„Sony” atskleidė „Xperia GX” ir „Xperia SX” išmaniuosius telefonus  (4)

„Sony Mobile Japan“ nesenai atskleidė naująjį flagmaną su Android operacine sistema „Xperia GX“ ir vidutinės klasės išmanųjį telefoną – „Xperia SX“. „Xperia GX“ ir „Xperia SX“ bus pirmieji „Sony“ telefonai Japonijoje su LTE ryšio galimybe.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kol kas šie telefonai pirmenybę teiks Japonijos rinkai, tačiau tikimasi, kad bent jau „Xperia GX“ pasirodys ir vakarų šalyse. Kol kas sunku pasakyti, ar įrenginiai sugebės sudaryti rimtesnę atsvarą rinkoje egzistuojantiems konkurentams, tačiau tikėtina, jog „Sony“ daugiau orientuosis į ketvirtosios kartos (4G) mobilųjį LTE ryšį naudojančius pirkėjus. „Xperia GX“ Šis flagmanas turės dviejų branduolių 1,5 Ghz dažniu dirbantį mikroprocesorių, 16 GB vidinės atminties. Ekranas pristatomas iš tiesų išdidžiai: 4,6 colio įstrižainės „Reality Display“ su „Mobile Bravia“ varikliu. Jo raiška neskelbiama. 13 mln. taškų kamera bus su „Sony Exmor R“ technologija, kuri turės galimybę daryti 3D panoramines nuotraukas, o video įrašinėti Full HD raiška. Telefonas pasirodys su „Android 4“ operacine sistema. Bus galima rinktis tarp juodos ir baltos spalvos.

„Xperia SX„

Tai vidutinės klasės išmanusis telefonas, kuris bus lengviausias pasaulyje su LTE ryšio galimybe – svers vos 95 gramus. Ekrano įstrižainė bus 3,7 colio, taip pat bus naudojama „Mobile Bravia“ technologija. Viduje suksis dviejų branduolių 1,5 Ghz dažnio mikroprocesorius. Vidinės atminties talpa sieks 8 GB.

Kamera bus beveik tokia pati kaip ir „Xperia GX“ telefono, skirsis tik taškų (pikselių) skaičius. „Xperia SX“ kamera bus 8 mln. taškų. Įrenginys pasirodys su „Android 4“ operacine sistema, bei bus galima rinktis tarp juodos ir baltos spalvos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: FWD.lt
FWD.lt
Autoriai: Edgaras Apšega
(0)
(0)
(0)

Komentarai (4)

Susijusios žymos: