„Samsung“ kartu su „Corning“ kuria naujus patvarumo ir vaizdo kokybės standartus  ()

Technologijų bendrovė „Samsung Electronics” ir stiklų gamintojas „Corning” praėjusią savaitę paskelbė, kad „Galaxy S24 Ultra” įrenginiuose bus naudojama nauja „Corning Gorilla Armor” stiklo medžiaga. Naujasis stiklas neseniai pristatytame „Samsung” flagmane užtikrins patvarumo ir vaizdo aiškumo derinį, sodresnį ekrano vaizdą saulės šviesoje ir geresnę apsaugą nuo pažeidimų, atsirandančių dėl kasdienio dėvėjimo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Aukštos kokybės standartų besilaikantis gamintojas kartu su „Galaxy S” serija paskatino inovacijas ir padarė didelę pažangą siekiant didesnio patvarumo”, – sako Andrius Mateika, „Samsung Electronics Baltics” produktų treneris. „Ši partnerystė suteikė galimybę žmonėms naudotis mūsų įrenginiais užtikrintai ir ramiai.”

„Corning Gorilla Armor” yra kitokio tipo išmaniųjų telefonų stiklų medžiaga. Lyginant su įprastu stikliniu paviršiumi, ši medžiaga iki 75 proc. sumažina atspindžius, todėl pagerina ekrano įskaitomumą kone bet kokioje aplinkoje [1].

Naujoji stiklo medžiaga užtikrina ir išmaniojo telefono patvarumą. Atlikus bendrovės laboratorinius bandymus, šis stiklas pademonstravo didesnį patvarumą lyginant su konkurentų aliumosilikatiniais stiklais [2].

Be to, siekdama įvertinti itin didelį atsparumą įbrėžimams, „Corning” sukūrė naują laboratorinį testą „Scratch Bot”. Atlikus šį bandymą, skirtą atkartoti mikroįbrėžimus, atsirandančius dėl kasdienio naudojimo, „Gorilla Armor” neparodė jokių matomų įbrėžimų, o atsparumas įbrėžimams buvo daugiau nei keturis kartus didesnis nei konkurentų aliumosilikatinių dengiamųjų stiklų [3].

„Samsung” ir „Corning” bendradarbiavimas tęsiamas jau pusę amžiaus. „Corning Gorilla Glass” stiklas buvo naudojamas daugybėje „Samsung” įrenginių – nuo pirmųjų „Galaxy” išmaniųjų telefonų iki „Galaxy S23” serijos, „Galaxy  Fold5” ir „Galaxy  Flip5”, kuriuose naudojamas „Corning Gorilla Glass Victus 2”. „Galaxy S24 Ultra” įrenginių su „Gorilla Armor” pristatymas tęsia šią ilgametę partnerystę, skirtą kurti pasaulinio lygio inovacijas, itin svarbias mobiliosios elektronikos pramonei.


 

[1] Teiginiai apie „Corning® Gorilla® Armor“ savybes pagrįsti „Corning® Gorilla® Armor“ vidiniais laboratoriniais bandymais. Tikrosios savybės gali skirtis.

[2] Teiginiai apie „Corning® Gorilla® Armor“ savybes pagrįsti „Corning® Gorilla® Armor“ vidiniais laboratoriniais bandymais. Tikrosios savybės gali skirtis.

[3] „UL Solutions“ apibrėžia, kad iki vartojimo perdirbtas turinys - tai medžiaga, kuri niekada nepasiekė galutinio naudotojo, nes gamybos proceso metu buvo pašalinta iš atliekų srauto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai ()