Naujas Facebook išmanusis telefonas gaus 4.3“ ekraną  (1)

Anoniminiai šaltiniai, kuriuos cituoja puslapis Unwired View, praneša apie išmanųjį telefoną HTC Myst #UL, kuris gali būti pristatytas rinkoje kaip ilgai lauktas firminis Facebook mobilus įrenginys. Apie pastarąjį kalbos sklinda jau nuo praėjusių metų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Anksčiau buvo skelbiama, kad išmanusis telefonas gaus operacinę sistemą Android, o jo anonsas laukiamas iki 2012 metų pabaigos. Vis tik vėliau buvo nuspręsta palaukti iki 2013 metų vidurio, kad būtų galima „pasilikti daugiau laiko darbui prie kito produkto“.

Išmanusis telefonas neva gaus dviejų branduolių 1,5 GHz procesorių Qualcomm Snapdragon MSM8960 ir 4,3“ įstrižainės sensorinį ekraną, kurio raiška sudarys 1280 x 720 taškų. Taip pat bus įdiegta 1 GB operatyvios atminties ir 16 GB integruotas duomenų kaupiklis, kurį bus galima praplėsti microSD atminties kortelės dėka.

Taip pat paminėtos kelios kameros – 5 MP nugarinėje dalyje ir 1,6 MP raiškos priekyje, bus bevielio ryšio adapteriai Wi-Fi 802.11a/b/g/n ir Bluetooth 4.0. Išmanusis telefonas galės veikti 4G mobiliojo ryšio tinkluose.

Pranešama, kad mobilus įrenginys gaus aparatinį mygtuką, kuris leis greitai pasiekti socialinį tinklą Facebook. Tarp gamykliškai įdiegtų aplikacijų paminėtos Facebook Messenger ir Instagram. Šaltinių teigimu, išmanusis telefonas debiutuos šį pavasarį, tačiau kiek šiame pasakyme tiesos, pamatysime tik tuomet, jei anonsas tikrai įvyks.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(2)
(0)
(0)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: