„Android 3.0“ nekelia minimalių reikalavimų procesoriui  (13)

„Android 3.0“ (Honeycomb) operacinė sistema nekelia jokių minimalių reikalavimų ją naudojančių įrenginių procesoriams, pareiškė „Google“ atstovas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Taip bendrovė reagavo į JAV žurnalo „PC Magazine“ paskelbtą pranešimą, kuriame, remiantis vienos P. Korėjos elektronikos bendrovės vadovu, buvo teigiama, kad neva naujoji planšetiniams kompiuteriams pritaikyta „Android“ OS versija kodiniu pavadinimu „Honeycomb“ veiks tik kompiuteriuose, kurie turės 2 branduolių ARM „Coretex-A9“ procesorių, skelbia „Neowin.net“.

Dar po kelių dienų apie „Honeycomb“ techninius reikalavimus procesoriui pranešė „ZDNet News“ : šįkart buvo remiamasi į „CES 2011“ parodą susirinkusių kompiuterių įrangos gamintojų atstovais, patvirtinusiais, kad norintiems naudotis „Android 3.0“ (Honeycomb) kompiuteris su 2 branduolių procesoriumi bus „absoliučiai minimalus“ techninis reikalavimas.

Taigi, daugeliui galėjo susidaryti įspūdis, kad pigesnių planšetinių kompiuterių modelių ieškantys pirkėjai bus priversti tenkintis tik „Android 2.3“ versija, nes „Honeycomb“ jie „nepatrauks“.

„Android“ atvirojo kodo ir suderinamumo programos vadovas Danas Morrillas buvo priverstas išsklaidyti šiuos gandus. Jis pareiškė, kad nėra jokių minimalių reikalavimų procesoriui, kuriuos keltų „Honeycomb“. „Patikėkite manim – jeigu jie būtų, aš tikrai juos žinočiau“, - pranešė jis savo „Twitter“ tinklalapyje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(0)
(0)
(0)

Komentarai (13)

Susijusios žymos: