„Garsas čia bombinis. Tobulo garso belaidės ausinės su ANC. Geriau tikrai nerasite. Prilygsta Sony, o kainuoja kelis kartus pigiau“: iš Vokietijos ir už rekordinę kainą pažangiausių technologijų belaidės ausinės („Tronsmart Apollo Bold“ atsiliepimai, Video, kuponas, mažiausia kaina, Vokietijos papildymas 2021-06-13)  ()

10 mm grafeno diafragmos, aplinkos triukšmo slopinimo technologijos, naujausias „Qualcomm“ lustas ir kitos pažangiausios technologijos rinkoje. Mūsų išbandytos pažangiausios kompanijos ausinės dabar iš Lenkijos už puikią kainą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Tronsmart Apollo Bold“ TWS ausinės:

  • Aliexpress70,06 € (papildymas 2021-06-13);
    • 56 % nuolaida + nuolaidos kuponas: prieš užsakymą spauskite Get coupons;
    • mažiausia kaina Aliexpress;
    • iš Lenkijos sandėlio, tad jokios muitų rizikos;
    • nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-7 dienas.

  • GeekBuying59,04 € (papildymas 2021-06-13);
    • su nuolaidos kuponu - NNNAPOBOD;
    • mažiausia kaina;
    • iš Vokietijos sandėlio, tad jokios muitų rizikos;
    • už 1,32 € į Lietuvą pristatys per 2-7 darbo dienas.

„Tronsmart Apollo Bold“ yra pačios pažangiausios kompanijos ausinės. Ir šį modelį mes išbandėme vos tik jis pasirodė rinkoje.

Mūsų padarytą „Tronsmart Apollo Bold“ TWS ausinių apžvalgą rasite čia.

Šios labai šaunios ausinės populiarėja ir jau Aliexpress jas įsigijo daugiau kaip 1 500 pirkėjų, turime 870 atsiliepimų ir labai aukštą 4,8 balų įvertinimą. Šiame tekste ir pasižiūrėsime ką apie jas sako pirkėjai.

Kuo pasižymi „Tronsmart Apollo Bold“ TWS ausinės?

 

„Tronsmart Apollo Bold“ TWS ausinės yra naujausias gerai žinomos kompanijos produktas ir akivaizdu, kad tai yra aukščiausio lygio belaidės ausinės.

Naujosios belaidės TWS ausinės užtikrina stereo garsą ir yra aprūpintos paskutinės kartos Qualcomm QCC5124 lustu, kuris leidžia išnaudoti visą aptX ir tuo pačiu AAC, SBC muzikos kodavimo potencialą, prisideda prie maksimaliai stabilaus ir dar greitesnio duomenų perdavimo bei baterijų energijos taupymo.

Iš tiesų galime patvirtinti, kad „Tronsmart Apollo Bold“ ausinės užtikrina kokybiškiausią garsą, kokį tik gali šiuo metu pasiūlyti tokios kainos belaidės ausinės.

Prie to labai stipriai prisideda ir kompanijos užpatentuota dvigubo tipo, 360° hibridinė aplinkos triukšmo slopinimo technologija.

Čia turime vadinamąją ANC, bet dar labiau patobulintą, kas leidžia visiškai izoliuoti pašalinius garsus ir klausytis tik mėgstamos muzikos bei patogiai kalbėtis su pašnekovais.

Verta pažymėti ir tai, kad „Tronsmart Apollo Bold“ ausines galima naudoti tiek po vieną, tiek ir abi iškart. Jos yra nepriklausomos viena nuo kitos ir šią puikią savybę „Tronsmart“ kompanija taiko praktiškai visose savo belaidėse ausinėse. Labai patogus dalykas.

„Tronsmart Apollo Bold“ ausinės reaguoja į prisilietimus ir taip galime valdyti muziką, garso lygį, skambučius, įjungti/išjungti ANC, iškviesti balso asistentus.

Šios šaunios ausinės palaiko ir dar vieną labai naudingą technologiją. Jose yra įrengti jutikliai ir dėka jų ausinės supranta, kada yra išimamos iš ausų ir atgal į jas įdedamos.

Todėl vos tik ausines išimsite iš ausų, muzika sustos grojusi, o kai ausines įdėsite atgal į ausis - vėl automatiškai pradės groti muzika.

„Tronsmart Apollo Bold“ baterijos vertos atskiro žodžio. Ausinių dėkliukas yra įkraunamas su C-tipo USB laidu. Vienu įkrovimu ausinių energijos užteks muzikos klausytis net iki 10 val. ir šis rodiklis „Tronsmart Apollo Bold“ paverčia tikromis lyderėmis.

 

Su „Tronsmart Apollo Bold“ dėkliuke esančia baterija šis laikas padidės iki 30 val., kas yra tiesiog puiku. Palaikomas greitasis ausinių baterijų įkrovimas ir vos per 10 min. jos bus tiek įkrautos, kad muzikos galima klausytis 1 val. Labai geri rezultatai.

„Tronsmart Apollo Bold“ išvaizdžios, labai kokybiškai pagamintos, su IP45 standartu (atsparios vandeniui, prakaitui ir dulkėms), aukščiausio lygio TWS ausinės, Bluetooth 5.0 ryšiu suderinamos su iOS ir Android įrenginiais.

Mūsų kolegos, kuris išbandė šias TWS ausines, verdiktas yra toks:

  • Be jokių dvejonių galiu rekomenduoti „Tronsmart Apollo Bold“ TWS ausines. Puiki pagaminimo kokybė ir išvaizda, labai geras reagavimas į duodamas komandas, stabilus duomenų perdavimas, pažangiausios rinkoje technologijos, nuostabi garso kokybė ir kaina tokia, už kokią nei vienas kitas gamintojas tokio lygio ausinių nepardavinėja. „Tronsmart“ pagamino pačias kokybiškiausias ausines.

