Samsung gresia toks pat likimas, kaip ir Nokia?  (6)

Kompanijos Samsung Electronics pajamos ir pelnas iš išmaniųjų telefonų verslo paskutiniu metu ėmė drastiškai kristi, o rinkos dalis – mažėti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Prastėjančią situaciją pastebi ne tik garsios analitikų kompanijos.

Palyginęs viešai prieinamus statistinius duomenis Twitter vartotojas @ExNokia pateikė gana įdomią įžvalgą – Samsung Electronics eina beveik tuo pačiu keliu, kaip ir Nokia, kuri po ilgo nuostolingų ketvirčių laikotarpio telefonų verslą pardavė Microsoft.

Pastabūs vartotojai teigia, kad Samsung nuosmukis prasidėjo lygiai taip pat, kaip ir Nokia – pradėti gaminti telefonai, kurie turi identišką dizainą, tačiau pardavinėjami už didelę kainą. Samsung prekės ženklo gerbėjai jau spėjo pastebėti, kad naujasis Galaxy J1 savo išvaizda yra tipiškas paskutinių kelerių metų Galaxy serijos atstovas – jokių pokyčių ir inovacijų dizaino srityje, nors dauguma konkurentų (ypač kinų gamintojai) smarkia pažengę į priekį.

Tokiu būdu, galutinis Samsung kelionės taškas išmaniųjų telefonų rinkoje gali būti toks pats, kokį savo laiku pademonstravo suomių Nokia. Tiesa, ar taip nutiks iš tikrųjų, parodys tik ateitis.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(29)
(1)
(28)

Komentarai (6)

Susijusios žymos: