„Atrodo kaip Dartas Veideris ir išlaisvina visą WiFi galią - įrengimas per 3 minutes, signalas stabilus bei keliauja dar toliau nei nurodo gamintojas. Tobulas daiktas“: štai ką sako pirkėjai apie masiškai perkamą ir dabar 2 kartus pigiau parduodamą WiFi signalo stiprintuvą („Rockspace AC1200“ atsiliepimai, kuponas, iš EU, Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

HardAxe 2021-02-15 16:18
kuo skiriasi kartotuvai nuo dabar madingo "Mesh" rinkinio su keliais routeriais?
Dia.v.olO 2021-02-15 21:12
Siaip tokiu signalu stiprintoju nelabai pateisinu. Jie tik didina latency. Gal geriau EOP device naudoti kituose kambariuose ar kitose patalpose (sandeliukuose)
HardAxe 2021-02-16 09:43
kas yra EOP? O grįžtant prie stiprintuvų. Kuo šita blogybė skiriasi nuo prabangių mesh tinklų, aka: https://store.amplifi.com/products/ampl ... -fi-system
conjurer 2021-02-16 12:24
Priklauso kaip naudoji. Jei naudoji kaip repeater, tada wireless įrenginys pagauna signalą, ir jį retransluoja, kas prideda vėlinimo. Jei naudoji kaip AP, tada įrenginys ima tinklą iš lan porto, ir sukuria wireless tinklą. tokiu atveju lėtinimas mažesnis. Mesh tinklas yra vienas ar daugiau AP skirtingose vietose ir roamingas tarp jų. Realiai mini korinis tinkliukas, kaip GSM. Repeaterius žmonės naudoja nes kartais per brangu nusivesti kabelį į kitą namo pusę, ir kartais tai pigiausias sprendimas scroolinimui tulike.
Dia.v.olO 2021-02-17 10:50
EOP devaisai yra ethernet over power. nusiperki tplinko ar kito vendoriaus kit'ą, kurį sudaro dvi dėžutės. tos dvi dėžutės kišasi į 220V rozetkę ir per elektros laidus nešioja internetą. Vieną kiši šalia routerio (dežutę su routeriu sujungti RJ45 kabeliu), kitą kiši ten kur tau reikia interneto (dežutę su PC/AP sujungi RJ45 kabeliu) ir turi toje patalpoje/namuke/sandeliuke internetą, kuris atejo per 220V gyslas. Tai toks sprendimas neduoda latency, praplečia "laidinį" internetą, ir jei reikia su AP (access pointu) toje vietoje pasidarai ir wifi. Tai yra tarpinis variantas tarp WIFI reapeaterių/mesh ir fizinių interneto laidų išvedžiotų patalpose (norisi turėti gerą internetą, bet nesinori tiesti laido). Šis sprendimas yra idealus sklypuose, kur pvz nori turėt pirtyje internetą bet wifi nebetraukia. Visada gali tiest interneto kabelį iki pirties (oru arba žeme), arba naudoji EOP ir elektros laidais nueina internetas iki pirties... pirtis gi turi elektrą? Tą patį gali padaryti ir dideliame name, bute, kur netraukia 5ghz wifi už rimtesnių sienų. Kitai kainuoja apie 50eur ir bus patikimiau, nei kažkoks repeateris. Kiek naudojau wifi reapeaterius apart padidėjusio latency jokios naudos nepastebėjau, veikė dar blogiau. Mesh ir routerių dubliavimas yra fine and cool, jei visgi interneto kabelis yra smarkiai prametytas po kambarius.
immortallt 2021-02-17 11:13
Nusipirkau kartotuvą už 15€, tai nematau problemos, puikiai tą internetą gaudo ir paskirsto. Taip, kur jis veikia naudoju daugiausia tik scrollinimui ir pan., bet nuo jo ir stalinį kompą pajungiu per lan, t.y. naudoju ir kaip imtuvą, tiksliau, naudosiu, bent jau tol kol pernešiu kompą ten, kur jis visą laiką bus ir kur atvestas LAN laidas.
conjurer 2021-02-17 14:08
Su jais atsargiai, jų signalas sunkiau šoka per saugiklius, ir panašius įrenginius. Iki pirties gali būti sunkiau nusivesti, jei ten įvadas atskiras. Beje pats elektros laidas tampa antena, ir tai gali sukelti minimalių problemų jei užsiiminėji mėgejiška radio veikla (ar tai daro kaimynai).