Ką apie „Tronsmart Apollo Bold“ ausines sako pirkėjai?

Šias belaides ausines jau yra įsigiję virš 800 pirkėjų ir absoliuti dauguma joms duoda aukščiausius balus. Visi pirkėjai iš Lietuvos „Tronsmart Apollo Bold“ ausines įvertinę 5 balais iš 5.

Kitų šalių pirkėjai tvirtina, kad „Tronsmart Apollo Bold“ ausinės atkeliauja greitai bei saugiai supakuotos ir už tokią kainą, tai yra naujausiomis technologijomis aprūpintos ir geriausią garso kokybę užtikrinančios TWS ausinės:

  • K***i (pirkėjas iš Švedijos): Aukščiausio lygio kokybė. Puikus garsas ir labai gerai veikiantis ANC. Į telefoną atsisiunčiau Tronsmart programėlę ir dabar galiu papildomai valdyti šias ausines, atnaujinti jų programinę įrangą. Šaunūs dalykai. Iš Lenkijos iki manęs atkeliavo per keletą dienų. Stebėtinai geras kainos ir kokybės santykis. Rekomenduoju. 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.
  • S***a (pirkėjas iš Rusijos): Iki manęs atkeliavo vos per 5 dienas. Kurjeris atnešė tiesiai į namus. Supakavimas aukščiausio lygio. Tvirta ausinių dėžutė. Net ir be papildomų apsaugų, manau, kad ji ištvertų ilgą kelionę. Su manuoju OnePlus 7T telefonu poruojasi žaibiškai ir garsas bombinis. Galingi žemi tonai, puikus balansas bei detalumas. aptX realiai dirba labai gerai. Šauniai blokuojami pašaliniai garsai ir net nesitikėjau, kad šiose ausinėse taip gerai darbuosis ANC. Mano manymu už tokią kainą, tai yra tobulo garso belaidės ausinės su ANC. Geriau tikrai nerasite. 
  • A***h (pirkėjas iš Rusijos): Atkeliavo per 5 dienas, pristatė kurjeris. Ausinės yra tiesiog nuostabios, pradedant nuo pakuotės ir baigiant garsu. Ausinės pagamintos kokybiškai, yra tvirtos ir gerai laikosi mano ausų landose. Galima lengvai prisiderinti norimas ausinių pagalvėles. Čia yra 3 skirtingų dydžių poros. Puikus poravimas. Prijungiau ausines prie įvairių įrenginių: prie išmaniojo telefono, prie kompiuterio ir prie televizoriaus priedėlio. Visur poravimas vyko be problemų. Klausiausi muzikos, žiūrėjau „YouTube“, filmus. Labai jau preciziškai žiūrint ir klausantis yra mikroskopinis garso atsilikimas, tačiau tai negadina žiūrėjimo patirties. Daug žemų tonų. Šito ausinės tikrai turi daug. Bet jie neužgožia vidutinių ir aukštų tonų. Išlaikomas geras balansas. Tokios ausinės labai tinkamos klausytis muzikos, kurioje vyrauja žemi tonai, išreikštas vokalas, šaunu žiūrėti veiksmo, dinamiškus filmus. Puikios ausinės. 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.
  • S***s (pirkėjas iš Čilės): Vienos geriausių tokios kainos ausinių. Tronsmart su Apollo Bold modeliu žengė labai rimtą žingsnį priekį. Aukščiausia pagaminimo kokybė, labai geras ausinių dėkliukas, lengvai telpa striukės ar tiesiog džinsinių kelnių kišenėje. Mėgstu muziką klausytis keliaudamas, tad man tai didelis privalumas. Garso kokybė yra taip pat labai gera. Net stebėtinai gera. Puikus balansas, galingi žemi tonai ir šauniai veikiantis ANC. Žinoma, šiek tiek atsilieka nuo Sony ANC ausinių, bet jei Sony laikytume 10 balų, tai Apollo Bold drąsiai duodu 8,5. O kainų skirtumas, tai skaičiuojamas kartais. Tad Tronsmart Apollo Bold ausines rekomenduoju be jokių dvejonių. Taip pat rekomenduoju ir pardavėją. Buvo iškilę keletas nesklandumų su pristatymu, bet jis operatyviai išsprendė visus klausimus. Už klientų aptarnavimą 10 balų. 
  • M***K (pirkėjas iš Lenkijos): Super greitas pristatymas į Lenkiją. Aš jau turėjau reikalų su šia kompanija ir prieš tai naudojau Onyx ausines. Bold modelyje kur kas stipresni žemi tonai ir Bluetooth ryšys. Labai kokybiškai veikiantis ANC, tvirtai laikosi ausyse, baterija tarnauja itin ilgai. Viskas atitinka tai, ką tvirtina gamintojas. Man labai patinka ir tai, kad kai ausinės yra ausyse ir užsidedu kepurę, jos toliau darbuojasi ir į medžiagos prisilietimą nereaguoja. Kitos, pigesnės ausinės tokiais atvejais pradeda kvailioti ir joms atrodo, kad yra liečiamos pirštais bei norima perjungti dainą, keisti garso lygį ir panašiai. Su Apollo Bold nieko panašaus. Žiemos metu, tai akivaizdus privalumas. Apollo Bold yra mano brangiausios įsigytos ausinės ir aš esu jomis ypatingai patenkintas.

 

 

 

Keletas pirkėjų padarytų „Tronsmart Apollo Bold“ ausinių nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto.

„Tronsmart Apollo Bold“ TWS ausinių apžvalga:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(8)
(11)
(-3)

Komentarai ()