Technologijų stebuklas, kuris graibstomas tūkstančiais: kaip kinai sugebėjo sukurti 520 Nm impulsinį suktuką vos už 35€? Kiniškos gudrybės ir vis tiek patenkinti pirkėjai (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

nemesis 2021-08-02 14:40
Nieko nesupratau. Rekomenduoja technologijos.lt bet vos ne viskas melas ir baterijos talpa ir jėga ir t.t. Kaiptik butą įsigijau ir reikia darbeliams suktuko, vėliau reiks baldus susirinkinėti. Ar verta į tokį žiūrėti ar pasiimti iš lidl su realia garantija ir tiek žinių?
HardAxe 2021-08-02 17:45
šitas tikrai netiks baldam sukinėti, prasuksi varžtus. Imk paprastą suktuką su sankaba. Smūginis suktukas labiau statyti medinį karkasą ar pan, kur paprastu suktutu sunku susukti didelį varžtą.
mindaugas.vaitiekūnas 2021-08-02 18:08
Sukimo momentas - fake. Baterijos talpa - fake. O kai reikės garantijos, tai sakys atsiųskite prašau į Kiniją per DHL ar TNT (kaip kad man buvo su Tronsmart kolonėle, kurią pirkau iš ES sandėlio), kai vien siuntimo išlaidos didesnės už prekės vertę. O reitingas kaip ir visur*: kol neprirenka pakankamo kiekio 5 žvaigždučių, tol nepraleidžia žemesnių įvertinimų. Galiausiai ir turim už bet kokią prekę 4+ Taip, perki iš LIDL!
AAA000 2021-08-02 18:52
lidl irgi gaidina savo suktukus. daba gal jau 6 versija eina - prikista prastesnio plastiko. ir aliuma keicia plastiku kai kurias dalis pirmos versijos buvo labiau gumuotos ir ergonomiskesnes. patronas prastas - skardinis. kumsteliu sistema prasta - nesugriebia pvz 1-1,5mm graztelio. bet kaina siaip gera. ir akumai normalus. isvis seniau normaliai apziuret galejai - o daba uzrakino lidl kazkokiais troseliais prekes - matyt kad nesimatytu surinkimo ir liejiniu brokas ----- siaip geriau akcijine makita kokia paimt. kai buna nuolaidos 30-40%.
DariusWh 2021-08-03 11:19
Tikrai patarčiau nepagailėti ir nusipirkti Makita. Pats pirkau iš Senuku akcijine Makita prieš kokius 3-4 metus. Kainavo apie 100Eur. Modelio nepasakysiu. 12V dviem akumais. Tai pati makita lengva ir patogi ne kaip su 18V kai net ranka pavargsta. Tai visa nama renovavau su ja. Kankinau aš ja kaip galėdamas. viso namo Putplasčio adatu susukimas, stogo darbai, viso namo profiliu, gipso susukimas, net plyteliu klyju maišymas. Ir dar terasa susukau vien su ja. Tai dabar skaityčiau pats suktukas jau atitarnavęs nes jau kliba visas. Kartais prasisuka didesni medsraigtį sukant. O akumai tai jaučiasi jog greičiau išsikrauna, bet kol dirbti gali daugiau negu krauti tai manau dar pasilaikysiu. O pakrovimas super greitas. Nesu net matavęs, bet turbūt 15-30min. Ir patarčiau pirkti tik su 2 akumais. Nes esu turėjas su vienu. Tai pastoviai pamiršti ar pakrauti ar baigiasi ir nebegali dirbti toliau ir turi laukti. O turiu ir Lidl suktuka tai ji duodu vaikui. Tai dabar kai dirbu tai kartu su manimi irgi atseit dirba ir žaidžia su juo.
vk_ 2021-08-03 21:47
Kaip tik renkuosi akumuliatorinį suktuvą, tad jūsų mintys man labai naudingos. Kaip manote, kiek svarbus bešepetėlinis variklis naudojant suktuvą mėgėjiškai? Tokius variklius reklamuodami rašo, kad ir energetiškai efektyvesnis ir iki 10 kartų patvaresnis.
Xdmin 2021-08-03 22:09
Turiu labai sena Dewalt, abejoju ar tais laikais dejo besepetelius, kuriame ejo ~12V NiCd baterijos perdaryta i licio jonu baterija, pigu Lidl 12V (~40e su baterija) ir teko laikyti kelis kartus Makita 18V uz ~200e. Dewaltas mates visko buvo, o ir as ji dykai gaves nesaugojau, dirbo juodziausius darbus - maise dazus, cementa, suko ir labai storus varztus, dabar biski kliba, bet darba atlieka. Lidl nuo Dewalt skiriasi svoriu - gerokai lengvesnis ir tas labai patogu, turi baterijos indikatoriu ir LED lempute, kas siek tiek pravercia. Galios per akis, bet uz Makita silpnesnis, i karkasini nama ilgus medsraigcius antru begiu nevisada susuka, bet pirmu be problemu. Kas nepatiko, kad viena diena radau baterija negyva, 0V, niekaip pakrauti nepavyko, net ir per jega ne su standartiniu ikrovikliu. Garantinio dar neisbandziau su baterija, bet siaip kiek zinau Lidl tiesiog grazina pinigus, o pinigai suktukui energijos neduoda, jam reikia baterijos, o ju nevisada yra pirkti (bet buna gana daznai). Jei konstruoji nedaug 1 baterijos uztenka, nors ji issikrauna gana greitai jei naudoji intensyviai. Makita sunkoka, 18V galios labai daug, sukasi labai greitai, man nepratusiam tai sakyciau minusas, 12V ne taip jautriai reaguoja, bet gal reikia iprasti. Pliusas kad ir variklis ekonomiskesnis ir baterija talpesne, tai akumas laiko gana ilgai. Jei tau tereikia DIY darbeliams, as imciau kazka pigaus. Jei statysi koki nama ar dazniau kazka konstruosi, manau vistiek noresi tureti 2 suktuka, nes uzknisa pastoviai kaitalioti antgalius, pvz nori viename tureti grazta, kitame Torx (nemegstu Phillips), tai tada ir pagalvosi ar reikia dvieju, ar antro reikia geresnio nei pirmo. Man mazas svoris daznai yra didesnis pliusas nei ilgiau tarnaujanti baterija.
vk_ 2021-08-04 08:28
Šiuo metu pasirinkimą sumažinau iki šių modelių (kainos jų panašios): Makita DF333DWAE 12V 2x2.0Ah, smūginis Makita HP333DWAE 12V 2x2.0Ah, HiKOKI DS18DJLWCZ 18 V 2x1,5 Ah ir Hikoki DS12DAWFZ 12 V 2x2,5 Ah. Skirtumai tarp jų tokie - Makita HP333DWAE turi papildomai smūginį režimą, o HiKOKI DS18DJLWCZ turi 18 V ir atitinkamai beveik dvigubai didesnį sukimo momentą (57 Nm vs 30 Nm Makitose ir 37 Nm kitame Hikoki) bei atitinkamai daug sunkesnis - 1.7 kg vs 1.1 kg. Anksčiau negalvodamas būčiau ėmęs 18 V, bet dabar skaitau jūsų atsiliepimus ir jau bent du žmonės aiškiai pasisakė už lengvesnius 12 V įrankius. Realiai mano ūkiniams darbeliams užteks ir 12 V, tuo labiau su dviem akumais. Ką manote dėl šių modelių, gal kas ką nors žinote apie Hikoki? P.S.: naudoju keliolikos metų senumo Skil suktuvą, pažiūrėjau jo akumuliatorius, tai pasirodo 18V 1,2 Ah Ni-Cd. Šie akumai nuseno ir nebelaiko, vien dėl jų reikia naują pirkti.
donatasv 2021-08-04 08:58
Turiu situos du vienas samariezams sukti, kitas verzlems. Tai nematau reikalo permoketi uz makita ar dewalta. Turiu tris akumuliatorius visi kiniski, bedu nera. Tik raso 5ah o istikro gal 3ah. Turiu lidle smugini suktuka 400nm kuris daug sunkesnis bet galia abieju panasi. Besepetelinis motoras tikrai pliusas. Jei dirbate neprofesionaliai pirkt rekomenduoju. Plius tiepatys trys akumai tinka bulgarkiai/perfui/suktukui/smuginiam suktukui/lobdzikui pereikit per ali ir paskaiciuokit kiek kainuos visi tai bus 4x mazesne kaina nei makitos. DIY prie namu negalvodamas pirkau ir jei reiktu pirkt dar syki negalvodamas pirkciau dar karta.
AAA000 2021-08-04 09:03
siaip lidline serija ten ne 12V, o tik 10,8V 3 celiu. isardyk kada akuma - ant celiu 3,6V raso del tu ni/cd senu irankiu - ten buvo profiska serija. kai licio isvis nebuvo akumu. pas makita irgi taspats - jei imt 12V ni/cd irankius - jie labai kokybiski. o kai pasirode litis, profiskas irankiu sektorius nuejo i 18V. o 10,8-14,4V serija nugaidino. taip kad yra skirtumas kur 12V ni/cd serijos senas geras. ort kurt dabartinis licio - pagaidintas kazkiek sitoj serijoj tik mygtukas berods kaip profisko ir patrons lygtai, bet gal ir mazesnis. nebeatsimenu. reduktorius labai keicia modeliuose. zaidzia su perdavimu. uzverziama sankaba. o ten kiekviena smulkmena svarbi ilgaamziskume. --------- del irankio "silpnumo". ten ne irankis silpnesnis, o reduktorius siektiek letesnis ir stambesnis. sukimo momentas pagerintas. bet toks sunkesnis - galine asis turi but storesne ir patronas rimtesnis. ir laviruoja tarp poreikio lengvumui ir patikimumo. nudavo pvz letosios apsukos 1 su 350. ir kitas variantas 1 su 400. nu tai su pirmu daugiau jegos - balkes suka. bet su antru sustriau dirbi prie kokio gipsokartono ar lenteliu sukimo. o jei apkrauni , akumas greit issieikvoja. as tai ikai kelis suktukus naudoju skirtingoms operacijom - man cia problemu nebuna. bet jei knistis su vienu - tokios smuklmenos svarbu.
HardAxe 2021-08-04 09:45
bešepetėlinis truputį galingesnis pagal srovrį ir mažiau bateriją ėda. Jei kainos skirtumas nedidelis gali imti, bet jei vienas dirbsi (ne tik suksi, bet ir susinešiuosi, susiruoši) tai kaži ar smarkiai pajausi skirtumą. Bulgarkėj ar pjūkle daug labiau jaustum skirtumą, bet tie įrankiai išvis naudojami tik epizodiškai. Jei užsiimi statybom, ne tik lengvu pasukinėjimu, tai rekomenduočiau turėti du. Paprastą akumuliatorinį suktuką ir smūginį suktuką. gręžiantis suktukas turi sankabą, jis nepersuka varžtų kai reikia švelnesnio elgesio. Renkant baldus, apdailoj ir pan. O kažką rimčiau statant su gręžiančiu prasigręži skylutes, o kalančiu suki varžtus. Jeigu reikia susukti didelį varžtą kalantis jį sugrūda be jokio vargo. Nei užsigulti reikia nei ka. + jokių antgaliukų keitinėjimų prasigręžti skylutę. https://www.youtube.com/watch?v=JVMwp4Hm7OQ
AAA000 2021-08-04 09:51
matai - su smuginiu suktuku kryzminiu medvarzciu ir varzteliu ilgai nepasuksi nudauzo antgali. arba ismala varztus. ten jau reikia specialiu varztu, kur po kelis centus kievienas kainuoja. kitaip nusivils pirmakart naudodamas... ilgiems medvarzciams (pigiems) geriau paprastas suktukas su 1-350rpm intervalu. arba savisriegiams su 8-10mm galvute kokia. pas mane asmeniniu irankiu gamoje kazkur 8-9 suktukai. 1 mazas (sesiakampis) smuginis. 2 - 1/4 smuginiai (elektriniai). tai galiu pasakyt suktukus vistiek dazniau naudoju, o tie smuginiai labiau dulka ir dar turiu tu tipo 1 celes elektriniu atsuktuvu. irgi toks "suktukas" - tik gaidiskas. va ten tai slamstas kompu dezes tik tinka sukinet... na ir baldus paremontuot. ----- dar matau idejai foto, su tase. cia blogas sprendimas - nesiotis traseje. susipurvina labai irankis. dregmes pritraukia. ten visokio slamsto prisirenka taseje - tu vartai ir patekt gali kokios mertalo drozles i iranki. apdulka jei stovi numestas. cemodanas atskiram irankiui yra geriausias variantas. visada patogu isimt. visada prie jo kas reikia. ir butiniausios smulkmenos nenusimeta. ir kai reikia staigiai dirbt - nereikia kazko ieskot - idejai ar ne ten is seniau. pasiemi cemodana. ir viskas yra. jei reikes dvieju operaciju darbo - posiemi du cemodanus su skirtingais irankiais. cemodanus visada patogu sandeliuot - neuzsivercia irt neuzsispaudzia kaip tase. nekliuna rankenos uz kazko. cia geriausias variantas. be cemodano as net neziuriu tokiu. slamstas vienareiksmiskai. nes gamintojas neatsizvelge isvis i darbo komforta. nebent irankis betono maisykles dydzio tase yra varztu nesiojimui, o ne irankio dauzymui. kur metai belenkaip ir nieko nenutinka.
AAA000 2021-08-04 10:16
tu geriau nusipirk lidle ta toki perexoda is 18V akumo fiskes i dvi USB jungtis. nupjausi ji ir uzsidesi ant skil irankio. ir nusipirksi pora akumu ir pakroveja. jei skil geras buvo. lidliniai akumai geriausia kaina rinkoje. irankiai tik sudinoki. problema yra akumai visu irankiu. makitos standartas akumu paplites - kopijuoja net visokie sudo gamintojai. del 12V as tikrai nepatariu prie sito standarto ristis. jei tu tik pora irankiu teturi. tu ji ismesi vel po kazkurio laiko, kaip skil perdirbinet celes -irgi nesamone... ta prasme perdarinet akumo vidu ir krovikli. tokiam variantui nebent kazkokias nepriklausomas jungtis naudot. pvz canon. nezinau. bet mano nuomone reikia rinktis viena akumu standarta. o ne iranki. jei namu vartojimui. as sau naudoju tris akumu standartus. makitos 18/36 sistema. lidlinius 18V. ir vienos celes usb. prozektoriai visokie ir pan. 12V seniau turejau bet jau ismeciau. o darbe ka perka - ta perka darbinius gadinu
HardAxe 2021-08-04 11:17
aš tik nuotrauką įdėjau kaip įrankiai atrodo (kad abu krūvoj būtų). aš asmeniškai su nuolaidą nusipirkau panašų komplektą kaip aukščiau (tik nedėjau nuorodos, nes daug ką erzina svetima kalba/valiuta): https://www.jula.se/catalog/verktyg-och ... et-012599/ Kažkas ~Skill kokybės. Jokių lagaminų nebuvo, bet man jų ir nereikia kai namų ribose dirbu. Baterijom duoda 3 metų garantiją, kas tiek laiko galėsiu sau leisti pakeisti ją. Ypač kai ji naudojama daug daug skirtingų įrankių. O gal nudvės po 2.5metų, būtų idealu (garantinis aptarnavimas gražina pinigus (voucherį duoda), tada iš naujo perki ir nauja garantija). makita/dewalt pasirodė perbrangu mano naudojimui (jie lengvesni, bet nesukioju aš gipso visą dieną). Labai žiūrėjau į ryobi ir būčiau sutikęs mokėti daugiau už suktukus. Bet su tom pačiom baterijom esu prisipirkęs kitų pigių įrankių, kurių reikia, bet reikia labai retai. Tai pasirinkus pigų gamintoją susitaupė daug pinigų.
vk_ 2021-08-04 12:18
Ar apie šį daiktą kalbi: https://www.lidl.de/p/parkside-akku-ada ... p100320303 Nelabai įsivaizduoju kaip jį su Lidlo akumu galima pritaikyti Skil suktukui.