Ką iš tikro gali masiškai šluojamas robotas siurblys iš AliExpress - išsami „ABIR X6“ apžvalga ir galutinė išvada: „Geriau ir už Xiaomi, o kainuoja 2 kartus pigiau. Robotas juda kaip tankas ir sugeba išvalyti tokias vietas, apie kurias net nepagalvojote“ („ABIR X6“ ir „WeBack“ programėlės apžvalga, testavimas, iš Lenkijos, mažiausia kaina, Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Dziao 2021-01-25 11:04
Kitiems ir is Lidl siurblis pats geriausias, svarbu kad pigu. O kad geriau uz xiaomi tikrai stipriai abejoju kainuoja 2x pigiau sveria 2x pigiau, iskart aisku is kokio sh pagamintas, po kokiu 2 metu explotacijos parasykit ar dar gyvas
Nukainotas 2022-11-29 11:16
> Be to, gamintojas Abir X6 robotui suteikia 3 metų garantija, kas yra puiku Tad jei kartais čia kas nors ir sugestų, tai pardavėjas nemokamai atsiųs reikalingą detalę.“ Po lygiai metų naudojimo mirė, nekrauna baterijos. Štai ir pažiūrėsim, kaip ten su 3 metų garantija. Parašiau gamintojui, laukiu atsakymo :) Metus veikė tikrai gerai, lengva išvalyti, jokių priekaištų.
Nukainotas 2022-12-12 21:08
Aliexpress aprašymuose: Warranty: Our warranty is 3 years. If any problem happens to the robot, you can send video to show the situation, then we will send free spare parts for your replacement. Realybėje: laser head, mainboard, algorithm chip are one year warranty battery, brush, mop, filter are belong to consumable parts, buyer need to order them by themselves Žodžiu, kai perki, tau meluoja "3 years, ANY problem", kai sugenda, esminėm dalim, pasirodo, tik metai garantija (apie ką neužsiminta parduotuvės aprašyme), o baterijai išvis jokios garantijos. ABIR official store Aliexpress'e bateriją pardavinėja už 60 €, ji man prieš nusibaigdama veikė metus ir mėnesį. Dar net nežinau, ar tai baterija, ar kažkas su siurbliu, kad nekrauna baterijos. Vis dar susirašinėju per whatsapp su ABIR official store, bet iš jų pusės ilgos pauzės, nežinau kuo baigsis.
Nukainotas 2023-05-23 12:06
Update: sumokėjau 30 €, už tai atsiuntė pagrindinę plokštę ir linką į youtube kaip pasikeisti. Pakeisti nebuvo pernelyg sunku, po pakeitimo siurblys vėl kraunasi. Iš kinų eshopų daugeliu atveju neapsimoka pirkti, visada geriau kiek brangiau LT, bet su normalia garantija.