„Leagoo“ pristatė oficialias „Leagoo S8“ nuotraukas ir trumpą jo vaizdo apžvalgą (Video)  ()

Kinijos kompanija „Leagoo“ rugsėjo pabaigoje pristatė du naujus išmaniuosius telefonus – „Leagoo S8“ ir „Leagoo S8 Pro“. Tačiau iškart po pristatymo prasidėjo nacionalinė šventė ir ganėtinai ilgos atostogos visoje šalyje dėl ko pastaruoju metu negirdėjome nieko apie šios ir daugumos kitų kompanijų įrenginius. Kaip bebūtų, tačiau atostogos jau praėjo, todėl „Leagoo“ siūlo geriau susipažinti su naujaisiais išmaniaisiais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nors beveik berėmiai ekranai ir 18:9 ekrano santykis yra bene didžiausia mada šiomis dienomis išmaniųjų telefonų rinkoje, tačiau šįsyk „Leagoo“ siūlo atkreipti dėmesį ne į tai. Gamintojo teigimu, naujausiuose įrenginiuose itin didelio dėmesio vertos net keturios jo kameros. Siūlome pasižiūrėti trumpą vaizdo reportažą, kuriame pamatysime „Leagoo S8“ pristatymą.

„Leagoo S8“ turės 5,72 colių įstrižainės ekraną su 1440 x 720 taškų raiška. Išmanusis telefonas veiks su „MediaTek MT6750T“ procesoriumi, o jo stabilų veikimą užtikrins 3 GB operatyviosios bei 32 GB vidinės atminties. Naujasis „Leagoo“ modelis taip pat pasižymės 3050 mAh talpos LG baterija, tačiau esminis šio įrenginio akcentas – net keturios kameros. „Leagoo S8“ išsiskirs dviguba 13 MPx ir 2 MPx pagrindinės kameros konfigūracija bei dviguba 8 MPx ir 2 MPx raiškos vaizdo jutiklių konfigūracija priekinėje dalyje. Ši kompanijos naujiena kainuos 169,99 JAV dolerių.

„Leagoo S8 Pro“ pasižymės 5,99 colių įstrižainės ekranu su 2160 x 1080 taškų raiška. Šio išmaniojo veikimą palaikys „Mediatek Helio P25“ procesorius su 6 GB operatyviosios bei 64 GB vidinės atminties. Telefonas taip pat turės 13 MPx ir 5 MPx raiškos pagrindinius vaizdo jutiklius, o priekinėje jo dalyje rasime 13 MPx raiškos vaizdo jutiklį, kuris fiksuos Jūsų asmenukes. Šis, kiek galingesnis, „Leagoo“ telefonas kainuos maždaug 299,99 JAV dolerių.

Norite vieną iš šių išmaniųjų telefonų įsigyti pirmieji ir su nuolaida? Užsiprenumeravę naujienlaiškį oficialiuose „Leagoo S8“ ir „Leagoo S8 Pro“ puslapiuose Jūs gausite net 50 JAV dolerių nuolaidos kodą šiems telefonams įsigyti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
Autoriai: Lukas Snarskis
(1)
(4)
(-3)

Komentarai ()

Susijusios žymos: