"Glassdor": "Facebook" - geriausia 2012 metų darbovietė  (5)

Nepaisant nepastovios akcijų vertės ir nesutarimų dėl privatumo politikos, kompanija „Facebook“ organizacijos "Glassdor" buvo išrinkta geriausia darboviete 2012-aisiais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Glassdor“ paviešino penktus metus organizuotų kasmetinių rinkimų rezultatus, kuriuose yra 50 geidžiamiausių darboviečių, o pirmojoje vietoje įsitaisęs „Facebook“ socialinis tinklalapis, kuris aplenkė net ir tokias kompanijas kaip „Apple“ ar „Google“. Praeitais metais „Facebook“ buvo reitinguota trečioje vietoje.

Nieko nuostabaus, kad Marko Zuckenbergo vadovaujama „Facebook“ užėmė tokią aukštą vietą. Kompanija rūpinasi savo darbuotojais kaip išmanydama. Jiems suteikiama aukščiausios klasės medicinos priežiūra, mokamos išmokos už dirbtą laiką, taip pat suteikiamas nemokamas mokslas specialybei gauti ir net skalbimo paslaugos.

„Facebook“ žmogiškųjų išteklių skyriaus vadovė Lori Goler teigė, kad dėl didelės konkurencijos technologijų srityje Silicio slėnyje darbuotojų rasti labai sunku, tad tenka ieškoti mažesnių projektų, prie kurių dirba protingi žmonės. Todėl toks „Glassdor“ pripažinimas – labai svarbus dalykas bandant pritraukti geriausius specialistus.

Visas dešimtukas:

  1. „Facebook“

  2. „McKinsey & Company“

  3. „Riverbed Technology“

  4. „Bain & Company“

  5. „M.D. Anderson Cancer Center“

  6. „Google“

  7. „Edelman“

  8. „National Instruments“

  9. „In-N-Out Burger“

  10. „Boston Consulting Group“

     ...

    14. „LinkedIn“

     ...

    34. „Apple“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: ITNaujienos
ITNaujienos
(1)
(0)
(1)

Komentarai (5)

Susijusios žymos: