„Leagoo“ skelbia, kad savo naują flagmaną pristatys San Franciske: ruošia tokį modelį, kuris sužavėtų net ir išpaikintus amerikiečius?  ()

Dar visai neseniai Kinijos kompanija „Leagoo“ džiaugėsi, jog sudarė bendradarbiavimo sutartį su Anglijos stipriausios lygos klubus „Tottenham Hotspur“. Visai tai įvyko prieš mažiau nei mėnesį, o dabar gamintojas paskelbė apie naujo išmaniojo telefono pristatymą San Franciske įvykstančioje „Mobile World Congress Americas“ porodoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip skelbia pats gamintojas, Amerikoje planuojamas pristatyti naujasis kompanijos flagmanas, kuris pasižymės 6.0 colių įstrižainės ekranu su FHD+ raiška bei 18:9 kraštinių santykiu. Kolkas nežinoma su kokiu procesoriumi veiks šis išmanusis, tačiau žinoma, jog jis turės 8 branduolius. Naujasis „Leagoo“ išmanusis taip pat turės 6 GB operatyviosios bei 64 GB vidinės atminties.

Įdomu ir tai, jog šio išmaniojo telefono pristatymas vyks Amerikoje, o ne Kinijoje ar Europoje. Tai tikriausiai turėtų reikšti ir tai, jog „Leagoo“ žengia didelį žingnį link to, jog pabandytų įsitvirtinti už Atlanto bei sėkmingai vykdyti prekybą būtent Amerikoje. 

Grįžtant prie pačio telefono – verta būtų paminėti ir tai, jog šis išmanusis telefonas turės dviguba kamerų konfigūracija savo nugarėlėje, o tam bus naudojama „Samsung“ optika. Šis naujasis „Leagoo“ flagmanas tikriausiai turėtų būti gerokai atnaujinta praėjusį mėnesį išleisto „Leagoo KIICAA Mix“ versija.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
Autoriai: Lukas Snarskis
(7)
(5)
(2)

Komentarai ()

Susijusios žymos: