Kamera, kokios dar nematėte – vos 6 mm storio popieriaus gabalėlis (Video)  (0)

Išmaniųjų įrenginių rinkoje pasirodė naujas neįprastas produktas – popierinė kamera, kurios storis siekia tik 6 mm. Įrenginys fotografuoja, filmuoja ir įrašo garsą. Išoriškai daiktas primena retro kamerą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„The Paper“ kamera turi įjungimo ir išjungimo mygtuką, leidžiantį aktyvuoti įvairius naudojimo režimus, microSD kortelės lizdą, LED-indikatorių, kuris užsidega veikimo metu, taip pat USB jungtį, skirtą duomenų perkėlimui į kompiuterį.

USB jungtis taip pat naudojama kameros įkrovimui.

Integruoto LED indikatoriaus spalva keičiasi priklausomai nuo naudojimo režimo: mėlyna spalva praneša apie įjungtą nuotraukų režimą, violetinė – apie filmavimo režimą.

Žinoma, gautų su šia kamera vaizdų kokybė neprilygsta tai, kokia galima profesionalios įrangos dėka, tačiau nereikėtų pamiršti, jog ši naujiena sveria tik 43 gramus ir yra pagaminta iš popieriaus.

Kamera užfiksuoja 1280х1024 pikselių raiškos nuotraukas ir įrašo 720х480 pikselių raiškos vaizdo įrašus su 30 kadrų per sekundę sparta.

Kamera yra aprūpinta integruota baterija, o naudojimo patogumui komplektacijoje yra dirželis. Naujiena kainuoja 28 dolerius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Varlė.lt
Varlė.lt
(22)
(1)
(21)

Komentarai (0)