo lygis siekia vos 36 dB, o pati įrenginio priežiūra labai paprasta. Lengvai jis išardomas ir patogiai išvalomas.

„Xiaomi Smart Humidifier SCK0A45“ iš viso palaiko 4 patalpų drėkinimo režimus. Tad bet kada galima pasirinkti norimą intensyvumą.

Jis valdomas su ant korpuso esančiu mygtuku, o taip pat drėkintuvas valdomas ir su Mijia bei Mi Home programėlėmis.

 

Belieka tik į išmanųjį telefoną atsisiųsti bei įsidiegti programėlę, joje susirasti „Xiaomi Smart Humidifier SCK0A45“ drėkintuvą, pridėti prie programėlės ir taip galėsite nuotoliniu būdu valdyti šį prietaisą. Drėkintuvas palaiko WiFi 2.4GHz ryšį.

Net jei ir būsite darbe, galėsite iš anksto aktyvuoti drėkintuvą ir grįžę į namus jau rasite kambarį tinkamos drėgmės. Rekomenduojama, kad kambaryje drėgmės lygis būtų apie 50-60 proc. Jei mažiau kaip 30, tai jau yra prastos sąlygos ir pradedamas jausti diskomfortas.

Įdomu ir tai, kad programėlėje galima pilnai valdyti šį „Xiaomi Smart Humidifier SCK0A45“ drėkintuvą ir netgi kurti scenarijus. Tereikia suporuoti drėkintuvą su kitais kompanijos prietaisais ir, pavyzdžiui, jei orų stotelė nustatys, kad kambaryje drėgmės lygis nukrito žemiau jūsų norimos reikšmės, duos drėkintuvui komandą įsijungti. Viskas vyks automatiškai. Šaunus dalykas.

Pirkėjai šiais „Xiaomi Smart Humidifier SCK0A45“ drėkintuvais yra labai patenkinti ir pirkėjai iš Lietuvos jiems duoda maksimalų 5 balų įvertinimą:

  • M***a (pirko iš Vokietijos): Super greitas pristatymas, net ir turint galvoje, kad tai buvo Kalėdų metas. Drėkintuvas dirba puikiai, valdymas per programėle patogus. Puikus pirkinys - 1 foto, 2 foto, 3 foto.

 

​Dar kelios pirkėjų padarytos nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto.

„Xiaomi Smart Humidifier SCK0A45“ drėkintuvo apžvalga:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(10)
(1)
(9)

Komentarai (1)