Naujas „Apple“ ir „Samsung“ ginčas – kieno telefonas ploniausias  (12)

Kova tarp „Apple“ ir „Samsung“ vyksta visuose pasaulio kampeliuose, ir, panašu, pretekstų eiliniams susidūrimams ieškoti toli nebereikia. Ambicijos dėl teisumo kaip niekada audringos, nors priežastis šį kartą kelia šypseną.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pastarasis ginčas tarp dviejų kompanijų neturėjo nieko bendro su technologijomis, dizainu ir patentais. D. Britanijos reklaminių standartų komitetui ASA (Advertising Standards Agency) buvo paduotas protestas dėl „Apple“ reklamoje nuskambėjusio pareiškimo, jog „iPhone 4“ – pats ploniausias išmanusis telefonas pasaulyje. Kas pateikė protestą – „Samsung“ ar jos šalininkai – kol kas neaišku.

Iš tikrųjų, jei „Apple“ išmaniojo telefono „iPhone 4“ korpuso storis lygus 9,3 mm, tai „Samsung Galaxy S II“ yra tikrai plonesnis – 8,71 mm. Lyg ir aišku, kas turėtų vadintis „pačiu ploniausiu“. Tačiau, „Samsung“ nelaimei, D. Britanijos reklaminių standartų komitetas priėmė „Apple“ naudingą sprendimą. Po papildomų matavimų komitetas sutiko su „Apple“ tvirtinimu, jog „Galaxy S II“ korpusas apatinėje dalyje turi sustorėjimą, dėl kurio „Samsung“ telefonas „paauga“ iki 9,91 mm.

Vėliau amerikiečių kompanija pareiškė, jog vartotoją mažai domina išmaniojo telefono matmenys ploniausioje dalyje, daug svarbiau yra tai, kad įrenginys tilptų kišenėje ar rankinėje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(1)
(-1)

Komentarai (12)