[Žinios trumpai] „NordVPN“ tampa daugiau nei tik VPN - susijungė su garsiuoju „Surfshark“ ir štai kaip aktyvuoti naują „Threat Protection“ funkciją  ()

Lietuvių sukurtas „NordVPN“ technologijos.lt portalo skaitytojus informuoja, kad tampa daugiau nei VPN paslaugos tiekėju. Kompanija skelbia karščiausias naujienas ir naujas galimybes visiems klientams.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-02-11 [Žinios trumpai] „NordVPN“ tampa daugiau nei tik VPN - susijungė su garsiuoju „Surfshark“ ir štai kaip aktyvuoti naują „Threat Protection“ funkciją  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„NordVPN“ ką tik pristatė naują funkciją, pavadinimu - „Threat Protection“.

Ji nuolat nuskaito URL adresus, visas interneto svetaines, sustabdo naršyklėse esančius grobikiškus stebėjimo įrankius ir įspėja vartotojus apie kenkėjiškas interneto svetaines. Kitaip tariant, turime dar visapusiškesnį saugumą nuo kibernetinių grėsmių.

Be to, „Threat Protection“ tikrina į įrenginį atsisiųstus failus ir blokuoja tuos, kuriuose yra kenkėjiškų programų.

Vartotojai jau gali aktyvuoti šią šaunią „Threat Protection“ funkciją, tiesiog nukeliavę į nustatymų skiltį. Daugiau apie tai galite paskaityti šiame „NordVPN“ blog'e.

Be šių žinių, kompanija turi ir dar vieną įdomią naujieną. „Nord Security“ („NordVPN“ valdoma bendrovė) susijungė su „Surfshark“ – sparčiai augančiu vartotojų kibernetinio saugumo prekės ženklu.

„Nord Security“ ir „Surfshark“ ir toliau veiks savarankiškai, tačiau susijungimas leis kompanijoms dar geriau panaudoti turimus išteklius ir geriau bei greičiau diegti naujoves. Rezultatas? Dar geresnė patirtis vartotojams.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(4)
(1)
(3)

Komentarai ()